Här kan du följa allt som händer hos oss just nu!

besök på ekeby gård!

Oskar besökte Ekeby Gård under tisdagen och har inlett jakten på framtidens stjärnor genom att kolla in fölungar. Nuncio, Readly Express och Bold Eagle för att nämna några av papporna!

ny häst till stallet!

Träningslistan har fyllts på med ytterligare en individ - läs mer om det senaste nyförvärvet nedan!

veckosummering!

Tre starter under den gångna veckan och bäst lyckades Alorac Mathbell i montéloppet på Örebro som slutade på en fjärdeplats under söndagen efter att ha svarat för en bra avslutning. Urgent Call blev femma i sin start på V75 och krigade på bra efter att ha fått dra tåget ute i tredjespår under slutrundan.

Grand Canyon Sisu startade på Romme under fredagen, men tyvärr så blev det galopp för honom in i första sväng den här gången. Nu laddar teamet vidare för en ny vecka!

Timo Lane trea på Örebro!

Det var rätt så lugnt med starter för stallets del under den gångna veckan, men Timo Lane var med i montélopp på Örebro under lördagskvällen och svarade där för en fin insats. Han galopperade tyvärr i den första svängen, men reparerade sedan starkt och kom tillbaka till en tredjeplats ihop med Anna Erixon.

I övrigt vad gäller veckosummering så var det enbart Victoria Tilly som startade under veckan - hon hade dock inte sin bästa dag på Romme och fick nöja sig med en sjätteplats den här gången.

rocket boy avslutar veckan med seger!

Treårige Rocket Boy skötte sig fint bakom startbilen och efter att ha körts till ledningen så håller han undan till seger på hemmabanan och tog därmed sin allra först seger i karriären under fredagen! Vi säger stort grattis till ägare Stall Cristal, Clarence och Pia Josefsson! Paula sköter om Rocket Boy och förstapriset var 30.000 kronor.

Med till Romme var även Alorac Mathbell - han galopperade tyvärr i första kurvan, men reparerade fint till en femteplats och såg ut att gilla tävla under sadel.


På Örebro under torsdagen så hade stallet två hästar till start och det blev två tredjeplatser med hem därifrån. Serenity Face galopperade i starten, men kom tillbaka fint och spurtade bra den sista biten. Urgent Call slutade även han trea - gick imål med krafter kvar efter en resa i rygg på ledaren.

veckosummering!

Det blev två segrar under den gångna veckan då både Ivanhoe och Victoria Tilly fick besöka vinnarcirkeln, härliga vinster torsdag och fredag!

Grand Canyon Sisu och Emmylou Love slutade trea i sina race denna veckan och under Eskilstunas V75-dag på lördagen så slutade Editor fyra via ett starkt slutvarv i långloppet.

Dessvärre galopp för Timo Lane i montéloppet där Emmylou Love var trea och Rocket Boy blev struken till sitt lopp då han konstrade i volten - närmast så får han därför testa startbilen.

äldre nyheter från oss i oja racing

seger för ivanhoe!

Ivanhoe gjorde första starten hos oss under fredagslunchen på Romme och det kunde inte ha slutat bättre! Han spurtade till seger på 1.16,0/2140m direkt i comebacken och förstapriset var 30.000 kronor. Vi säger stort grattis till ägare Sture Dahl samt till Alex som sköter!

victoria tilly korsade mållinjen först på örebro!

Victoria Tilly kunde tidigt köras till ledningen och höll sedan hela vägen fram till seger i det nionde loppet på Örebro under torsdagen! Segertiden 1.15,7/2160m. Alltid härligt med ägare på plats och vi säger grattis till Rolf Axelsson, Anders Arneflod, Bo Paulsson och Johan Högberg samt till skötare Alex!


Grand Canyon Sisu var också med till Örebro - han fick nöja sig med en tredjeplats den här gången.

videouppdatering från teamet!

Här följer senaste nytt från oss i OJA Racing, vad som hänt sedan senast och vad som händer i veckan. Klicka helt enkelt bara på videon nedan!

tredjeplatser på både Solvalla och Örebro!

Serenity Face spurtade in till en tredjeplats på Solvalla! Hon fick luckan in mot upploppet och avslutade mycket vasst den sista biten och var inte långtifrån vinnaren. 11.000 kronor fick hon för tredjeplatsen.

