TILL START

(Vi försöker alltid att hålla uppdaterat med någon dag till godo före respektive tävlingsdag och särskilt lördagar (V75) och onsdagar (V86) försöker vi lägga in lite snabbare efter att startlistorna blivit klara. Eventuella uppdateringar av texten kan ibland ske - lunchtävlingar samt helgstarter fram till klockan 11 och kvällstävlingar fram till klockan 17 på respektive tävlingsdag.)

örebro fredag 31/3

3 Picobello (Lopp 6, V64-3) gjorde första starten hos oss senast och jag var nöjd med vad han presterade. Med loppet i kroppen ska han förhoppningsvis vara snäppet bättre den här gången. Han får prova på kort distans här då det fanns lite dåligt med lopp att välja på, men det brukar aldrig vara dumt för att utveckla snabbheten. Spåret blev bra, men han är ingen snabbstartare och vi får se vad det blir för typ av lopp för hans del. Viktigaste är att han ska sköta sig och i så fall har han kapacitet för att vara med bland de främsta, även om distansen ej är optimal.

Balans, vagn och utrustning: Han fortsätter med skor runt om, vanlig vagn, öppet huvudlag och fast huva.


3 Billie Jean P.C. (Lopp 7, V64-4) har fått två lopp i kroppen efter halsoperation där vi har siktat in oss på lite snällare resor och jag tycker att hon har gjort det bra. Hon känns fin hemma i träningen efter senast och sköter hon sig från start och kliver iväg på ett fint vis så hoppas jag att vi kan hitta till ledningen den här gången. Räknar hursomhelst med att hon gör en bra insats och hon borde vara en av de som räknas.

Balans, vagn och utrustning: Skor, vanlig vagn och öppet huvudlag. Den här gången så blir det första rycktussar på henne.

eskilstuna lördag 1/4

3 Rocket Boy (Lopp 7, V65-4) blev det visserligen lite körning för om spets från början senast, men vi tycker ändå att han borde ha vunnit för att få överbetyg och han kan bättre än så. Han tränar på normalt här hemma inför det här och från ett bra spår då han är kvick iväg så ser det återigen intressant ut - vi hoppas på spets och slut den här gången istället.

Balans, vagn och utrustning: Tillåter banan så är planen att han tävlar barfota runt om och sedan med vanlig vagn, halvstängt huvudlag och rycktussar.