TILL START

(Vi försöker alltid att hålla uppdaterat med någon dag till godo före respektive tävlingsdag och särskilt lördagar (V75) och onsdagar (V86) försöker vi alltid lägga in lite snabbare efter att startlistorna blivit klara. Eventuella uppdateringar av texten kan ibland ske - lunchtävlingar samt helgstarter fram till klockan 11 och kvällstävlingar fram till klockan 17 på respektive tävlingsdag.)

bollnäs torsdag 26/11

2 Ivanhoe (Lopp 3) gjorde ett nytt bra montélopp senast, men att han inte kunde utmana Under The Counter var inte så mycket att säga om och då vi dessutom tycker att han inte riktigt hade sin bästa dag. Vi har finslipat lite efteråt och hoppas han ska fungera bättre nu och även om han inte håller toppform så har han visat fina kvaliteter under sadel. Spåret passar honom bra - normalt är Ivanhoe inte alls startsnabb då det handlar om sulky, vi får se nu när det är monté och första gången bakom startbilen - men vi skulle bli förvånade om han sitter med i den främre träffen från början utan han får troligen gå till slut istället. I ett rätt så bra lopp för klassen tycker vi oss ha en av hästarna som ska kunna vara med och göra upp om de främsta placeringarna.

Balans och utrustning: Skor och öppet huvudlag som tidigare i montéloppen.


14 Luna Nera Doc (Lopp 9, V64-6) fick lite för bra start senast och tyvärr blev vi hängande istället för att hitta ner någonstans och sen när vi kom fram i dödens så rullade hon dessvärre över - så det var bara att glömma den starten. Formmässigt kändes det annars som tidigare och allt verkar normalt hemma - så får hon en bra resa lär hon på nytt spurta bra. Tyvärr så blev det bakspår på tillägg här igen och vi behöver därför på nytt en del tur varför vi ligger lågt och är nöjda med en slant i första hand - men fördel att vi i alla fall sitter i andraspår direkt nu.

Balans, vagn och utrustning: Barfota runt om den här gången om banan tillåter. Hybridvagn, murphy och rycktussar i övrigt.