TILL START

(Vi försöker alltid att hålla uppdaterat med någon dag till godo före respektive tävlingsdag och särskilt lördagar (V75) och onsdagar (V86) försöker vi alltid lägga in lite snabbare efter att startlistorna blivit klara. Eventuella uppdateringar av texten kan ibland ske - lunchtävlingar samt helgstarter fram till klockan 11 och kvällstävlingar fram till klockan 17 på respektive tävlingsdag.)

dannero torsdag 24/6

1 Midsummer Bråten (Lopp 2) ska göra första starten hos oss, men har vi ju god koll på sedan tidigare då vi körde in honom som unghäst. Det är en käck liten krabat som gjort det bra såhär långt och han gick klart okej senast jag körde och har tränat på som han ska efter det då han följde med oss hem efter den starten. Skulle vi hålla upp innerspåret så kör vi i ledningen, han kan öppna rätt så bra - men vi får se hur det utvecklar sig då det såg ut att vara flera som inte provat startbilen tidigare med här. Känslan han tillhör de 3-4 främsta och kommer göra ett nytt bra lopp.

Balans, vagn och utrustning: Han går med skor, vanlig vagn, helstängt huvudlag och huva/fasta tussar.


8 M.T.On Target (Lopp 9, V64-6) har övertygat i två raka och vunnit med krafter kvar och börjar nu visa lite av det vi vet att han kan när allt fungerar och inte besväras av sina tidigare problem. Han fortsätter träna bra efter senast och vi räknar med en ny bra insats här - sen var det ju trist med spåret som kunde varit bättre. Han kan dock öppna, så vi får ladda och se vart vi hamnar och lägga upp det därifrån. Ett rätt så jämnt Klass II-försök och vi får se hur långt det räcker den här gången då det är tuffare emot - men tycker oss ha en av de hästarna som kan dyka upp i den främre träffen även om det med tanke på spår och motstånd är en betydligt knepigare uppgift den här gången.

Balans, vagn och utrustning: Barfota bak, vanlig vagn och rycktussar igen. Vi får se hur vi gör med huvudlaget - eventuellt så byter vi ut det norska huvudlaget. Han hade helstängt näst senast - men kanske att vi kör med ett halvstängt nu istället.

rättvik torsdag 24/6

2 Candy Frontline (Lopp 8) var duktig från utvändigt ledaren senast och det var snöpligt att hon inte fick vinna, men hon åkte dit i en snabb avslutning. Hon fick gå ut här ganska omgående igen då det inte kryllade av passande lopp och uppgiften den här kvällen känns väl ganska så likvärdig som den gjorde förra gången - förhoppningsvis är det ännu bättre form med täta starter och vi tror att hon är segeraktuell.

Balans, vagn och utrustning: Skor runt om, vanlig vagn, öppet huvudlag och fasta tussar igen på henne.

rättvik lördag 26/6

10 Favourite Picture (Lopp 10, GS75-6) var jättefin när hon skrällvann senast och gjorde helt klart karriärens bästa insats. Det verkar normalt efteråt och vi räknar med att hon gör en fin insats igen, men denna lördagen så får vi ligga lågt. Det är hennes tuffaste uppgift hittills och många bra ston emot - så vi smyger med och får vara nöjda om hon kan ta en av de sex platserna som innebär att hon går vidare i Breeders Crown och vi har inga höga krav den här gången.

Balans, vagn och utrustning: Hon går barfota runt om igen, med can't see back-huvudlag och fasta tussar. Lutar sedan åt att vi testar henne med amerikansk sulky den här gången.