TILL START

(Vi försöker alltid att hålla uppdaterat med någon dag till godo före respektive tävlingsdag och särskilt lördagar (V75) och onsdagar (V86) försöker vi alltid lägga in lite snabbare efter att startlistorna blivit klara. Eventuella uppdateringar av texten kan ibland ske - lunchtävlingar samt helgstarter fram till klockan 11 och kvällstävlingar fram till klockan 17 på respektive tävlingsdag.)

bergsåker lördag 4/12

13 Luna Nera Doc (Lopp 5, V75-1) blev tempotorsk i kön senast och hon kändes formmässigt som tidigare, men det var hopplöst att ta något och den starten kan vi nästan glömma även om den borde puttat formen framåt lite ytterligare. Luna tränar på normalt efteråt och är inne på karriärens allra sista starter - får hon ett bra smyglopp och det klaffar lite så kan hon dyka upp där framme och vi tror att hon presterar fint på nytt, men hon är väl samtidigt inget hett segerbud.

Balans, vagn och utrustning: Skor på nu i och med barfotaförbudet - vanlig sulky, norskt huvudlag och rycktussar i övrigt.


2 Grand Canyon Sisu (Lopp 6, V75-2) vann enkelt senast, bör ha gått framåt med det loppet, och är bra för klassen. Tyvärr har han haft sina problem under karriären vilket stoppat upp honom lite, men när han fungerar så presterar han fint och är definitivt en V75-häst. Spåret bör han klara och drömmen hade varit ledningen - men han går bra från andra positioner också och ska vara ett av de tidiga segerbuden i Klass II förutsatt att allt fungerar.

Balans, vagn och utrustning: Skor, vanlig vagn, öppet huvudlag med murphy och rycktussar.

gävle tisdag 7/12

3 Rocket Boy (Lopp 2, V4-2). Info kommer!


12 King Chaos (Lopp 5, V5-2). Info kommer!

romme torsdag 9/12

6 Rulle Roc (Lopp 1, V4-1). Info kommer!


6 Listas Behindbars (Lopp 4, V4-4). Info kommer!