Här kan du följa allt som händer hos oss just nu!

seger för little richard!

Från ledningen blev det karriärens andra vinst i den tredje starten. Grattis säger vi till ägare Håkan och Richard och till Camilla som är skötare! Förstapriset på Dalatravet Romme var 30.000 kronor.


One Kind Of Art fixade en tredjeplats i sitt lopp senare under dagen och tredjeplats blev det även under lördagen för Zazu som spurtade in som trea i Klass II-försöket på Färjestadstravets V75-omgång! En tredjeplats som inbringade 32.000 kronor.

spets och slut för global braveheart!

Från ledningen sprintade han undan på lätta ben i Bollnäs och tog karriärens sjätte seger. Grattis säger vi till Kjell Magne och till familjen Arenander som är ägare och till skötare Cimone! Förstapriset på Bollnästravet var 25.000 kronor.


Simb Trishia var också med till Bollnäs och spurtade in på en fjärdeplats i sitt lopp.


Av hästar som startat den senaste tiden så ska vi i övrigt nämna Blauer Max tredjeplats där han svarade för en stark insats!

pallplatser för teamet!

Gabi Goes To Paris, Little Richard och Bengt fixade alla tre pallplats då man under söndagen åkte till Hagmyren. Bäst gick det för Gabi Goes To Paris som ihop med Magnus Nilsson efter ett fint lopp spurtade in som tvåa i Amatör SM-uttagningen och Bengt reparerade en galopp starkt i sitt lopp och blev också tvåa.

Little Richard gjorde sin andra start i karriären och blev trea - vilket blev samma placering som Sansa Star ihop med Paula ordnade i Gävle under tisdagen.

bengt var en vinnare direkt i comebacken!

Karriärens tredje seger i den femte starten för Bengt som vann direkt i sin comeback på nytt rekord på lunchtravet i Bollnäs. Grattis säger vi till ägarna bakom MOAB Entreprenad AB och till Alex som är skötare! Segertiden 14,6/2140m och förstapriset 25.000 kronor.


Adriana Queen blev tvåa i sitt lopp senare under dagen i Bollnäs och pallplats att rapportera om i övrigt blev det även för One Kind Of Art som var tvåa i sitt lopp i Eskilstuna i slutet av veckan.

t.wall's nitro tog karriärens första seger!

T.Wall’s Nitro som gjorde sin första start hos oss fixade enkelt sin första vinst i karriären från utvändigt ledaren ihop med Alex Ljungman. Grattis säger vi till hela ägargänget hos Easy KB och till skötare Rebecca!

seger för pennywise!

Pennywise fixade en fin början på veckan då han enkelt vann från ledningen över den långa distansen och plockade hem förstapriset på 25.000 kronor. Grattis säger vi till ägare och uppfödare Leif Backman och skötare Cimone! Segertiden 1.15,2/2640am.

simb trishia och anna sedström vann uttagningsloppet till amatör-sm!

Från spets blev det säker seger i Lindesberg på Fornaboda travbana och nu är Simb Trishia och Anna klara för finalen den 30e september på Åbytravet. Grattis säger vi till ägarna i Stall Respons HB (ihop med Oskar) och till skötare Anna Andersson! Förstapriset 30.000 kronor och segertiden 1.14,8/2140am.

gabi goes to paris spurtade till seger!

Det blev ett perfekt lopp serverat av Fredrik Tengstad och när luckan kom så small det bara till över upploppet då Gabi spurtade till seger. Grattis säger vi till hela ägargänget bakom Hejdukarna HB och till skötare Cimone! Segertiden 1.16,4/2140am.

zazu vann fuxloppet på solvalla!

Från utvändigt ledaren var han bara bäst på 14,3/2140m på Solvalla med en riktigt stark prestation vilket är karriärens femte seger i den åttonde starten. Grattis säger vi till familjen Tengstad som äger och Paula som är skötare till Zazu! Förstapriset 60.000 kronor.

little richard en vinnare i debuten och my dreams tvåa på V75!

Stallets enda starthäst höll säkert undan till slut på Rommetravet under lördagskvällen och vann på 17,2/2140m i sitt livs första start. Grattis säger vi till ägarna Håkan och Richard samt till skötare Camilla! Förstapriset 30.000 kronor. Dessutom så fixade Oskar ett snyggt hattrick på Romme och vi övriga i personalen lyfter på hatten!


Förra helgen på så avslutade My Dreams dagen för stallet med att bli tvåa i Klass I-försöket på Dannero! En andraplats som inbringade 55.000 kronor och för Hidden Dragon så blev det en tredjeplats i sitt lopp.

sansa star och paula vann på gävletravet och teamet över tre miljoner 2023!

Med en fin spurt så avgjorde Sansa Star säkert till slut och infriade det stora favoritskapet, vilket dessutom är Paulas femte raka (!) vinst som kusk. Grattis säger vi till hela ägargänget hos Easy KB och till skötare Cimone! Förstapriset 25.000 kronor.


På lunchtravet i Örebro tidigare under dagen så ordnade Pennywise och Ellen Ripley två stycken tredjeplatser och när Simb Trishia var fyra i sitt lopp så innebar det dessutom att teamet klev över tre miljoner kronor inkört för 2023. Vi ligger än så länge före våra rekordsiffror från 2021 vilket vi självfallet siktar på att försöka slå i år!

picobello en vinnare i bollnäs!

En stark prestation där han var bäst från utvändigt ledaren och fixade karriärens andra seger när han plockade hem förstapriset på 25.000 kronor. Grattis säger vi till ägare VVS Teamet Per Adeklev AB, m fl och till Cimone som är skötare till Picobello! Segertiden 1.16,4/2640am.


I övrigt den senaste tiden så fixade Gabi Goes To Paris en andraplats i Rättvik.

Seger för Leighton boko!

Från ledningen så sprintade Leighton Boko undan till slut och plockade hem förstapriset på 40.000 kronor under Hagmyrens V75-dag. Grattis säger vi till ägare Anders Bäcke och till Sara som är skötare! Segertiden 13,9/2140m.

Blauer Max spurtade senare under dagen in som trea på V75! En tredjeplats som var värd 32.000 kronor och One Kind Of Art gick också fint där han spurtade in som fyra i Silverdivisionen.


Hästar som fixat pallplatser i övrigt den senaste tiden som ska nämnas är Ellen Ripley (tvåa), Tjacko Zaz (trea), Sansa Star (tvåa) och Zazu (tvåa).

vinst för hidden dragon!

Karriärens andra seger i den åttonde starten för Hidden Dragon som spurtade till säker vinst på 1.15,3/2140am på Sundbyholmstravet. Grattis säger vi till ägargänget i Stall Draknästet och till skötare Alex! Förstapriset 25.000 kronor.


Picobello startade i loppet efteråt och blev tvåa! En ny bra insats från honom vilket belönades med 12.500 kronor och hästarna etta och tvåa på lunchen!


I övrigt så har Pennywise fixat pallplats den senaste tiden - detta då han blev trea i Årjäng.

zazu spurtade till seger i lindesberg!

Via en stark slutrunda ihop med Paula blev det ny vinst för Zazu som tog andra raka på Fornaboda travbana och fortsatt är obesegrad i år. Paula fixade samtidigt sin fjärde raka i sulkyn. Grattis säger vi till familjen Tengstad (Gubb-Dan HB) som är ägare till Zazu! Förstapriset 25.000 kronor.

seger på solvalla för picobello!

En fin insats av Picobello som löste bakspåret på bästa vis och tog karriärens första seger då han vann enkelt på 1.14,9/2140am. Förstapriset 60.000 kronor. Grattis säger vi till ägargänget VVS Teamet Per Adeklev AB, m fl och till skötare Cimone!


Mindyourlove W.F. (trea), Readly Lavec (tvåa), My Dreams (tvåa), Hidden Dragon (tvåa), Sansa Star (tvåa) och Sharp Object (tvåa) är hästar som fixat pallplaceringar i övrigt till teamet i sina senaste starter.

dubbelseger i eskilstuna!

En härlig kväll på hemmabanan då Infinity Sisu och Zazu fixade en dubbel till stallet! Infinity Sisu vann enkelt från täten i sitt lopp och Zazu spänstade ifrån på lätta ben i comebacken. Grattis till ägargängen hos Easy KB (Infinity) och Gubb-Dan HB (familjen Tengstad, Zazu) och till skötarna Alex och Paula! Förstaprisen 30.000 kronor i respektive lopp.


I övrigt så har Sultan Sea (tvåa) och Sharp Object (trea) fixat pallplatser till teamet den senaste tiden.

spets och slut för global braveheart!

Global Braveheart vann överlägset i Lindesberg på Fornaboda travbana då han och Paula spårade från start till mål över den långa distansen på 1.16,3/2640am, vilket är Global Bravehearts femte vinst i karriärens elfte start. Grattis säger vi till ägarna Andersen Racing Stable AB, m fl (Arenanders) och till skötare Cimone! Förstapriset 20.000 kronor.

simb trishia bäst från dödens!

Från utvändigt ledaren så var Simb Trishia och Paula bara bäst och sprintade ifrån till en imponerande seger på Sundbyholmstravet. Grattis säger vi till ägargänget i Stall Respons HB (ihop med Oskar) och till Anna som är skötare! Förstapris 25.000 kronor och segertiden blev 1.13,8/1640am.

adriana queen vann på sin födelsedag på solvalla!

Hon och Alex Ljungman spurtade till säker seger under söndagen på Solvalla. Grattis säger vi till familjen Lindstedt som äger och till Anna som sköter om Adriana Queen! Segertiden 1.16,8/2140am.


Pallplatser i övrigt att nämna på slutet så var Sultan Sea duktig tvåa under V86-kvällen i Åmål i sitt V75-försök vilket inbringade 55.000 kronor och för Sharp Object så blev det en tredjeplats i sitt lopp tidigare samma kväll.

seger för alba goldneck!

Behövdes inget målfoto då Alba och Alexander Andersson tog en överlägsen seger i Rättvik. Alex som också sköter om Alba Goldneck och grattis säger vi till hela ägargänget hos Easy KB! Segertiden 1.16,9/2140am.

blauer max vann klass ii-försök i lindesberg!

Blauer Max spurtade hem Klass II-försöket från rygg ledaren då han skrällvann under V86-tävlingarna i Lindesberg och sprang in 110.000 kronor samt att han kvalade in till V75-final. Grattis säger vi till ägare/uppfödare Thomas Grufman och till Cimone som sköter om Blauer Max! Segertiden 1.13,7/2140am.

teamet över två miljoner kronor inkört för 2023!

Picobello stark tvåa på Rommetravet och Simb Trishia var duktig trea under måndagskvällen vilket innebar att teamet samtidigt passerade två miljoner kronor inkört för året 2023!

silverdivisionsfinalen på solvalla till readly lavec och infinity sisu vass trea!

Wow vilken lördag under Elitloppshelgen på Solvalla! Från ledningen blev det Readly Lavecs trettonde seger i karriären när han plockade hem förstapriset på 250.000 kronor i finalen av Silverdivisionen och samtidigt passerade han två miljoner kronor insprunget i sin karriär. Stort grattis säger vi till hela ägargänget och till Alex som sköter om Readly Lavec!


Infinity Sisu gjorde en mycket vass avslutning ute i vida spår och blev trea i Diamantstofinalen! Tredjeplatsen värd 62.500 kronor och det blev verkligen en häftig dag på Solvalla. Teamet tackar för alla gratulationer i samband med lördagens framgångar!

seger för pennywise!

Pennywise en vinnare ihop med Alex Ljungman på Färjestadstravet! Efter ett fint lopp i andra utvändigt så spurtade Pennywise till lätt seger på 1.12,9/1640am. Grattis säger vi till ägare Leif Backman och till skötare Cimone!


Hästar som ordnat pallplatser i övrigt på slutet är Sultan Sea (trea), Leighton Boko (tvåa), Muzzle Keeper (trea), Sharp Object (trea) och Rulle Roc (trea). Där den förstnämnde Sultan Sea dessutom kvalificerade sig och är klar för semifinalerna i Breeders Crown!

seger för grand canyon sisu!

Han och Paula tog hand om ledningen och vann sedan enkelt på 12,7/1609am, vilket är Grand Canyon Sisus nionde seger i karriären på 18 starter. Grattis till ägarna Sweden W & F AB och till Paula/Rebecca som är skötare! Förstapriset var 30.000 kronor.


