TILL START

(Vi försöker alltid att hålla uppdaterat med ett par dagar till godo före respektive tävlingsdag och särskilt lördagar (V75) och onsdagar (V86) försöker vi alltid lägga in tätt efter att startlistorna blivit klara. Eventuella uppdateringar av texten kan ibland ske - lunchtävlingar samt helgstarter fram till klockan 11 och kvällstävlingar fram till klockan 17 på respektive tävlingsdag.)

bollnäs torsdag 13/8

2 Tåga Viktor (Lopp 6, V64-3) blev fast bakom hästar för länge senast, men gick bra när luckan kom och formen känns i varje fall fortsatt god för hans del. Det är ett par bra hästar för klassen emot även den här gången, men intressant med att Tåga Viktor står på startvolten nu och vi hoppas kunna dyka upp i den främre träffen.

Balans, vagn och utrustning: Öppet huvudlag och fasta tussar som tidigare. Lutar i övrigt åt att vi kör barfota runt om och med amerikansk sulky.

romme lördag 15/8

3 Luna Nera Doc (Lopp 5, V75-1) gjorde ett mycket bra lopp igen senast och det var skoj att hon fick hålla undan till seger då vi hade siktat lite på det loppet och valde att växla upp vad gäller utrustningen. Allt känns fortsatt bra i jobben efteråt och formen den är med andra ord fin för hennes del - så när hon står kvar i klassen så får hon nu prova V75 på hemmaplan. Tuffare motstånd givetvis, men vi hoppas på en snabb start och att hon kan få en fin resa så får vi se hur långt det kan räcka sedan.

Balans, vagn och utrustning: Hon fortsätter med barfota runt om, murphy och fasta tussar som senast men får ha hybridvagnen istället för amerikansk sulky då det är voltstart.


6 Viscount (Lopp 5, V75-1) gjorde ett grymt starkt lopp senast och föll med flaggan i topp. Det känns som det ska fortsatt efteråt och vi räknar med en ny vass insats från hans sida. Känslan är att han kommer trampa iväg bra från springspåret och drömmen vore givetvis att han får komma till ledningen den här gången. Hursomhelst så hoppas vi att han på nytt dyker upp i segerstriden.

Balans, vagn och utrustning: Öppet huvudlag och rycktussar som tidigare. Då det är volt får han ha vanlig vagn istället för jänkarvagn nu, men däremot så rycker vi samtliga skor och kör barfota runt om den här gången.

eskilstuna måndag 17/8

1 M.T.On Target (Lopp 2). Info kommer!

gävle tisdag 18/8

12 Ewertina (Lopp 1). Info kommer!


12 Timetomakeitrite (Lopp 4). Info kommer!


11 Valle E.W. (Lopp 6). Info kommer!


1 Lotusathena (Lopp 9). Info kommer!