Urgent Call var också med till Solvalla, men tyvärr så galopperade han bort sina chanser direkt i starten den här gången.


Rocket Boy skötte sig den här gången och lade även han beslag på en tredjeplats då han startade under fredagskvällen på Örebro - svarade för ett bra slutvarv i sitt livs andra start!

Timo Lane startade under torsdagen på Gävle, men galopperade dessvärre direkt från start i montédebuten.

inköp under kriterieauktionen!

Nummer 276, Infinity Sisu (e. Classic Photo) fick följa med oss från Kriterieauktionen hem till stallet! Film på henne finns på följande länk: https://vimeo.com/355965386


Vill du bli hästägare? Hör då av dig till oss i OJA Racing! Oskar nås på mobilnummer 070-382 54 91 eller så kan ni skicka ett mejl till oss på infoojaracing@gmail.com

Andra raka för grand canyon sisu!

Treårige Grand Canyon Sisu spårade runt om i det avslutande loppet på Gävletravet och tog därmed sin andra raka seger under torsdagskvällen! Vi säger stort grattis till ägare Bro Byggnads AB, Rolf och Kirsi Andersson! Vinsten var värd 25.000 kronor och segertiden skrevs till 1.16,4. Skötare är Paula Pettersson.

tre nya hästar till stallet!

Träningslistan har fyllts på med tre stycken nyförvärv till teamet under de senaste dagarna. Du kan läsa mer om dessa genom att klicka nedan!

veckosummering!

Alorac Mathbell slutade på en fjärdeplats på Eskilstuna - svarade återigen för en bra insats även om han hamnade precis utanför pallen den här gången. Med till Eskilstuna var även Hattie och Timo Lane som löste sitt premielopp respektive montékval utan problem.


På Rommes V75-tävlingar under lördagen så lyckades Editor bäst med en femteplats i Klass I-försöket. Tyvärr så blev det galopp för Volocity De Vie i Charlie Mills Race. Nu laddar teamet vidare för en ny travvecka!

dubbelseger på romme!

Det blev en härlig lunch på Dalatravet Romme då både Urgent Call och Grand Canyon Sisu tog hem segern i sina respektive lopp! "Calle" visade som vanligt fin inställning då han krigade sig till vinst och treårige Grand Canyon Sisu löste sin tävlingsdebut på bästa vis i loppet efteråt då han enkelt stegade undan till seger från ledningen. Förstapriset 30.000 kronor i vardera lopp. Dessa två vinster innebar samtidigt att teamet tog sin första dubbelseger sedan stallet dragit igång, mycket skoj!


Vi säger stort grattis till hästarnas respektive ägare Bro Byggnads AB, Rolf och Kirsi Andersson (Grand Canyon Sisu) och Easy KB, Nils Larsson, Anders Wännström, Robert Frohm, Niklas Wykman, Håkan Lindgren, Nabaz Palani, Rasmus Gyllenberg, Mattias Spante, Richard Spante och Jan P Andersson (Urgent Call)!

ny häst till stallet!

Träningslistan har fyllts på med ytterligare ett namn under de senaste dagarna. Läs mer om du klickar nedan!

pallplatser på både bollnäs och Hagmyren!

Teamet åkte med två hästar till Bollnäs under torsdagskvällen och det blev två stycken pallplatser med hem den här gången. Alorac Mathbell slutade trea över den långa distansen i sitt lopp där han kämpade tappert och Timo Lane slutade sedan tvåa i kvällens avslutande race.


Veckan avslutades med att Emmylou Love startade på Hagmyren under söndagen och även där blev det en pallplats med hem - detta sedan Emmylou Love slutat på tredjeplats i sitt montélopp ihop med Anna Erixon.

tredjeplats på Romme!

Volocity De Vie inledde veckan för stallets del och slutade trea på lunchtravet på Romme där han kämpade på godkänt på den kladdiga banan - 9.500 kronor in blev det för tredjeplatsen. Närmast så blir det Bollnäs som väntar för teamets del!

ny häst till teamet!

Träningslistan har fyllts på med ytterligare ett namn den senaste tiden. Läs mer nedan!

editor tillbaka i vinnarcirkeln!