Av övriga hästar som fixat pallplatser senaste tiden ska vi nämna Adriana Queen (tvåa) och Infinity Sisu (tvåa).

blauer max vann på solvalla!

Ihop med Patrick Hedqvist spårade man amatörloppet på Solvalla från start till mål och plockade hem förstapriset på 60.000 kronor. Vi säger stort grattis till ägare/uppfödare Thomas Grufman och till Cimone som sköter om Blauer Max! Segertiden blev 1.14,4/2140am.

vinst för global braveheart!

En fin insats på Rommelunchen där Global Braveheart gjorde en stark prestation och fixade vinsten från utvändigt ledaren. Grattis till ägarna Andersen Racing Stable AB, m fl (Arenander) och till skötare Cimone! Förstapriset var 30.000 kronor.


Hidden Dragon blev senare under dagen trea i sitt lopp på Romme och av stallets hästar den senaste tiden som ordnat pallplatser ska vi även nämna Bakerman som varit tvåa i Eskilstuna.

seger i silverdivisionen för readly lavec!

Det blev högt tempo loppet igenom på Solvalla där Readly Lavec visade sin härliga vinnarskalle då han kontrade sig till seger över upploppet och han är i och med vinsten nu också den allra första hästen hos teamet som gått från noll kronor och hela vägen upp i Gulddivisionen vad gäller insprungna pengar. Stort grattis säger vi till hela ägargänget och till Alex som sköter om Readly Lavec! Förstapriset 125.000 kronor och segertiden blev 1.11,8/2140am.


Hästar som har fixat pallplatser till teamet senaste veckan i övrigt är Global Braveheart (trea), Hidden Dragon (trea) och Blauer Max (tvåa)!

nya pallplatser för teamet!

Candy Frontline, Billie Jean P.C., Bakerman och Picobello är de senaste hästarna som har fixat pallplatser åt stallet! Bäst av dessa lyckades Candy Frontline i Gävle där hon spurtade starkt och endast fick se sig slagen med en nos - för Billie Jean P.C., Bakerman och Picobello har det blivit tredjeplatser då de startat den senaste tiden.

dubbelseger på v75 momarken och teamet över miljonen inkört!

Vilken lördag det blev i Norge, både Infinity Sisu och Readly Lavec vann V75 på Momarken! Årsdebuterande Infinity Sisu var först ut där hon efter ett perfekt lopp spurtade till seger i Diamantsto-försöket, och är nu klar för finalen under Elitloppshelgen. Grattis till ägargänget hos Easy KB och till skötare Alex! Förstapriset 115.247 kronor.

Readly Lavec gjorde debut i Gulddivisionen och det blev succé direkt i loppet efteråt! Från täten vann han säkert Steinlagers Äreslopp den här lördagen och tog hem förstapriset på 157.155 kronor. Vi säger stort grattis till ägargänget och Alex som sköter om båda vinnarna!


En fantastisk dag för teamet där hästarna även såg till att vi passerade miljonen inkört för 2023, tack till alla som hjälper till göra detta möjligt!

andraplatser för rocket boy och maestro zon!

Bäst under den gångna veckan gick det för Rocket Boy och Maestro Zon som slutade tvåa i sina respektive lopp! Rocket Boy var tvåa ihop med Paula i Eskilstuna under tisdagen och på samma bana i slutet av veckan blev det en andraplats för Maestro Zon som gjorde lite av en minicomeback efter att ha varit sjuk i senaste starten.

sultan sea är en v75-vinnare!

Från ledningen blev det enkel seger i Klass II-försöket på Rommetravet med 110.000 kronor in i lördags för Sultan Sea och som därmed tog femte segern i den tionde starten. Stort grattis säger vi till ägargänget bakom Kallernäs Holding AB, m fl och till skötare Camilla! Segertiden 1.15,5/2640am.


Foto: TR Bild

seger för spitfire p.c.!

Från ledningen så blev det säker vinst på Sundbyholmstravet under tisdagskvällen, vilket är karriärens fjärde i den nionde starten för Spitfire P.C. Grattis säger vi till ägare Cristalit AB (Clarence och Pia) och till skötare Sara! Förstapriset var 25.000 kronor.

hidden dragon och sultan sea vinnare i örebro!

Vinst i tävlingsdebuten blev det för Hidden Dragon! Från ledningen lätt seger i Örebro på 17,9/2140m då han spänstade ifrån sina konkurrenter och Hidden Dragon fixade en fin start på tävlingsdagen för teamet. Grattis säger vi till ägarna i Stall Draknästet och till skötare Alex! Förstapriset 25.000 kronor.


Seger nummer två i Örebro sedan då Sultan Sea vann överlägset! Direkt i loppet efteråt fixade Sultan Sea teamets andra då han drog ifrån motståndet via snabba sista 700 meter. Grattis till ägarna bakom Kallernäs Holding AB, m fl och till skötare Camilla! Förstapriset 25.000 kronor.


Xanthis Fiction blev sedan trea i sitt race där hon spurtade bra och vi kunde därmed summera en fin lunch med 1-1-3!

vinst för rulle roc!

En fin insats under tisdagen då Rulle Roc hann fram till seger på Sundbyholmstravets lunchtävlingar och tog därmed sin första vinst för året. Grattis säger vi till ägargänget bakom Twigs E HB och till skötare Alex! Förstapriset 25.000 kronor.


Candy Frontline inledde annars veckan för teamet med en andraplats! Detta i sin debut i monté tillsammans med Jonathan Carre på Färjestadstravet i måndags där hon gjorde en bra prestation.

readly lavec en vinnare i cagnes-sur-mer!

Efter att ha kört sig till ledningen med ungefär varvet kvar blev det säker vinst i loppet som hette just Prix de Cagnes-sur-Mer och därmed också teamets allra första seger på fransk mark då man korsade mållinjen först på 13,7/2925m. Förstapriset i Cagnes-sur-Mer den här torsdagen var 16.200€. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till Alex som sköter om Readly Lavec! Vilken dag!

Skötare Alex har gjort och gör ett grymt jobb med Readly Lavec under dessa åren och idag passar vi också på att rikta ett stort tack till Team Westholm med ”Frankrike” med Stine och A-K i spetsen som hjälper oss.

seger för sultan sea!

Från ledningen blev det säker vinst på Sundbyholmstravet vilket är tredje segern på sju starter för Sultan Sea och han ordnade därmed också teamets första vinst för 2023. Grattis säger vi till ägargänget Kallernäs Holding AB, m fl och till skötare Camilla! Förstapriset den här kvällen var 30.000 kronor.


Princess Caviar var också med till Eskilstuna och hon fixade en tredjeplats i sitt lopp!

readly lavec trea på vincennes!

En fin insats där Readly Lavec avslutade starkt mellan hästar till slut och tog hem tredjepriset (7.140€) i Prix de Tournon på tiden 13,2/2700m vilket var första starten på Vincennes för både honom och Oskar. Bra start på året 2023 och nu laddar teamet vidare mot nya uppgifter!

pennywise avslutade året med seger!

Från spets på Rommetravet blev det karriärens tredje vinst i femte starten i livet då han säkert höll undan till seger, och han avslutade därmed också teamets 2022 genom att vinna det allra sista loppet. Grattis till ägare Leif Backman och till skötare Cimone! Förstapriset för Pennywise var 30.000 kronor.

spitfire p.c. v75-tvåa och teamet över fyra miljoner 2022!

Det blev en andraplats i Örebro under onsdagen för Spitfire P.C. vilket belönades med 50.000 kronor. Andraplatsen i V75-loppet innebar dessutom att han tog teamet över fyra miljoner kronor inkört totalt 2022!

seger för sultan sea!

Trots utgångsläget så rundade treårige Sultan Sea enkelt sina konkurrenter och spurtade till karriärens andra seger på Gävletravet under torsdagskvällen. Grattis säger vi till ägargänget Kallernäs Holding AB, m fl och till skötare Camilla! Förstapriset 40.000 kronor.

spets och slut för xanthis fiction!

Från ledningen så spårade hon hela vägen på Sundbyholmstravet under måndagen ihop med Claes Sjöström och tog därmed sin första seger hos oss. Grattis säger vi till hela ägargänget hos Easy KB och till Sara som är skötare till Xanthis Fiction!

pallplatser för maestro zon och princess caviar!

Maestro Zon blev trea i Klass I-försöket på V75 på Rommetravet i lördags. En tredjeplats som var värd 32.000 kronor och där han inte var långtifrån att hinna fram till segern.


Princess Caviar fixade också en pallplats under den gångna veckan. Hon blev i sin tur tvåa på Färjestadstravet under måndagskvällen där hon sprang imål med krafter kvar efter ett lopp i rygg på ledaren.

andra raka för bengt!

Efter en stark slutrunda i Örebro spurtade han lätt förbi sina motståndare och fixade en ny seger. Grattis säger vi till ägarna bakom MOAB Entreprenad AB och till Alex som är skötare till Bengt! Förstapriset 40.000 kronor.


High Expectations blev trea i sitt race tidigare under kvällen och för Pennywise blev det en fjärdeplats - stark upphämtning efter startgalopp av honom.


Pallplatser under veckan fixade även Jolanda Sisu och Sharp Object, som blev tvåa respektive trea på Romme i måndags!

överlägsen seger för bengt!

Från ledningen gled treårige Bengt enkelt ifrån sina motståndare i Gävle på 15,6/2140m och tog därmed karriärens första seger i andra starten i livet. Grattis säger vi till ägarna bakom MOAB Entreprenad AB och till Alex som sköter om Bengt! Förstapriset 25.000 kronor.

pennywise fick segerdefilera i eskilstuna!

Efter att ha körts fram utvändigt ledaren så blev det lätt vinst på Sundbyholmstravet för treårige Pennywise under måndagen. Karriärens andra vinst i den tredje starten. Grattis säger vi till ägare/uppfödare Leif Backman och till skötare Cimone! Förstapriset 25.000 kronor och segertiden 17,0/2140am.


Rulle Roc var också med till Eskilstuna och han gjorde en fin comeback - efter en sen lucka så avslutade han rappt och han sånär fram till vinst, men den här gången fick han nöja sig med andraplatsen värd 12.500 kronor.

seger för mr reddington!

Från ledningen så spänstade han undan på lätta ben på lunchtravet i Rättvik idag och fixade karriärens första seger i sin andra start i livet. Vi säger grattis till ägargänget Stall Tipp Topp HB, m fl och till Cimone som är skötare!

maestro zon en vinnare i comebacken!

Från sitt innerspår så lyckades han med knapp marginal försvara ledningen och spårade sedan runt om i leran på Färjestadstravet. Grattis säger vi till hela ägargänget hos Easy KB och till Paula/Rebecca som sköter om Maestro Zon! Förstapriset 25.000 kronor och segertiden blev 15,3/2140am.

Treårige Sultan Sea gjorde sedan en ny bra insats och spurtade in som tvåa i sitt lopp på Färjestadstravet. Innebar att vi vände hemåt med 1-2 från lunchtravet och en bra start på tävlingsveckan för teamet!

seger för adriana queen!

Från ledningen blev det karriärens första vinst i Örebro under fredagen för Adriana Queen. Grattis till familjen Lindstedt som äger henne och till skötare Anna! Förstapriset var 25.000 kronor.

Pennywise blev senare tvåa i sitt lopp och innan lunchtravet var slut hade även Simb Trishia och Sansa Star ordnat andrapriser, vilket innebar att vi vände hemåt med 1-2-2-2 på stallets sex starthästar.

pallplatser för simb trishia och sultan sea!

Simb Trishia sköt till rappt från rygg ledaren i sitt lopp i Rättvik under förra veckan, men fick luckan aningen för sent för att hinna fram till seger och fick istället nöja sig med andrapriset. En andraplats värd 20.000 kronor.

Sultan Sea startade i Örebro under torsdagen och för hans del blev det en tredjeplats. En bra insats av honom där han gick imål på starkt vis och 15.000 kronor in blev det för tredjeplatsen.

Norrländskt Treåringsmästerskap till my dreams!

