TILL START

(Vi försöker alltid att hålla uppdaterat med någon dag till godo före respektive tävlingsdag och särskilt lördagar (V75) och onsdagar (V86) försöker vi alltid lägga in lite snabbare efter att startlistorna blivit klara. Eventuella uppdateringar av texten kan ibland ske - lunchtävlingar samt helgstarter fram till klockan 11 och kvällstävlingar fram till klockan 17 på respektive tävlingsdag.)

mantorp måndag 27/9

10 Listas Behindbars (Lopp 9, V64-6) gjorde en bra insats senast, särskilt med tanke på att hon hade lagt bort en hel del kraft innan loppet och banan var dessutom tungsprungen - så vi var nöjda med vad hon levererade. Det verkar normalt efteråt och har hon en bra dag så lär hon prestera fint igen här - men givetvis så behövs det lite stolpe in nu när hon fick bakspår den här gången.

Balans, vagn och utrustning: Hon går troligen med skor, vanlig vagn, öppet huvudlag och fasta tussar igen. Som vi nämnde senast så har hon haft både amerikansk sulky och can't see back vid några tillfällen och det är inte uteslutet här heller - men det viktigaste är hur hon värmer och vilket humör hon är på och inte vad hon tävlar med.

gävle tisdag 28/9

12 King Chaos (Lopp 6, V5-2) blev störd i debuten vilket var surt och därav galoppen, men fick sedan springa med bakom fältet och han kändes rätt bra. Som vi sade inför senast så är han valpig vilket han visade i kvalet - men det är en skön typ som har fin spänst i steget och vi tror att han kommer utvecklas fint. Härifrån är det svårt att ha så höga krav - viktigast att han sköter sig på ett bra sätt och får en fin upplevelse utan störningar och att han känns bra över mål.

Balans, vagn och utrustning: Han tävlar basic med skor, vanlig vagn, öppet huvudlag och fasta tussar.

eskilstuna tisdag 28/9

3 Adlon Amok (Lopp 4, V64-1) hade gått framåt med loppet i kroppen och vann på ett fint vis senast. Det är en bra häst för klassen som ännu inte är att lita på och han är en aning speciell, men vi hoppas han sköter sig bra och uppträder lugnt och fint som han gjorde senast. Några bra emot på tillägg, men vi hoppas göra som senast med att ta hand om ledningen - och att vi sedan leder loppet länge.

Balans, vagn och utrustning: Barfota bak, vanlig vagn, öppet huvudlag och fasta tussar som senast på honom.


1 Valle E.W. (Lopp 8, V64-5) mötte ett par bra hästar för klassen senast och gjorde det bra även om det ebbade ut lite till slut. Han är ju inte helt stabil i volt, men vi såg att han skulle bli ensam på start här varför han bör trampa iväg. Sedan så är grundtanken att prova leda länge och vi får se hur långt det kan räcka då det var några bra på tillägg - men han bör inte heller räknas bort.

Balans, vagn och utrustning: Barfota fram, vanlig vagn, murphy och rycktussar igen på honom

solvalla onsdag 29/9

6 Beauty Super Nova (Lopp 6, V5-5). Info kommer!

bollnäs torsdag 30/9

3 Cheval Mon Ami (Lopp 2, V4-2). Info kommer!


4 Teus (Lopp 7, V5-3). Info kommer!

rättvik fredag 1/10

3 Ninja Star (Lopp 1). Info kommer!


2 Impala V.S. (Lopp 5, V5-4). Info kommer!