Editor först imål på lunchtravet på Romme vilket innebar att det blev snabb revansch efter galoppen senast och Editor har nu vunnit tre av de fyra senaste starterna. Tisdagens seger var värd 22.000 kronor och vi säger stort grattis till ägare Stall Merrimac, Sven Bernhardsson!

"calle" spurtar till seger på romme!

Urgent Call avslutade starkt upploppet ner och satte nosen först på Romme under måndagskvällen! Förstapriset var 30.000 kronor och segern innebar "Calles" tionde seger i karriären. Delar av ägargänget var på plats i vinnarcirkeln och vi säger stort grattis!

Alorac mathbell slutade trea i comebacken!

Alorac Mathbell gjorde första starten hos oss och slutade trea på Rommes lunchtrav i sin comeback - han svarade för ett starkt slutvarv ute i spåren där han spurtade in till tredjeplatsen!

Gilbert Bris var också med till Romme - för honom blev det en femteplats den här gången.

andraplats på Rättvik!

Timo Lane slutade tvåa i det avslutande loppet på Rättvik. Med till Rättvik var även Volocity De Vie som gjorde comeback och slutade på en fjärdeplats i sitt lopp. Bra slutvarv!

emmylou love trea i montédebuten!

Det blev en tredjeplats för Emmylou Love på Romme. Hon testade på att springa under sadel för första gången och svarade för en positiv insats som trea bakom en bra vinnare. 9.500 kronor fick hon för tredjeplatsen och Emmylou kommer att få testa monté igen här framöver! Elektra och Editor var också med till Romme den här dagen, men Elektra hade tyvärr inte sin bästa dag och Editor galopperade från start.

Öppet Hus på solbacken!

Det blev en solig och väldigt varm fredag i samband med vårt Öppet Hus den 26/7 och vi är glada närmare 100 personer passade på att besöka oss under dagen, härligt med hästägare och andra travintresserade på plats hos oss på Solbacken! Vi i OJA Racing hade en mycket trivsam dag ihop med er besökare och liknande träffar hoppas vi ska kunna vara återkommande under sommaren framöver också. Vår dag drog igång vid klockan 10 där tvååringarna Cheval Mon Ami och Raja Summer tränade på rakbanan, och både delägare och andra travintresserade besökare fanns tidigt på plats för att kolla in detta. Fram tills dess att Oskar hälsade välkommen vid klockan 11:30 så var det drop in och sedan fick de som ville följa med på rundvandring på gården. I ridhuset serverades lunch, kaffe och det fanns även möjlighet att ta sig ett par vätskepauser i det varma vädret. Tipsrunda, lotteri, ponnyridning för barnen och möjlighet att köra stor häst fanns bland annat med på schemat i övrigt och många hästägare passade också på att besöka deras hästar för att ta bilder eller dela ut en morot eller två under dagen. Dessutom så visade vår ettåriga andelshäst, Teus, upp sig för publiken och teamet svarade gladeligen på frågor och minglade runt bland besökarna fram tills dess att dagen tog slut ungefär vid halv fyra-tiden på fredagen. Nedan kan ni kolla in bilder från dagen (klicka vidare på bildspelet för att se fler!) och vi i OJA Racing vill återigen passa på att säga ett stort TACK till alla som kom och besökte oss på vårt Öppet Hus på Solbacken!

Oskar hälsar välkommen.

intresserad av att jobba hos oss i framtiden?

Är du den teammänniskan vi behöver eller känner du någon annan som bör visa sitt intresse? Hör då av dig till våran mejl på infoojaracing@gmail.com eller skriv ett meddelande till oss via teamets Facebook- eller Twitter-sida. Läs mer om du klickar på filen nedan!

välkommen till oja racing!

Här på hemsidan vill vi att ni besökare ska kunna följa med på våran resa och ta del av bitar från vår vardag samtidigt som ni bekantar er med hästarna och de hästägare som vi har i stallet eller helt enkelt vill hålla koll på våra kommande starter. Kanske är du själv en av dem som utgör en viktig del i OJA Racing framöver?

Oskar J Andersson är travtränare i Sala och driver OJA Racing ihop med sambo Paula Pettersson.