100.000 kronor i förstapris då My Dreams säkert höll undan i spurten och tog karriärens fjärde vinst i åttonde starten, segertiden 15,4/2140m i Bollnäs. Vi säger stort grattis till ägare Nortronic KB där Rune och Mai-Lis också har fött upp My Dreams! Skötare är Paula/Rebecca.


Med till Bollnäs var även Mr Reddington som slutade fyra i sin tävlingsdebut tidigare under kvällen.

seger för pennywise!

Från ledningen blev det säker vinst i Örebro i tävlingsdebuten och 40.000 kronor med hem för treårige Pennywise. Grattis till ägare och uppfödare Leif Backman och skötare Cimone!


Princess Caviar var duktig tvåa i loppet innan i hennes tävlingsdebut där hon sprang in 12.500 kronor och det blev pengar för alla fem startande den här torsdagskvällen. Detta då Accolade, Xanthis Fiction och M.T.On Target senare slutade 4-4-6 i sina race.

sharp object en vinnare i debuten!

Ny vecka igång där det blev seger i Rättvik för Sharp Object! Från ledningen vann han säkert i tävlingsdebuten, där förstapriset var 22.000 kronor. Grattis säger vi till ägarna Ilboängs Mark o Trav AB, m fl, som också är uppfödare, och grattis till skötare Cimone!

Sansa Star blev senare under dagen tvåa i Rättvik. En ny fin prestation av henne, där hon sprang in 11.000 kronor.


I övrigt från veckan hittills så blev Simb Trishia trea i Gävle under tisdagen. Från rygg ledaren hängde hon med bra i avslutningen och tidigare under kvällen löste High Expectations sitt kvallopp.

infinity sisu vidare till final i breeders crown!

Rykande slutrunda av Infinity Sisu och nu blir det final i Breeders Crown för henne! Sitt livs bästa lopp av Infinity Sisu som spurtade in som tvåa på Solvalla, och hon är därmed en av de tolv hästarna som ska göra upp i finalen den 13:e november på Sundbyholmstravet. 100.000 kronor in för andraplatsen där hon kommer att starta från spår nio i finalen. Stort grattis till hela ägargänget och till skötare Alex!

teus trea på v75!

Teus flög lågt över upploppet och blev trea på Rommetravet under lördagen! En fin insats av Teus som sprang in 32.000 kronor i sin debut på V75.


Tidigare under veckan så blev Candy Frontline trea på Hagmyren - hon reparerade starkt efter galopp vilket blev en tredjeplats ihop med Elias Strandberg i lärlingsfinalen.

sansa star en vinnare i debuten!

Sansa Star satte nosen först på Gävletravet och fixade seger! En fin insats där hon med en vass spurt hann fram i sista steget och inledde därmed tävlingskarriären med vinst på 17,5/2140m. Grattis till hela ägargänget via Easy KB, där flera var på plats, och grattis till skötare Cimone! Förstapriset 25.000 kronor.


I övrigt från veckan så blev det en andraplats i måndags på Färjestadstravet för Teus! Från ledningen sprang han nytt rekord och tjänade 15.000 kronor.

seger för infinity sisu och teamet över tre miljoner 2022!

En ny fin prestation av Infinity Sisu som tog karriärens femte seger i den elfte starten när hon spurtade till seger på Romme. Grattis till ägargänget och till skötare Alex! Förstapriset 30.000 kronor.

M.T.On Target var också med till Romme - han blev fast med krafter kvar som trea i sitt lopp och deras pallplatser innebär att teamet nu passerat tre miljoner kronor inkört för år 2022!

vinst för simb trishia och oskar tog samtidigt seger nummer 600!

Från ledningen blev det säkert för Simb Trishia som sprintade undan till seger på 16,5/2140m på Sundbyholmstravet och tog karriärens andra seger i den fjärde starten. Grattis till ägarna i Stall Respons HB (ihop med Oskar) och till skötare Anna! Förstapriset 40.000 kronor.

Dessutom blev det jubileum för Oskar som i och med vinsten samtidigt tog seger nummer 600 som kusk, grattis från oss övriga i teamet!

seger på solvalla för zazu och readly lavec V75-tvåa i skellefteå!

Andra raka för Zazu på fredagslunchen på Solvalla! Från ledningen blev det en säker seger och 40.000 kronor in. Grattis säger vi till hela ägargänget bakom Gubb-Dan HB (Tengstads) och till Paula/Rebecca som sköter om Zazu! Segertiden 15,0/2140am.


Det räckte tyvärr inte hela vägen i Skellefteå under lördagen sedan för Readly Lavec och han åkte dit i de allra sista stegen som favorit, men en andraplats på V75 och 62.500 kronor med hem blev det.

Cheval Mon Ami var också med till Skellefteå där han hade oflyt med loppet från tolftespåret, men fick med sig en sjätteplats hem.

fjärde raka för houdini j.c.!

Kaffe kaka, fjärde raka, då Houdini J.C. spurtade till seger på Sundbyholmstravet! En ny bra prestation av Houdini J.C. som vann på 13,8/1640m under tisdagskvällen i Eskilstuna. Vi säger grattis till ägare och uppfödare Jan och Carina Gustavsson och till skötare Anna! Förstapriset den här gången var 30.000 kronor.


Med till Eskilstuna var även Mr Reddington som tidigare under kvällen löste sitt kvallopp utan problem.

infinity sisu vidare i breeders crown!

Infinity Sisu åkte till Solänget under tisdagen och blev en av de hästarna som lyckades kvala in till semifinalerna i Breeders Crown! Efter att ha fått en fin smygresa så avslutade Infinity Sisu rappt då luckan kom ihop med Per Linderoth vilket resulterade i en fjärdeplats. Förutom att det blev avancemang i Breeders Crown blev det 19.000 kronor med hem.

nya pallplatser och one kind of art in i miljonklubben!

I torsdags spurtade Gabi Goes To Paris in som tvåa i Örebro! Efter en fin smygresa så tackade hon för det med en fin avslutning och kvalade in till finalen av Flocki d'Aurcys Stoserie.

Nya pallplatser sedan under måndagen på Romme! Först ut var Simb Trishia som blev trea i sitt race, och sedan var One Kind Of Art tvåa i sitt lopp senare under kvällen. En mycket fin insats som dessutom innebar att vi fick hälsa honom välkommen in i miljonklubben då han samtidigt passerade miljonen insprunget!

fjärdeplats i finalen för teknopuma!

Ett spännande upplopp på Bjerke travbana där Teknopuma spurtade in som fyra i norska Kriteriestofinalen. Efter att ha smugit med invändigt så kom sedan luckan i sista sväng och Teknopuma avslutade bra och sprang in 100.000 norska kronor i finalen till ägare Göran (Stall Puma)!

my dreams till kriteriefinal!

Från rygg ledaren spurtade han in som tvåa i försöket i karriärens femte start i livet och fixar en ny stor final för teamet då han nu är en av de tolv hästarna i Kriteriefinalen 24:e september på Solvalla. Stort grattis till ägare Rune (Nortronic KB) och till Paula/Rebecca som är skötare!

Andraplatsen i försöksloppet dessutom värd 75.000 kronor.

seger i gävle för sultan sea!

Med starka sista 700 meter spurtade han förbi sina konkurrenter till slut och tog karriärens första vinst i sin andra start i livet. Grattis till hela ägargänget Kallernäs Holding AB, m fl (Thomas, Lars, Staffan, Peter) och till skötare Camilla! Förstapriset 25.000 kronor för Sultan Sea.


För Teus blev det senare under kvällen en andraplats i Gävle. Från ledningen så fick han endast se sig besegrad med liten marginal och sprang in 17.500 kronor.

tre nya pallplatser för teamet!

Accolade startade på fredagslunchen på Solvalla och gjorde en fin debut under sadel. Efter en startgalopp reparerade han nämligen mycket starkt och spurtade in som trea ihop med Sofia Adolfsson i sin montédebut, där han endast förlorade med liten marginal trots den stora markförlusten.

På Rättviks lunchtrav under tisdagen blev det ytterligare två pallplatser för teamet! Först ut var Billie Jean P.C. som blev trea i sitt race och sedan fixade Simb Trishia en andraplats i loppet efteråt!

seger på bergsåker för my dreams!

Från ledningen blev det enkelt på 1.14,8/2140am för My Dreams och karriärens tredje seger i den fjärde starten under lördagen och ett förstapris på 50.000 kronor. Grattis säger vi till ägare Rune (Nortonic KB) och till Paula/Rebecca som sköter om My Dreams!

teknopuma klar för final i norska stokriteriet!

Det blir en ny final för treåriga Teknopuma! Efter en sen lucka där hon avslutade starkt över upploppet på Bjerke så blev det en tredjeplats i försöket, och nu väntar därmed final i det norska Stokriteriet för Teknopuma den 10:e september. Grattis till ägare Göran (Stall Puma) och till Paula/Rebecca som sköter!

Teknopuma startar från spår fem i finalen.

zazu fixade karriärens första seger!

Från ledningen blev det enkelt i Bollnäs för treårige Zazu som fixade karriärens första vinst under onsdagen, i sin andra start i livet, på 16,3/2140m. Grattis säger vi till hela ägargänget bakom Gubb-Dan HB (Tengstads) och till Paula/Rebecca som sköter om Zazu! Förstapriset 25.000 kronor.


Valle E.W. var också med till Bollnäs - för hans del så blev det en tredjeplats i comebacken i sin första start efter lång frånvaro.

andra raka för spitfire p.c.!

Ihop med Claes Sjöström så avgjorde han snyggt till slut på Sundbyholmstravet under tisdagskvällen och tog därmed andra raka då han korsade mållinjen först på 14,6/1640m. Grattis till ägare Cristalit AB (Clarence och Pia) och till skötare Sara! Förstapriset 25.000 kronor.


Xanthis Fiction blev trea i sitt lopp samma kväll och även i måndags blev det tredjeplatser för teamet - då Viscount och Gabi Goes To Paris blev trea i sina lopp på Färjestad.

fjärde raka för teus!

Från ledningen sträckte Teus ärligt på sig i spurten på Bollnästravet och fixade sjätte segern i sin nionde start i livet i fredags och Teus kan nu stoltsera med fyra raka ettor i raden. Grattis säger vi till hela ägargänget och till skötare Camilla! Förstapriset 25.000 kronor.

Billie Jean P.C. var också med till Bollnäs och blev fyra i sin tävlingsdebut - krafter kvar i mål för hennes del där hon såg fin ut.

spitfire p.c. fick segerdefilera på romme!

Från ledningen blev det enkelt på Romme när han på spänstiga ben fixade karriärens första vinst i sin tredje start i livet och gled undan till seger i kvällens avslutande lopp. Grattis säger vi till ägare Cristalit AB, där Clarence och Pia även har fött upp Spitfire P.C., och grattis till skötare Sara!

Med till Romme var även Ådi Millpond som löste sitt kvallopp innan tävlingarna utan problem.

seger för simb trishia!

Treåriga Simb Trishia spurtade rappt och blev en vinnare i Örebro! Efter att ha hittat luckan dryga 600 kvar, så visade hon sedan prov på fin speed över upploppet och Simb Trishia segrar därmed direkt i sin allra första start i livet. Grattis till ägarna i Stall Respons HB (ihop med Oskar) och till skötare Anna! Förstapriset 25.000 kronor och vi åkte hemåt från Örebro med en seger, en andraplats, ett tredjepris samt en femma och en åtta på kvällens fem startande där hästarna presterade bra. Gabi Goes To Paris gjorde nytt bra lopp som trea och Viscount spurtade starkt som tvåa med ett lopp i kroppen av de som fixade pallplatserna!


I övrigt från veckan så blev Maestro Zon tvåa i måndags på Färjestad - en andraplats som var värd 15.000 kronor för hans del.

my dreams och infinity sisu läckra vinnare på dannero där teamet passerade två miljoner!

Treårige My Dreams var först ut på Dannero och tog i och med sin seger samtidigt teamet över två miljoner inkört för 2022! Från utvändigt ledaren var My Dreams starkast till slut och fixade karriärens andra seger i tredje starten. Förstapriset 40.000 kronor. Grattis till ägare Rune (Nortonic KB) och till skötare Paula/Rebecca!

