TILL START

(Vi försöker alltid att hålla uppdaterat med någon dag till godo före respektive tävlingsdag och särskilt lördagar (V75) och onsdagar (V86) försöker vi alltid lägga in lite snabbare efter att startlistorna blivit klara. Eventuella uppdateringar av texten kan ibland ske - lunchtävlingar samt helgstarter fram till klockan 11 och kvällstävlingar fram till klockan 17 på respektive tävlingsdag.)

romme måndag 17/1

15 Heavy Duty (Lopp 5, V64-2) gjorde en fullt godkänd comeback och debut hos oss, men det var samtidigt lite snöpligt att hon inte fick vinna. Hon har haft lite småbekymmer efteråt och det har dröjt med ny start - så ingen toppform här och läget passar därför ganska så bra för att smyga med. En speciell häst som ska sköta sig i första hand och få ett lopp i kroppen, så vi ligger lågt vad gäller segerchanserna denna gång.

Balans, vagn och utrustning: Skor på nu jämfört med senast och sedan vanlig vagn, öppet huvudlag och fasta tussar igen.

bollnäs tisdag 18/1

1 Infinity Sisu (Lopp 2, V4-2) gjorde en riktigt stark insats senast där det blev utvändigt ledaren och hon fortsätter att utvecklas fint. Travmässigt flöt det inte helt hundra för henne på banan i vädret som erbjöds den dagen och vi finslipar på lite småsaker för att det ska vara bättre den här gången. Hon klev iväg bra från start senast och borde göra det även från spår ett - sen får vi se hur rappa de övriga är utanför. Håller vi ledningen så är det klart vi vill köra där och hon bör vara en av de som räknas.

Balans, vagn och utrustning: Skor, vanlig vagn, öppet huvudlag, fasta tussar igen.


7 Ewertina (Lopp 5, V5-2) fungerade inte önskvärt senast och har dessvärre problem, men hon var bra vid segern och duger fint i klassen där hon just nu befinner sig. Vi tycker hon tränar på okej hemma och det viktigaste är att hon fungerar och går felfritt - gör hon det så dyker hon nog samtidigt upp bland de främsta här. Vi testar bilen innan tävlingarna, men känslan är att hon kommer öppna bra.

Balans, vagn och utrustning: Skor, vanlig vagn, öppet huvudlag och fasta tussar på henne.


7 Teus (Lopp 6, V5-3) gjorde två bra insatser ifjol och fick endast stryk av två bra hästar vid dessa tillfällen. Nu har han fått träna på och ladda för fyraåringssäsongen och förutom en liten sjukdomsperiod så tycker vi han tränar bra. Då han öppnar bra från start dessutom så siktar vi mot ledningen. Inte vässad för detta och han kommer gå framåt formmässigt med loppet i kroppen, men han ser också ut att tillhöra de främsta i sitt lopp och alla tre vi har till start denna lunchen startar med segerchans.

Balans, vagn och utrustning: Skor, vanlig vagn, öppet huvudlag och fasta tussar igen.