TILL START

- För media är det okej använda kommentarerna från Oskar i sina tidningar/tips/PÅ hemsidor förutsatt att man inte ändrar i texterna

(Vi försöker alltid att hålla uppdaterat med någon dag till godo före respektive tävlingsdag. Eventuella uppdateringar av texten kan ibland ske - lunchtävlingar samt helgstarter fram till klockan 11 och kvällstävlingar fram till klockan 17 på respektive tävlingsdag.)

rättvik tisdag 26/9

12 Adriana Queen (Lopp 2, V4-2) har presterat bra i skymundan på slutet och jag tycker hon är i fin form - men vi har hamnat där vi hamnat och varit svårt att göra så mycket. Nu fick vi spår tolv och risken att det kan bli samma igen här. Hon bör göra ett nytt bra lopp i alla fall och en plats bland de 3-4 främsta känns realistiskt att hoppas på.

Balans, vagn och utrustning: Barfota runt om igen är tanken samt vanlig vagn, öppet huvudlag och rycktussar - inga ändringar.


10 T.Wall's Nitro (Lopp 5, V5-2) var duktig som kunde vinna i sin comeback trots att han inte var vässad och han gjorde det dessutom på ett bra vis, men som vi sade inför den starten så kämpar han med tekniken fortsatt vilket vi får jobba vidare med. Efter senast har han tyvärr hostat och fått medicin varför start dröjt ett litet tag och svårt säga vart formen är kontra senast - men han tränar okej och jag hoppas vi kan få ett bra lopp i ryggar härifrån så får vi se hur pass långt det kan räcka.

Balans, vagn och utrustning: Barfota fram, vanlig vagn, helstängt huvudlag och fasta tussar som senast är tanken på honom.


1 Bengt (Lopp 6, V5-3) blev lite laddad då han fick häst utvändigt på första långsidan senast och galopperade vilket var surt, men reparerade starkt och att han var nära hoppa över mål tar jag inte så hårt på då det gick fort i det läget. Jag var nöjd med barfotabalansen på honom vilket var något jag ville prova, men vi kommer köra med skor nu och det har han ju inga som helst problem med. Han är snabb iväg och uppgiften ser bra ut - så fungerar han och sköter sig ska han ha en god segerchans.

Balans, vagn och utrustning: Skor runt om jämfört med senast - i övrigt vanlig vagn, öppet huvudlag och fasta tussar.

solvalla onsdag 27/9

9 Hidden Dragon (Lopp 8, V86-4) gick bra på nytt senast och är duktig med att leverera även om han fortsatt är speciell som häst och inte att lita på. Spår nio är rätt så perfekt åt honom då jag ändå föredrar att köra honom i ryggar och han bör göra en fin prestation igen här. Samtidigt möter han tufft motstånd nu också och vi får hoppas på hjälp med tempot så får vi se hur pass långt spurten biter den här gången.

Balans, vagn och utrustning: Barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som tidigare, men eventuellt provar vi att rycka tussarna på honom.