Diamantstoförsöket sedan till en duktig Infinity Sisu! Från dödens var hon bara bäst och plockade säkert hem segern och de 110.000 kronorna i förstapris vilket blev teamets andra vinst på Dannero och vi hade en härlig söndag i norr. Stort grattis säger vi till hela ägargänget, där flera var på plats, och grattis till skötare Alex (Andersson)!


Foto: TR BILD

äldre nyheter från oss i oja racing

m.t.on target tvåa på v75!

Från ledningen blev han tvåa i Klass II-försöket på V75 i Rättvik och sprang in 55.000 kronor till ägargänget under lördagen. Cheval Mon Ami i samma V75-lopp satt fast med gott om krafter kvar och visar fortsatt fin form!

zazu duktig tvåa i debuten!

Treårige Zazu gjorde tävlingsdebut i Rättvik på måndagskvällen och svarade där för en stark insats i sin första start i livet! Ett fint lopp där han kom i mål på 15,1/2140m i tävlingsdebuten som tvåa och tjänade 20.000 kronor.

v75-seger för readly lavec och houdini j.c. också en vinnare i bollnäs!

Readly Lavec vann Silverdivisionen på Bollnästravet! Från ledningen sprang han nytt banrekord för 5-åriga h/v på 11,5/1640am och tog sin andra raka V75-seger i fin stil. Stort grattis säger vi till hela ägargänget, där många var på plats i vinnarcirkeln idag också, och grattis till skötare Alex (Andersson)! Förstapriset 125.000 kronor.

Från ledningen så fixade Houdini J.C. tidigare under lördagen sin tredje raka! Där vi bjöds på lite dramatik i sista sväng, men han höll sig i trav och vann sedan säkert till slut. Grattis säger vi till ägare/uppfödare Jan och Carina Gustavsson och till skötare Anna! Förstapriset för honom var 30.000 kronor. Därmed 100% för stallet och en riktigt fin lördag i Bollnäs!


Foto: Maria Holmén, TR Bild

teus fick segerdefilera i eskilstuna!

Karriärens femte vinst i åttonde starten då Teus höll undan till seger framför den stora publiken på Eskilstunas lunchtrav, där det dessutom blev en dubbel till stallet då Gabi Goes To Paris blev tvåa. Grattis till hela ägargänget bakom Teus och till skötare Camilla! Förstapriset 30.000 kronor.


I övrigt från fredagen så lyckades Rulle Roc bäst med en tredjeplats, där han spurtade starkt över upploppet!

tack till alla er som kom på vårt öppet hus!

Runt 200 personer besökte oss på vårt Öppet Hus den 28:e juli på Solbacken och det blev en superhärlig torsdag med både nya och tidigare besökare samt massor av våra hästägare på plats mellan klockan 8-16. Tränande unghästar, rundvisning på gården, tävlingar och aktiviteter m.m. stod bland annat på schemat och vi hade verkligen en rolig dag tillsammans där vi dessutom hade vädret på vår sida. Tusen tack till alla er som kom och hälsade på hos oss i OJA Racing, litet bildspel från dagen här nedan!

teknopuma till final i kriteriestoet!

En tredjeplats i försöksloppet innebär final på Dannero den 7:e augusti för Teknopuma efter att ha sprungit nytt rekord i försöket och hon blir därmed vår allra första finalist i en stor final för kallbloden. Stort grattis till ägare Göran (Stall Puma) och Paula/Rebecca som sköter!

v75-seger för readly lavec i årjäng och cheval mon ami tvåa!

Det blev Readly Lavec från start till mål på V75 på Årjäng! Från ledningen vann han debuten i Silverdivisionen på 1.12,8/2640am efter en mycket fin prestation och plockade hem förstapriset på 125.000 kronor i lördags, vilket samtidigt innebar att han passerade miljonen insprunget. Stort grattis säger vi till hela ägargänget som flera stycken var på plats i Årjäng och grattis till Alex (Andersson) som är skötare till Readly Lavec!


Cheval Mon Ami blev sedan tvåa i sitt V75-lopp i Årjäng! Från rygg ledaren sprang han nytt rekord 14,4/2140m och tjänade 55.000 kronor i Klass II-försöket. En mycket fin dag för teamet!


Foto: Malin Albinsson, TR Bild

2/2 på årjäng och maestro zon duktig tvåa i rättvik!

Det blev en trevlig fredagskväll i Årjäng där både M.T.On Target och My Dreams fick göra ett besök i vinnarcirkeln!

M.T.On Target var först ut ihop med Paula där han i fin stil vann direkt i comebacken på 14,4 över 2140 meter med autostart. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och Rebecca/Paula som sköter! Förstapriset 20.000 kronor.

My Dreams gjorde sedan tävlingsdebut och löste den utan problem då han enkelt spänstade ifrån de övriga från ledningen på 17,2/2140m. Grattis säger vi till ägare Rune (Nortronic KB) och till skötare Rebecca/Paula! Förstapriset även här 20.000 kronor.


Tidigare undan veckan så gjorde Maestro Zon debut hos oss och slutade tvåa i Rättvik! En fin insats i comebacken på 12,8/1660m. där han sprang in 15.000 kronor.

cheval mon ami en vinnare i rättvik!

Det blev hårt i mål den sista biten, men Cheval sträckte snyggt på sig då han höll undan till seger och fixade karriärens fjärde vinst i sin trettonde start. Vi gratulerar hela ägargänget och skötare Sofie! Förstapriset 22.000 kronor.


Teknopuma var också med till Rättvik och fixade en tredjeplats i sitt lopp - hakade på bra som trea mot två tuffa grabbar under den snabba slutrundan.

ny vinst för houdini j.c.!

En ny fin prestation av Houdini J.C. där han med en härlig spurt hann fram till skrällvinst på Sundbyholmstravet och tog sin andra raka seger. Grattis säger vi till ägare/uppfödare Jan och Carina Gustavsson och till skötare Camilla Kivinen! Segertiden 14,1/2140m och förstapriset 25.000 kronor.

seger för houdini j.c.!

Seger på Romme för Houdini J.C.! Från utvändigt ledaren så var han starkast i kvällens avslutande lopp och spurtade ifrån övriga på spänstiga ben då han tog sin första seger hos oss. Grattis säger vi till ägare/uppfödare Jan och Carina Gustavsson och till skötare Camilla Kivinen!

Cheval Mon Ami var också med till Romme och blev fyra i sitt lopp - gick bra till slut och korsade mållinjen med krafter kvar.

den 28:e juli blir det öppet hus hos oss!

Boka in torsdagen den 28:e juli. Efter år av coronapandemin där vi blev tvungna att ställa in så har vi nu återigen glädjen att välkomna till Öppet Hus hos oss i OJA Racing och vi vill väldigt gärna att just DU kommer till oss på Solbacken! Schemat för dagen kommer att spikas exakt närmare och skickas ut till er som anmält er, men på schemat står bland annat tränande unghästar (8-11) på förmiddagen, rundvisning på gården och tipspromenad under dagen. Det kommer att bjudas på fika och också finnas möjlighet köpa lunch (11-14) och för de små så kommer det, förutom de stora hästarna, finnas ponny på plats om man vill ta sig en åktur!

andra raka för teus!

Teus fortsätter att prestera fint och efter att ha körts till ledningen varvet kvar blev det på nytt säker seger, trots tjugo meters tillägg på Hagmyren - karriärens fjärde vinst i den sjunde starten där det den här gången var Alex Ljungman som satt i sulkyn. Grattis säger vi till hela ägargänget och till skötare Camilla Kivinen! Förstapriset var 20.000 kronor.

readly lavec v75-tvåa och klar för elitloppshelgen!

Readly Lavec spurtade in som tvåa på V75 på Umåker i lördags! En ny fin prestation av Readly Lavec som sprang in 55.000 kronor till sitt ägargäng, en andraplats som dessutom innebär att han nu är klar för Bronsfinalen under Elitloppshelgen!

Det närmar sig unghästauktion, meddela intresse till oss!

27:e maj är det Elitauktion. Teamet har redan inspekterat ett gäng av de hästar som dyker upp, och vi kommer givetvis vara på plats kolla in allihopa när framtidens stjärnor säljs. Är du nyfiken på det hela, vill göra intresseanmälan, eller vet du redan nu att du vill vara med och köpa häst ihop med oss? Klicka in dig via knappen nedan och anmäl ditt intresse till oss!

ny seger för infinity sisu!

Från utvändigt ledaren så var hon starkast under torsdagskvällen i Örebro där hon visade fin inställning då hon fixade karriärens tredje vinst i sin sjätte start i livet. Vi säger stort grattis till hela ägargänget bakom Infinity Sisu och grattis till skötare Alex (Andersson)! Segertiden blev 15,0/2140m. Förstapriset 35.000 kronor.

vinst för teus och bonnie pearl på hagmyren!

Det blev en lyckad tripp till Hagmyren under tisdagen då stallets tre starthästar åkte hem med resultatet 1-1-3! Först ut var Teus som från ledningen spänstade undan på lätta ben över upploppet och fixade karriärens tredje vinst i den sjätte starten. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och grattis till Camilla som sköter om Teus! Förstapriset 22.000 kronor.

Bonnie Pearl vann sedan också hon på Hagmyren! Segerreceptet spets och slut även här då hon fixade karriärens första triumf och vann direkt i sin debut hos oss. Grattis säger vi till ägare och uppfödare Thomas Grufman och grattis till skötare Cimone!

Alba Goldneck var också med till Hagmyren och för hennes del så blev det en tredjeplats denna gång.

my dream art tvåa i frankrike och teamet över miljonen!

Trots galopp efter en bit in i loppet på gräsbanan Chalons-en-Champagne, så kunde han komma tillbaka och spurta in till andrapriset ihop med Glenny Delaune. En fin insats av My Dream Art som sprang in 4.750€ till ägarna denna söndag! När pengarna räknats ihop noterar vi dessutom att teamet i och med My Dream Art andrapris passerade miljonen inkört för året 2022. Tack till alla som gör det möjligt och nu laddar vi vidare för nästa miljon!

dubbelseger i gävle genom alba goldneck och candy frontline!

Treåriga Alba Goldneck gled enkelt ifrån motståndet till slut och är fortsatt obesegrad efter två starter. Vi säger stort grattis till hela ägargänget, där flera delägare var på plats och kunde fira segern, och grattis till skötare Alex (Andersson)! Förstapriset 25.000 kronor.

Candy Frontline vann sedan också hon i Gävle under lördagen! Starka sista 700 meter från Candy som klev runt sina motståndare trots tillägg och att hon fick dra tåget i tredjespår och fixade därmed kvällens andra vinst för teamet. Grattis säger vi till hela ägargänget i Stall Optimus KB bakom Candy och till skötare Anna! Förstapriset 25.000 kronor.

readly lavec v75-tvåa!

Readly Lavec tvåa i Bronsdivisionen på V75 i Örebro i lördags! Från utvändigt ledaren så kämpade han tappert hela vägen in och kom i mål på 11,6/1609am i årets andra start. En stark prestation av Readly Lavec som sprang in 55.000 kronor till ägargänget!


I övrigt från veckan så var det Cheval Mon Ami som fixade pallplats för teamets del! Detta ihop med Alex (Ljungman) i Eskilstuna, där Cheval på nytt gjorde en bra insats och spurtade in till tredjepriset.

seger för infinity sisu!

Infinity Sisu åkte till Hagmyrenlunchen och fixade seger i comebacken! Efter ett fint lopp i andra utvändigt så spurtade hon till säker vinst och tog karriärens andra seger i den femte starten. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till Alex (Andersson) som sköter om Infinity Sisu! Segertiden under torsdagen blev 15,8/2160m och förstapriset var 20.000 kronor.

trippel på hagmyren!

Det blev en trevlig tripp till Hagmyren som avslutning på påsken. Först ut var Alba Goldneck som vann från ledningen i sin tävlingsdebut! Förstapriset 20.000 kronor och vi säger stort grattis till hela ägargänget samt till Alex (Andersson) som sköter om Alba!

Sedan så var det One Kind Of Art som fick segerdefilera, även han vann från ledningen! Detta på 14,1/2140m i sin årsdebut och vi säger stort grattis till Oscar och Stefan som äger samt till Paula/Rebecca som har hand om One Kind Of Art. Förstapriset 40.000 kronor.

Rocket Boy avslutade med att också han leda runt om i sitt race! Han kämpade fint och plockade hem förstapriset på 35.000 kronor vilket var stallets tredje seger för dagen. Grattis säger vi till ägare Clarence och till Cimone som sköter!

I övrigt från Hagmyren så spurtade Readly Lavec starkt som tvåa i sin årsdebut och M.T.On Target satt fast med sparade krafter i sin första start för året.


Veckan avslutades sedan med andraplatser i Rättvik! Två tappra insatser av Rulle Roc och Teus som båda svarade för riktigt starka prestationer, men som snöpligt fick se sig passerade kort före mål.

Andraplatserna värda 12.500 kronor.

tredjeplatser för cheval mon ami och rulle roc!

Cheval Mon Ami och Rulle Roc lyckades bäst under den senaste veckan där vi noterar två tredjeplatser för deras del. Först ut var Cheval Mon Ami som gjorde comeback i Rättvik, där han från ledningen blev trea och svarade för en godkänd insats i ett lopp som blev aningen ryckigt kört. Räkna med att han går framåt med loppet i kroppen!

I torsdags i Örebro sedan så var det jättedåligt väder och vi fick inte se så värst mycket av loppen i snöovädret, men till slut så kom Rulle Roc in som trea över den långa distansen i sitt race vilket gav 11.000 kronor med hem den här gången.

police fixade karriärens första seger!

Under tisdagskvällen i Eskilstuna hade teamet två hästar till start och bäst lyckades Police som vann sitt race ihop med Alex Ljungman! Efter att man tillsammans letat sig ut från innerspåret så sprang Police enkelt runt sina konkurrenter då han fixade karriärens första seger, vilket också är Alex första vinst sedan han blev en i teamet och nyligen började arbeta med oss. Grattis säger vi till honom och givetvis till Firma Stall Asplund (Christer) som både äger och fött upp Police!


Heavy Duty var också med till Eskils och fixade ett tredjepris i sitt lopp, vilket innebar att teamet kunde åka hemåt med två pallplatser denna tisdag.


Från torsdagen i Gävle fick vi också se två bra insatser! Först ut var Accolade som spurtade bra i sin comeback, och där blev trea i sin första start efter lång skadefrånvaro. Raja Summer gjorde sedan på nytt en stark insats utvändigt ledaren, där det blev en andraplats för honom!

andraplats för ewertina och raja summer!

Det var Ewertina och Raja Summer som lyckades bäst under den gångna veckan med att båda fixade en andraplats. Ewertina i tisdags med en fin insats där hon spurtade in som tvåa i Eskilstuna och tjänade 15.000 kronor. Raja Summer årsdebuterade på Solvalla i fredags där han föll med flaggan i topp efter ett starkt lopp och för hans del så blev det 20.000 kronor med hem!

urgent call tvåa i cordemais!

En härlig kämpainsats i fredagens montélopp i Cordemais ihop med Alexandre Angot som red och ”Calle” sprang in fina 8.000€ till ägargänget.

För My Dream Art så blev det en sjätteplats (640€) denna gång i samma lopp i Frankrike.


I övrigt från veckan så blev det en andraplats för Police också! Detta var första starten hos oss vilket han gjorde på Örebrotravet i torsdags.

kanal 75 på besök hos teamet!

I videon här nedan så kan ni kika in reportaget då Kanal 75 besökte teamet - detta visades på TV i söndagens sändning i samband med Grand Slam 75-tävlingarna från Eskilstuna.

tredje raka för global braveheart!

Från ledningen så gled han säkert undan till slut på Färjestadstravet under måndagskvällen och han fortsätter därmed att vara obesegrad. Vi säger grattis till ägarna Andersen/Arenander och till skötare Cimone! Förstapriset denna gång var 30.000 kronor för Global Braveheart.


Veckan avslutades med pallplatser för både Heavy Duty och Listas Behindbars i söndags på Eskilstuna! Heavy Duty gick imål med krafter kvar från rygg ledaren som tvåa i sitt lopp och Listas Behindbars blev trea i sin årsdebut.

Rulle Roc trea och adlon amok fyra på v75!

Det blev ett spännande upplopp på Bergsåker, men tyvärr så hade vi inte riktigt marginalerna på vår sida då Rulle Roc slutade trea och Adlon Amok fyra på V75. Efter fina prestationer så åkte vi i alla fall hemåt med 32.000 respektive 19.000 kronor till ägarna i lördags!

andra raka för global braveheart!

Från ledningen på Dalatravet Romme så var segern aldrig hotad när han vann på 16,4/2140a och fortsätter vara obesegrad. Förstapriset den här torsdagen 30.000 kronor. Vi säger stort grattis till ägarna Arenander/Andersen och till Cimone som sköter om Global Braveheart!

seger för teus och totalt fyra pallplatser i bollnäs!

Det blev en lyckad onsdagslunch i Bollnäs för teamet där Teus var den som lyckades bäst! Från ledningen så försvarade han sig säkert till slut och infriade det stora favoritskapet då han fixade sin andra raka seger. Vi säger stort grattis till hela ägargänget bakom Teus och till skötare Camilla Kivinen! Förstapriset 25.000 kronor och vinnartiden blev 17,0/2140m.


Tidigare under dagen så blev Heavy Duty tvåa i sitt lopp och strax efter Teus vinst så blev Ewertina trea och samma placering blev det sedan för Spitfire P.C. i hans tävlingsdebut. Fyra pallplatser kunde vi därmed vända hemåt med efter fina prestationer!

teamets första starter i frankrike!

I söndags gjorde teamet våra allra första starter på fransk mark. Urgent Call och My Dream Art är på plats där nere och möttes denna gång i ett montélopp i Nantes - där det blev en femteplats och ett sjättepris denna söndag.

rulle roc tvåa på V75!

Det blev en andraplats på V75 för Rulle Roc! Från ledningen i Klass II-försöket så kunde han inte stå emot en smygkörd konkurrent till slut i Östersund, men slutade tvåa och Rulle Roc sprang in fina 55.000 kronor till ägargänget.

seger för adlon amok!

Adlon Amok blev en vinnare på Romme under fredagskvällen! Detta efter en stark prestation där han imponerade och vann på 14,5/2140am. Vi säger ett stort grattis till ägare Stall Frena AB (Fredrik Enarson) och till skötare Camilla Kivinen! Förstapriset 30.000 kronor.

teamet byter hemmabana!

OJA Racing kommer framöver att tillhöra Eskilstuna. I och med gården Solbacken så håller vi redan geografiskt till närmast Eskilstuna (Sundbyholmstravet) och efter en bra dialog med ledningen kring Sundbyholm så ska det bli riktigt roligt att satsa ännu mer på hästägarnas upplevelse på travbanan och kring travsporten.

Det är ett härligt gäng på Sundbyholm med spännande planer, goda idéer och man är inte rädda för att våga testa nytt - saker som vi i teamet värdesätter högt och deras framtidstro och ledning inspirerar där vi särskilt gillar deras syn på travsportens viktigaste kunder, hästägarna.

Därför känns det idag bra att presentera denna nyhet med att vi byter hemmabana till Eskilstuna och vi är laddade för framtiden ihop med våra hästägare och deras hästar!

dubbelseger i bollnäs då både Ewertina och Teus vann!

Tisdagens lunchtävlingar blev en trevlig tripp för teamet. Vi åkte med tre hästar och kunde vända hemåt med två segrar! Först ut var Ewertina som visade fin inställning från täten och tog karriärens fjärde vinst i sin åttonde start när hon vann på nya rekordet 30,9. Vi säger grattis till ägarna Solbacken Trav AB och skötare Camilla Kivinen! Förstapriset 25.000 kronor.

Teus fixade sedan årets andra vinst för teamet direkt i loppet efteråt! Från ledningen så borrade han ner sig och höll undan i den snabba avslutningen, vilket var karriärens första seger i sitt livs tredje start. Grattis säger vi till hela ägargänget bakom Teus och även här till skötare Camilla Kivinen! Förstapriset 25.000 kronor.

rocket boy trea på v75!

Rocket Boy gjorde en stark prestation i lördags på V75 i Gävle där han putsade sitt rekord över den korta distansen i Klass II-försöket. Den här gången räckte det till en tredjeplats och 32.000 kronor med hem!

infinity sisu fixade årets första pallplats!

Från utvändigt ledaren så svarade Infinity Sisu för en stark insats på Solvalla - den här gången gången räckte det till en andraplats i karriärens tredje start och hon tjänade 20.000 kronor. Först ut att ordna pallplats för teamet under 2022 därmed!

höjdpunkter från 2021

v86-vinst för rocket boy!

Från ledningen speedade Rocket Boy enkelt ifrån till slut och fixade karriärens femte seger i den tolfte starten då han infriade det stora favoritskapet på V86 på Solvalla. Vi säger stort grattis till ägare Clarence (Cristalit AB) och till skötare Cimone! Förstapriset var 40.000 kronor.


I övrigt från onsdagskvällen så blev det en andraplats för Infinity Sisu i sitt lopp! Från rygg ledaren så gick hon imål på ett fint vis med krafter kvar och tjänade den här gången 20.000 kronor. Readly Lavec hade inget större flyt i sitt race och fick nöja sig med femteplatsen den här kvällen i Gunnar Nordins lopp.

ny seger för rulle roc!

Från ledningen på Romme så infriade han det stora favoritskapet på torsdagens lunchtrav och tog därmed karriärens totalt femte seger i den elfte starten. Vi säger stort grattis till hela ägargänget bakom Rulle Roc och till skötare Alex!

Förstapriset 30.000 kronor.

vinst i gävle för rocket boy!

Det blev hårt imål på Gävletravet i tisdags, men Rocket Boy satte huvudet först på linjen! Detta efter en mycket fin prestation där det blev högt tempo i loppet, men Rocket Boy visade sin fina inställning och klev förbi till karriärens totalt fjärde seger i den elfte starten. Vi säger grattis till ägare Cristalit AB (Clarence och Pia) och till skötare Cimone!

Förstapriset 25.000 kronor.

v75-seger för grand canyon sisu och stallet över fem miljoner!

Grand Canyon Sisu vann V75 på Bergsåker och tog teamet över fem miljoner i lördags! Från ledningen ihop med Erik Adielsson så spårade Grand Canyon Sisu enkelt hem Klass II-försöket på 15,9/2640m och sprang in 110.000 kronor. Vi säger stort grattis till ägarna Håkan och Marie Sporrhagen som nu har en V75-vinnare! Skötare är Paula.


Foto: David Schreiner, TR Bild

seger i tävlingsdebuten för infinity sisu och readly lavec tvåa i solvalla grand prix!

Det blev en trevlig fredagskväll för teamet där Readly Lavec var först ut och mötte tufft motstånd i Solvalla Grand Prix. Han visaade dock återigen vilken fin fyraåring han är då han efter ett bra rygglopp avslutade raskt över upploppet och hinner fram till andrapriset! En andraplats som denna kväll inbringade 150.000 kronor till ägargänget!

Infinity Sisu avslutade sedan kvällen med att vinna enkelt i tävlingsdebuten på Solvalla! Från ledningen så spänstade hon undan till slut och vann på 16,6/2140m i sin första start i livet. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till Alex som är skötare till båda hästarna! Förstapriset 40.000 kronor. En mycket fin kväll vilket totalt blev 190.000 kronor inkört!

seger för candy frontline och king chaos!

Teamet tävlade på två banor under tisdagen och vi kunde summera en bra kväll med 1-1-2-3 på stallets fyra starthästar!

Seger blev det i Eskilstuna för Candy Frontline som ihop med Malte Handfast vann säkert från utvändigt ledaren! Vår duktige praktikant Malte som precis har gjort sin sista praktikvecka hos oss och är ett namn att lägga på minnet. Grattis säger vi till hela ägargänget och skötare Anna!

Vinst blev det även strax efteråt, detta då i Gävle där King Chaos ihop med Oskar vann från ledningen! Det var karriärens första vinst i den fjärde starten för King Chaos som enkelt vann på 16,7/2140m. Vi säger grattis till ägargänget och till skötare Camilla Svahn!

I övrigt från kvällen så blev Favourite Picture tvåa i Eskilstuna och i Gävle så blev Adlon Amok trea. Fyra pallplatser innan vi vände hemåt med andra ord!

urgent call vann i montédebuten!

Debuten i monté ihop med Jonathan Carre slutade på allra bästa vis för ”Calle” då man blåste runt sina konkurrenter och vann överlägset på 14,6/2180m i Örebro i torsdags. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till Cimone som är skötare!

Förstapriset 25.000 kronor.


I övrigt från slutdelen av veckan så blev det en tredjeplats på Romme för My Dream Art! Via en bra spurt så slutade han trea i Stayerseriens final och tjänade 17.000 kronor.

spets och slut för grand canyon sisu!

Från ledningen så joggade Grand Canyon Sisu till seger och tog sin sjunde vinst i den trettonde starten då han vann på 15,4/2140am. Vi säger grattis till ägarna Håkan och Marie Sporrhagen! Förstapriset var 25.000 kronor och skötare är Paula.

Raja Summer och Favourite Picture var också med till lunchtravet i Eskilstuna och för deras del blev det andraplatser! Två bra insatser även där i måndags.


Från lunchtravet på Romme i tisdags noterar vi att det blev tredjeplatser för Listas Behindbars och Rulle Roc! En ny fin spurt i en snabb avslutning av Rulle Roc och Listas Behindbars hängde med godkänt och fick ett nyttigt lopp i kroppen fram till sin tredjeplats.

debutseger för global braveheart!

Det blev vinst i Bollnäs för Global Braveheart! Från ledningen så spänstade han undan enkelt till slut i tävlingsdebuten och tog karriärens första seger på 17,0/2140m. Prischecken den här fredagskvällen var 30.000 kronor. Vi säger stort grattis till ägarna Arenander/Andersen och till skötare Cimone!


I övrigt från veckan så blev det en andraplats i Gävle för Impala V.S.! Från ledningen så gjorde hon en ny bra insats - men fick ge sig med liten marginal till slut.

seger för cheval mon ami!

Från ledningen så blev det seger för Cheval Mon Ami på Rommetravet! Över den långa distansen så spårade han från start till mål och noterades därmed för karriärens tredje vinst i den åttonde starten. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till skötare Camilla Svahn! Förstapriset den här kvällen var 30.000 kronor.

fina tredjeplatser på v75!

Det blev två tredjeplatser i samband med V75-tävlingarna på Eskilstuna! Först ut var Beauty Super Nova som svarade för en riktigt bra insats i försöket av Diamantstoet - efter en fin smygresa så sänkte hon sitt rekord och spurtade in som trea vilket inbringade 32.000 kronor.

Trea blev sedan även One Kind Of Art som var ute i Bronsdivisionen! En ny bra prestation på V75 av honom där avslutningen gav en tredjeplats även för hans del och detta var årets tionde pallplats - endast missat pallen vid ett tillfälle i år. 32.000 kronor med hem till ägarna den här gången!

seger för ewertina!

Seger på Romme för Ewertina! Från ledningen så segrade hon direkt i sin comeback och sänkte sitt rekord till 30,4/1640m då hon tog karriärens tredje vinst i den sjätte starten. Vi gratulerar skötare Camilla Kivinen och ägarna Solbacken Trav AB! Förstapriset 30.000 kronor.

härlig måndagslunch i rättvik med tre segrar till stallet!

Utflykten till Rättvik under måndagslunchen blev en riktig höjdare, seger för M.T.On Target, Rulle Roc och Luna Nera Doc!

M.T.On Target var först ut med att trots ett tungt lopp imponera och hålla undan till seger - vilket var hans totalt femte seger i den elfte starten.

Rulle Roc spurtade sedan hem sitt race! Andra raka i fin stil, och där bakom så plussar vi även för Raja Summer som slutade trea - han höll starkt efter ett offensivt upplägg.

Luna Nera Doc ville sedan inte vara sämre än sina stallkamrater och skrällvann! Efter en fin smygresa så spurtade hon till seger och teamet kunde vända hemåt med resultatet 1-1-1-3 på våra fyra starthästar. Stort grattis säger vi till hästarnas alla ägare samt till skötarna Paula, Alex och Camilla Kivinen - vilken dag!

v75-seger för bon bini!

Bon Bini blev en V75-vinnare i Örebro! Med en mycket rapp avslutning ihop med Magnus A Djuse så blåste hon förbi konkurrenterna över upploppet i Diamantsto-försöket och tog hem förstapriset på 110.000 kronor. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till skötare Anna! Segertiden för Bon Bini 1.14,3/2160m.


Adlon Amok var också med till Örebro - spurtade in till tredjeplatsen i sitt lopp.


I övrigt från veckan så blev det andraplatser i Gävle i torsdags! Heavy Duty gjorde första starten hos oss och blev tvåa och andraplats blev det även för Viscount - han fick ge sig med knapp marginal i sin comeback efter en bra spurt.

Raja Summer startade i Rättvik i måndags och även där så blev det pallplats - Raja blev trea i sitt race och följde upp den positiva insatsen senast med att göra en ny bra prestation.

Foto: Lena Emmoth, TR Bild
Foto: Lena Emmoth, TR Bild

m.t.on target en vinnare i comebacken!

Rulle Roc vann på lunchen och M.T.On Target blev en vinnare i Örebro under torsdagskvällen! Från ledningen så höll han undan i en snabb avslutning och vann i sin comeback - karriärens fjärde seger i den tionde starten. Paula sköter om M.T.On Target och förstapriset var 25.000 kronor. Vi säger stort grattis till hela ägargänget!

rulle roc spurtade till seger!

Rulle Roc en vinnare på Gävletravet! Smögs med invändigt och hittade loss i sista sväng och via en vass avslutning sedan så blåste han ner sina konkurrenter och tog karriärens tredje seger i den åttonde starten. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till Alex som sköter om Rulle Roc! Förstapriset var 25.000 kronor.

one kind of art tvåa i the owners trophy och teamet över fyra miljoner!

One Kind Of Art gjorde en ny bra insats och slutade tvåa i The Owners Trophy på Solvalla under söndagen! Han skötte sig i volten och kom imål på fina 12,3/2140m där han tjänade 100.000 kronor. Dessutom så fixade One Kind Of Art en ny fin milstolpe för teamet, detta då vi samtidigt passerade 4 miljoner kronor inkört under år 2021!

My Dream Art var också med till Solvalla och blev trea ihop med Alex! Från utvändigt ledaren över den långa distansen så höll My Dream Art bra till tredjeplatsen och tjänade 17.000 kronor.

seger för cheval mon ami!

Spets och slut för Cheval Mon Ami! Höll upp ledningen från innerspåret i Eskilstuna under fredagslunchen och tog sedan säkert karriärens andra seger då han vann på 1.16,2/2140am ihop med Per Lennartsson. Stort grattis säger vi till hela ägargänget och till skötare Camilla Svahn! Förstapriset den här dagen var 25.000 kronor.


I torsdags så startade Raja Summer i Örebro och spurtade där in som trea! En positiv insats där han avslutade bra över upploppet ihop med Stefan Persson som körde den här kvällen.

karriärens första seger för sebastians son!

Sebastians Son och Alex avslutade tisdagskvällen på bästa vis för teamet genom att vinna på Axevalla! Från ledningen så höll man undan i spurten och ”Sebbe” tog därmed karriärens första seger. Ett stort grattis säger vi till hela ägargänget i Team Zebban HB!


Det blev pallplatser på både Färjestad och Gävle för teamet också! Bouillabaisse spurtade starkt till tredjepriset på Färjestad och tjänade 32.000 kronor. Tredjeplatsen innebar dessutom att hon nu är en av de klara hästarna till semifinalerna i Breeders Crown!

Även på Gävletravet så blev det en tredjeplats. Detta genom Rulle Roc som ihop med Andreas Lövdal gjorde en stark insats från utvändigt ledaren och slutade trea.

impala v.s. tog karriärens första seger!

Spets och slut för Impala V.S. i Rättvik! Från ledningen så blev det karriärens första seger när hon höll undan i spurten. Vi säger grattis till Väskinge Stallet Alltjänst HB som både fött upp och äger där Anna dessutom är skötare! Segertiden 16,4/2140m i karriärens tredje start och förstapriset var 20.000 kronor.


I övrigt från veckan så blev det pallplats för Teus i Bollnäs! En ny bra insats från hans sida där han blev tvåa från täten och tjänade 12.500 kronor.

pallplats för valle e.w. och adlon amok på eskilstuna!

Adlon Amok och Valle E.W. åkte båda två till Eskilstuna under tisdagskvällen. Det blev en tredjeplats för Adlon Amok! Han reparerade starkt efter sin galopp kort efter start och gjorde sedan en fin insats som trea.

Det blev sedan en andraplats för Valle E.W. i sitt lopp! En stark insats från ledningen och han stred tappert hela vägen till mållinjen, men där han tyvärr fick ge sig med knapp marginal...

one kind of art tvåa i v75-finalen på Solvalla!

One Kind Of Art gjorde en finfin insats i Bronsdivisionens final på V75 i lördags och slutade tvåa på Solvalla! Från sitt bakspår så svarade han för en ny stark slutrunda och kom imål på 1.11,7/2140am. Den här gången så blev det 110.000 kronor med hem till ägarna!

Casino T.A. och Candy Frontline var också med till Solvalla och blev trea och femma i sitt race. 17.000 respektive 10.000 kronor tjänade de i det avslutande loppet!

readly lavec tvåa i breeders crown på solänget!

Readly Lavec gjorde långresan till Solänget under tisdagskvällen vilket slutade med en bra insats där han slutade tvåa. Han travade 1.12,6 över medeldistans vilket gav 55.000 kronor med hem och andraplatsen innebär dessutom att han nu är klar för semifinalerna i Breeders Crown den 24:e oktober på Solvalla!

seger på bergsåker för my dream art!

Det hände mycket under några minuter för teamet under torsdagen - Listas Behindbars gjorde en tapper insats som trea på Örebro ihop med Paula, och strax efteråt så spurtade My Dream Art hem sitt lopp på Bergsåker ihop med Oskar. Stort grattis säger vi till ägarna Ogd Invest AB (Oscar och Stefan Lönn) och till skötare Alex! Segertiden stannade på fina 1.12,7/2160m och förstapriset var 40.000 kronor.

Innebär vi kunde summera en bra kväll på två banor med 1-3-3 på kvällens tre starthästar!

Detta då Sebastians Son tidigare var trea i sitt lopp på Bergsåker.


I övrigt från veckan så noterar vi att Cheval Mon Ami också lade beslag på en pallplats - detta då han slutade tvåa på Rättvik.

v75-seger för one kind of art!

One Kind Of Art flög fram under det sista varvet och via en rykande spurt så hann han fram till seger i Bronsdivisionen på V75 i Bollnäs och tog hem förstapriset på 110.000 kronor. Ett stort grattis säger vi till till ägarna Ogd Invest AB (Oscar och Stefan Lönn)! Skötare är Paula och segertiden blev 1.12,3/2140am.


Duktiga V75-hästar i övrigt på Bollnäs också! Grand Canyon Sisu reparerade sin galopp mycket fint i skymundan, Beauty Super Nova sköt till sylvasst som fyra efter sen lucka och Luna Nera Doc gick imål med gott om sparat utan att få fritt i samma V75-race, alla dessa tre visade fortsatt form och blir att räkna med framöver!

Foto: Lena Emmoth, TR Bild

seger för adlon amok och nytt rekord för stallet!

Spets och slut för Adlon Amok på Romme under tisdagslunchen! Från ledningen så blev segern enkel på tiden 15,5/2140m. Vi säger stort grattis till Stall Frena AB (Fredrik Enarson) och till skötare Camilla Kivinen! Förstapriset 30.000 kronor. Vi noterar samtidigt att detta var teamets seger nummer 46 för året. Fjolårets rekordsiffra slagen därmed, och nu laddar vi vidare mot resten av 2021 och tänker snygga till den siffran ytterligare!

Stallkamraten Raja Summer hakade på som fyra bakom Adlon Amok i sin minicomeback i samma lopp och med till Romme var även Heavy Duty och High Expectations som fixade kval- samt premielopp utan problem.

grand canyon sisu en vinnare på v86 i örebro!

Från ledningen så blev det en enkel seger under tisdagskvällen på 1.12,6/1609am vilket var Grand Canyon Sisus sjätte vinst i karriärens elfte start. Vi säger stort grattis till ägarna Håkan och Marie Sporrhagen! Förstapriset var 50.000 kronor och skötare är Paula. Detta var samtidigt teamets seger nummer 45 för året, vilket innebär att vi nu tangerat fjolårets siffra med fyra månader kvar av 2021!

Impala V.S. slutade tvåa i sitt lopp på Örebro! Från rygg ledaren så blev det 15.000 kronor in i karriärens andra start för henne. My Sweet Honey löste sitt kvallopp utan problem innan tävlingarna medan Urgent Call tyvärr inte hade sin bästa dag och slutade på en sjundeplats i sitt lopp.


I övrigt från veckan så blev det en fin andraplats för Teus i sin tävlingsdebut! Den skedde i Gävle under torsdagskvällen, där han från ledningen endast fick ge sig med knapp marginal i en snabb avslutning.


Readly Lavec deltog i finalen av Svenskt Travderby och gjorde en fin insats från sitt svåra spår tolv! Tiden 1.12,6/2640am är fantastisk i sin blott elfte start i livet, men tyvärr så räckte det inte till några pengar i finalen bakom vinnande Calgary Games som vann på nytt världsrekord.

seger för bon bini och one kind of art tvåa på v86 i bollnäs!

Bon Bini vann på V86 i Bollnäs under torsdagen! Från ledningen så spänstade hon undan enkelt till slut och fortsätter att visa härlig form då hon infriade det stora favoritskapet på Bollnästravet. Förstapriset 40.000 kronor och segertiden blev 1.14,6. Vi säger stort grattis till ägargänget och till skötare Anna!

En tapper One Kind Of Art slutade sedan tvåa i sitt V86-lopp! Från utvändigt ledaren så gjorde han en ny stark insats och det såg länge bra ut, men One Kind Of Art fick tyvärr se sig passerad i de allra sista stegen...Andraplatsen värd 30.000 kronor.

seger för valle e.w. och alex på rättvik!

Valle E.W. och Alex segrade på Rättvik under onsdagskvällen! Efter en stark slutrunda så blåste man runt de övriga konkurrenterna och vann mycket enkelt på 1.15,6. Vi säger ett stort grattis till ägare Eva Wahl och till skötare Camilla Kivinen!

Sebastians Son var också med till Rättvik - för hans del så blev det en fjärdeplats i sitt lopp.

readly lavec kvalade in till finalen av svenskt travderby!

Readly Lavec spurtade in som tvåa på Jägersro och är nu en av de tolv hästarna som har kvalat in till finalen av Svenskt Travderby som körs söndagen den 5:e september. Vi säger ett stort grattis till hela ägargänget samt till Alex som sköter om Readly Lavec! Efter spårlottningen så står det klart att det blir spår tolv i finalen. Grymt häftigt för teamet att ha kvalat in ytterligare en häst till en stor årgångsfinal och ägargänget har nu en mycket spännande Derbysöndag att se fram emot på Jägersro!

luna nera doc spurtade till vinst på romme!

Efter en smygresa invändigt på Romme under måndagskvällen så kom luckan i sista sväng och Luna spurtade sedan förbi rubbet och plockade hem förstapriset på 40.000 kronor! Segertiden blev 15,7/2680m. Vi säger stort grattis till ägarna Håkan Svensson, Jan-Åke och Marcus Häggberg samt till skötare Camilla Kivinen!

bouillabaisse fyra i e3-finalen och teamet över tre miljoner!

Det blev en fjärdeplats i E3-finalen för Bouillabaisse! Hon korsade mållinjen med krafter kvar från rygg ledaren bakom vinnande Islay Mist Sisu och blir alltså fyra i sitt livs andra stora final på tiden 12,3/1640am. En fjärdeplats som gav 117.000 kronor med hem från Gävletravet för Bouillabaisse. Vi är stolta över henne och att ha varit med i ännu en stor final! Dessutom så hjälpte hon teamet över 3 miljoner kronor inkört! Men samtidigt känns det såklart surt att det inte dök upp någon lucka till slut…

listas behindbars och paula krossade konkurrenterna på Bollnäs!

Trots en resa utvändigt ledaren så var Listas Behindbars bara bäst och vann på 1.13,5 i det första försöket av Tillmansduellen i torsdags. En imponerande insats och vi säger stort grattis till hela ägargänget i Stall Victor Quattor HB!

I finalen senare så blev Listas fastlåst med sparade krafter, och slutade oplacerad. Rocket Boy var också med till Bollnäs och deltog i det andra försöksloppet - men tyvärr så förstörde en startgalopp hans chanser den här kvällen.


Beauty Super Nova fick åka till Solvalla istället för Gävle i fredags då tävlingarna blev flyttade och för hennes del så blev det en tredjeplats denna gång. Detta från ledningen där hon tjänade 10.000 kronor.

alex och casino t.a. fixade teamets seger nummer 100!

Alex och Casino T.A. vinner på Solvalla och fixade samtidigt jubileum för teamet då detta var seger nummer 100 sedan vi drog igång! Stort grattis till Alex, skötare Anna och Casinos ägare till söndagens vinst, och ett stort tack från oss till alla personer som har gjort detta möjligt!


I övrigt från den gångna veckan så finns det ett gäng pallplatser rapportera om! I onsdags var det nära Alex vann också - detta då han och Luna Nera Doc fick ge sig med knapp marginal från ledningen. En andraplats där, och på Gävle i torsdags blev det triss i tredjeplatser! Detta då Impala V.S., Adlon Amok och Urgent Call alla tre gjorde bra insatser - och den här gången alltså samtliga fick med sig en tredjeplats hem.

seger för readly lavec på färjestad!

Det blev spets och slut för Readly Lavec på Färjestadstravet! Från ledningen så tog han karriärens sjunde seger i den nionde starten på måndagslunchen, där han vann på nya rekordet 1.12,7/2140am. Stort grattis säger vi till hela ägargänget bakom Readly Lavec och till skötare Alex! Förstapriset 25.000 kronor.

hårt imål och bon bini tvåa på dannero!

Det blev hårt imål i Diamantstoförsöket på Dannero under söndagen, där det den här gången blev ett andrapris för Bon Bini! En andraplats som inbringade 55.000 kronor.

Tyvärr så blev det startgalopp för Valle E.W. i sitt V75-lopp tidigare under dagen.

bouillabaisse vann försöket och kvalade in till korta e3-finalen!

Spets och slut i E3-försöket på Romme för Bouillabaisse! Hon kvalade därmed in till sin andra stora årgångsfinal och tog hem förstapriset på 100.000 kronor under fredagskvällen. Vi säger stort grattis till hela ägargänget, som nu har ytterligare en final att se fram emot den 21:a augusti på Gävletravet! Efter lottdragning så fick vi välja spår först och hon kommer att starta från spår ett i finalen. Paula/Cimone sköter om Bouillabaisse.


I övrigt från den gångna veckan så blev det en andraplats för Beauty Super Nova på Gävletravet i torsdags! Från rygg ledaren så sköt hon till bra den sista biten när luckan kom och hon och Paula hann sånär fram till segern.

Innebar att teamet åkte hemåt med en tvåa och en femma därifrån - Sebastians Son sänkte sitt rekord och tog en femteplats i karriärens andra start tidigare under den tävlingskvällen.

spets och slut för rocket boy!

Tillsammans med David Grundmann så tog Rocket Boy omgående hand om ledningen i det inledande loppet på Rättvik, och vann sedan säkert på 1.14,3/2140am då han tog karriärens tredje seger i den åttonde starten. Grattis till ägare Cristalit AB (Clarence och Pia Josefsson) och till Cimone som sköter! Förstapriset den här gången var 20.000 kronor.

I övrigt från kvällen så spurtade Luna Nera Doc starkt upploppet ner i sitt lopp och blev trea! Candy Frontline hade innan dess reparerat vasst efter galopp till fjärdepriset i sitt race. Fina formbesked på båda damerna! Och förutom Rocket Boys seger så klarade King Chaos sitt kvallopp innan tävlingarna drog igång. Duktiga hästar på Rättvik!

grand canyon sisu en vinnare på hagmyren och one kind of art trea på v75!

Grand Canyon Sisu vann i fin stil på Hagmyren i lördags! Från utvändigt ledaren så visade han god inställning och tog karriärens femte vinst i den tionde starten då han segrade på 1.12,8/1640am. Vi säger ett stort grattis till Håkan och Marie Sporrhagen som äger! Förstapriset var 30.000 kronor och skötare är Paula.

One Kind Of Art gjorde sedan en bra slutrunda där han spurtade starkt upploppet ner och blev trea på V75! 32.000 kronor med hem från Hagmyren blev det för honom efter hans debut i Bronsdivisionen.

"Calle" och paula vinner på gävle och all time high för teamet!

Urgent Call och Paula spurtade till seger på Gävletravet under torsdagskvällen! I en tät slutstrid visade ”Calle” vinnarskallen då han satte huvudet först och är därmed återigen en vinnare. Segertiden 1.14,7/2660m då han tog karriärens trettonde seger. Stort grattis till hela ägargänget! En extra rolig vinst då teamet samtidigt passerade all time high vad gäller inkörda pengar! 2.535.900 kronor står vi på just nu med fem månader kvar av året. Stort tack till alla ägare och människor i och runt teamet samt alla våra härliga hästar som gör detta möjligt!


I övrigt från veckan så startade Beauty Super Nova på Rättvik i måndags och fixade där en tredjeplats - hon höll godkänt från ledningen efter det ganska så tuffa tempot som blev med en pigg häst på utsidan.

diamantstoförsöket på axevalla till bon bini!

Det blev en riktigt härlig avslutning på veckan när Bon Bini spurtade till seger under Stochampionatssöndagen på Axevalla! Efter en mycket vass avslutning så blev det till slut en enkel seger på 1.13,5/2140m i Diamantstoförsöket när hon plockade hem förstapriset på 110.000 kronor. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till Anna som sköter om Bon Bini!


I övrigt från veckan så var det Urgent Call som fixade pallplacering med hem till stallet! Han gjorde comeback på Rättvik i måndags. Där han efter en stark avslutning slutade tvåa och gjorde en fin insats efter tre månaders uppehåll!

Foto: Malin Albinsson, TR Bild
Foto: Malin Albinsson, TR Bild

candy frontline tvåa på hagmyren!

Candy Frontline slutade tvåa på Hagmyren under torsdagen - detta efter ett lopp utvändigt ledaren där hon gjorde en ny bra insats ihop med Marcus Lilius som körde den här gången. Det blev hårt imål, men den här gången så hade hon inte marginalerna på sin sida och slutade tvåa. 11.000 kronor med hem.

valle e.w. en vinnare på eskilstuna!

Valle E.W. avslutade tisdagskvällen för teamet med att ta en överlägsen seger på Eskilstuna! Från utvändigt ledaren så joggade han ifrån övriga under slutrundan och vann enkelt på 1.15,3/2180m. Vi säger stort grattis till ägare Eva Wahl och Camilla Kivinen som sköter om Valle E.W.!


Det blev även pallplats för Bon Bini, detta då hon spurtade in som tvåa via en stark avslutning! 12.500 kronor med hem för Bon Bini den här gången.

seger för beauty super nova!

Resan till Rättvik under måndagen kunde inte ha slutat bättre, det blev seger för Beauty Super Nova! Tillsammans med Jerry Strömstedt så blev det en säker vinst från ledningen när hon tar hem förstapriset på 35.000 kronor. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till Anna som sköter om Beauty Super Nova!


I övrigt från veckan så noterade två fina comebacker på Lindesberg - Rocket Boy slutade tvåa på V86 och tjänade 30.000 kronor! För Readly Lavec så blev det en fjärdeplats - där även han gjorde en trevlig insats i sitt lopp och fick 11.500 kronor med sig hem.

Ytterligare en pallplats från veckan kvar att rapportera om sedan, detta då Listas Behindbars slutade trea på Arvika i fredags!

one kind of art trea i v75-finalen på färjestad!

Det blev en tredjeplats i V75-finalen för One Kind Of Art! Och jisses så tapper han var…Trots det skyhöga tempot som blev så kämpade han storstilat hela vägen från ledningen och åker endast dit med knapp marginal på nya rekordet 1.11,7/2140am. 62.000 kronor in till ägarna som ska vara stolta över sin fina häst!

Bouillabaisse slutade oplacerad i E3-finalen, men gjorde så gott hon kunde från sitt svåra utgångsläge. Häftigt att ha kvalat in henne som en av de tolv finalisterna och nu får vi ladda vidare och drömma om fler finaler för henne!

Luna Nera Doc blev sexa i sitt lopp - höll fullt godkänt efter en snabb inledning.

spets och slut för listas behindbars!

Paula och Listas Behindbars fick segerdefilera på Gävletravet under tisdagen! Från täten så dundrade man ifrån sina konkurrenter under slutrundan och vann säkert på 1.14,3/2140am i dagens avslutande lopp, vilket var stallets seger nummer 31 för året. Stort grattis säger vi till hela gänget i Stall Victor Quattor HB som äger Listas Behindbars!


Tisdagen bjöd på två pallplatser i övrigt också! Räser Ulla var med till lunchtravet på Gävle - för henne så blev det en tredjeplats efter en bra upphämtning. Vilket det även blev för Viscount i sin comeback på Eskilstuna senare på kvällen!

första segern för candy frontline!

Candy Frontline svarade för en grym insats ihop med Björn Goop och tog karriärens allra första seger på Rättvik under torsdagskvällen! Trots en rejäl startgalopp så kom hon tillbaka starkt och korsade mållinjen först via 1.13 det sista varvet. Segertiden 1.15,7. Stort grattis säger vi till hela ägargänget bakom Stall Optimus KB och till skötare Camilla!

bouillabaisse till e3-final!

En stor dag för teamet under söndagen då vi kvalade in vår allra första storloppsfinalist i unghästloppen, detta då Bouillabaisse kommer att starta som en av de tolv deltagarna i E3-finalen för ston på Färjestad den 3:e juli!

Efter en tredjeplats i sitt försökslopp där hon travade nya rekordet 1.12,9 över 2140 meter så tar hon plats i finalen och gick vidare som en av de två bäst seedade treorna. Wow, så häftigt!

Vi säger ett stort grattis till hela ägargänget och till Paula/Cimone som sköter om Bouillabaisse!

candy, cheval och beauty fixade pallplatser under veckan!

Förutom Bouillabaisse i E3-försöket så blev det ytterligare pallplatser under den gångna veckan när vi summerar! Candy Frontline var tapper från utvändigt ledaren på Örebro i torsdags och slutade tvåa.

Andraplats även för Cheval Mon Ami som fick ett fint lopp av Alexander Ljungman där han via 1.14 det sista varvet tjänade 15.000 kronor på Romme i lördags. Där startade även Beauty Super Nova och för hennes del så blev det en tredjeplats den här gången ihop med Paula.

Räser Ulla och Valle E.W. startade i övrigt av stallets hästar under veckan - tyvärr galopper där, men de visade båda två att de är på gång och laddar om för nya uppgifter!

one kind of art vinner v75 och stallet över två miljoner!

Det blev en härlig lördag i Östersund! Detta då One Kind Of Art blåste förbi sina konkurrenter och vinner på V75! Stort, stort, grattis säger vi till ägarna Ogd Invest AB (Oscar och Stefan Lönn) samt till Paula/Cimone som sköter!

Segertiden blev 1.13,9/2640am denna lördag då One Kind Of Art tog hem Klass I-försöket och förstapriset 110.000 kronor. Samtidigt så passade stallet på att kliva över två miljoner kronor inkört för 2021, grymt jobbat av alla i teamet!


Foto: Tom Jönehag, TR Bild

Foto: Tom Jönehag, TR Bild

bon bini tvåa på färjestad!

Det blev en ny bra insats från Bon Bini i måndags! Den här gången så blev det en andraplats när hon putsade sitt rekord över medeldistans till 1.13,3 efter ett att ha gjort ett starkt lopp utvändigt ledaren. 17.500 kronor med hem från Färjestad!

favourite picture tar hem försöket i diamantstoet på mantorp!

Favourite Picture tog karriärens största seger hittills under lördagen! Detta då hon spurtade till skrällseger i försöket av Diamantstoet på Mantorp och tog hem förstapriset på 110.000 kronor efter att ha fått en perfekt resa. Vilken grej, häftigt! Segertiden fina 1.13,7/2140m vilket dessutom är nytt banrekord för fyraåriga ston. Stort, stort, grattis säger vi till ägarna Rickard och Erik Casselbrant samt till skötare Camilla Svahn!

Beauty Super Nova deltog i samma lopp och höll bra efter ett högt tempo där hon till slut blev sjua från ledningen - med hem för hennes del blev det 6.500 kronor den här gången.

andraplats för bouillabaisse!

Treåriga Bouillabaisse spurtade in som tvåa emot grabbarna i en riktigt snabb avslutning på Romme! Tiden landade på 1.14,0/2140am och den här gången så blev det 20.000 kronor med hem för Bouillabaisse som var stallets enda starthäst under fredagskvällen.

V86-seger för m.t.On target!

Teamet åkte till Åmåls V86-tävlingar under onsdagen och det kunde inte ha slutat bättre för kvällens sista starthäst, andra raka ettan och ny seger blev det för M.T.On Target! Från ledningen så höll han säkert undan från täten och segrade på 1.15,3. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till Paula/Cimone som sköter om ”Tage”!

Förstapriset den här kvällen var 60.000 kronor.


Med till Åmål var även Tåga Viktor som spurtade in på tredjeplats i försöket av Dubbelcupen! Ett tredjepris värt 17.000 kronor. Tidigare under kvällen startade även Listas Behindbars - hon blev femma och fick med sig 10.000 kronor hem och alla tre starthästar svarade för bra prestationer!

Foto: Malin Albinsson, TR Bild

räser ulla tvåa på färjestad!

Räser Ulla var först ut av stallets starthästar den här veckan och slutade tvåa på Färjestad. Från ledningen så blev det 12.500 kronor med hem för Räser Ulla denna gången!

seger för m.t.on target!

M.T.On Target var en vinnare på Gävle under lördagens V75-tävlingar! Kördes fram utvändigt ledaren efter att ha hittat stilen och vann sedan enkelt på nya rekordet 1.15,0/2140m vilket var karriärens andra seger i den sjunde starten. Förstapriset 30.000 kronor den här lördagen. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till Paula/Cimone som sköter om ”Tage”!

I V75-loppen så startade One Kind Of Art och Luna Nera Doc. Den förstnämnde One Kind Of Art slutade femma efter en tapper insats där han travade först utvändigt ledaren - medan Luna Nera Doc spurtade in som sjua i sitt lopp efter att ha fått en invändig resa.

bon bini och grand canyon sisu fixar en dubbel till stallet!

Stallet åkte till Rättviks lunchtävlingar med sex hästar och fick vända hemåt med två segrar och en andraplats som bästa resultat. Först ut var Bon Bini som tog sin tredje raka seger! Detta då hon dansade undan lätt från ledningen och vinner mycket enkelt och hon fortsätter att vara obesegrad hos oss. Vi säger stort grattis till ägargänget och till Anna som sköter om Bon Bini! Förstapriset var 25.000 kronor och segertiden blev 1.14,3/2140am.

Grand Canyon Sisu blev sedan också han en vinnare på Rättvik! Spänstade undan i fin stil från ledningen och tog därmed sin andra raka efter sitt uppehåll och han är fortsatt obesegrad i år. Förstapriset 25.000 kronor och segertiden blev 1.16,0/2640m. Vi säger stort grattis till Håkan och Marie Sporrhagen som äger samt till Paula/Cimone som sköter om Grand Canyon Sisu!

Casino T.A. gjorde sedan ett bra lopp i sin comeback och spurtade in som tvåa ihop med Mats E Djuse där hon tjänar 12.500 kronor i debuten hos oss, och hon fixade därmed ytterligare en pallplats för teamet. Vi får lägga till och gratulera chefen som även vann det sista loppet på Rättvik och Oskar tog därmed en trippel som kusk efter att ha vunnit med Monica Janisels Zenone Bar också!

(Vinnarhästarna Bon Bini och Grand Canyon Sisu på bild ihop med skötare Anna och Cimone plus en lerig Oskar efter att regnet började vräka ner inför dagens avslutande lopp!)

favourite picture en vinnare på eskilstuna!

Favourite Picture försvarade stallets färger på bästa vis när hon trots sitt tolftespår löste uppgiften och vann på lunchen på Eskilstuna! Segertiden 1.15,0/2140am och vi säger stort grattis till ägarna Rickard och Erik Casselbrant samt till skötare Camilla Svahn! Förstapriset 25.000 kronor när Favourite Picture tog karriärens andra seger i den tionde starten.

andra raka för one kind of art!

One Kind Of Art infriade det stora favoritskapet på Mantorp och tog andra raka hos oss! Kunde köras till ledningen tidigt i loppet och vann sedan säkert via ett snabbt slutvarv där segertiden landade på 1.14,2. Vi säger stort grattis till ägarna Ogd Invest AB (Oscar och Stefan Lönn) samt till Paula/Cimone som sköter om One Kind Of Art! Förstapriset 30.000 kronor.

glory days tog karriärens första och fixade stallets femte raka!

Camilla Svahn och Glory Days fick segerdefilera på Lindesberg under lördagen! Tillsammans så löste de uppgiften på allra bästa vis och fixade seger direkt i comebacken efter en tids frånvaro. Glory Days som visade fin inställning från utvändigt ledaren när hon tar sin första seger i karriären, och Camilla Svahn måttade vackert in stallets femte raka vinst när hon vinner ihop med sin passhäst. Snyggt jobbat!


Resten av teamet besökte Gävle under lördagen och där blev det två stycken pallplatser under kvällen! Först ut var Tåga Viktor som var med i segerstriden i sista sväng - en galopp förstörde tyvärr segerchanserna, men han och Paula reparerade sedan bra till en tredjeplats.

Beauty Super Nova blev tvåa i sitt lopp efteråt! Detta efter en mycket stark insats från utvändigt ledaren över den långa distansen där hon krigade på bra hela vägen in imål, vilket gav 12.500 kronor.

Listas Behindbars var också med till Gävle och slutade tyvärr oplacerad - men det var ett laddat intryck med sparade krafter som fastlåst och vi hoppas hon får utdelning framöver. Kul att hästarna fortsätter visa fin form och nu laddar teamet för nya race!

seger nummer två för bouillabaisse!

Andra raka, Bouillabaisse! Från ledningen via ett snabbt slutvarv på Romme under torsdagskvällen så höll treåriga Bouillabaisse undan till ännu en vinst och hon fortsätter därmed att vara obesegrad. Segertiden denna gång skrevs till 1.15,8/2140am. Vi säger stort grattis till hela ägargänget bakom Stillwell Avenue AB samt till Paula/Cimone som sköter om Bouillabaisse! Förstapriset 40.000 kronor.

trippel till teamet på färjestad!

Teamet hade en fantastisk kväll på Färjestad under måndagen. Där Rulle Roc, Bon Bini och Grand Canyon Sisu alla tre passerade mållinjen först!

Rulle Roc var först ut där han efter en fin resa ihop med Paula enkelt tog hem kvällens första lopp och korsade mållinjen med fin spänst och vann överlägset vilket var andra raka för honom. Vi säger stort grattis till hela ägargänget bakom Rulle Roc och till Alex som sköter om honom! Förstapriset 25.000 kronor och segertiden blev 1.15,9/2140am.

Sedan så var det Bon Binis tur att glänsa! Efter att ha klivit fram utvändigt om ledaren inför slutrundan så avgjorde hon snyggt via en snabb avslutning och vann på 1.14,0/2160m och hon är ännu obesegrad hos oss efter två starter. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till Anna som sköter om Bon Bini! Förstapriset 30.000 kronor.

Avslutningsvis så blev det även vinst för Grand Canyon Sisu! Han gjorde precis som sina stallkamrater tidigare under kvällen och imponerade i sin comeback. Från ledningen så blev det vinst på fina 1.12,3/1640am för Grand Canyon Sisu som tjänade 25.000 kronor då han tog sin tredje seger i sitt livs sjunde start. Vi säger stort grattis till Håkan och Marie Sporrhagen som äger samt till Paula/Cimone som sköter!

Därmed så kan vi alltså summera en underbar kväll för teamet på Färjestad. Tre starter blev till bästa möjliga tre segrar och teamet tackar så mycket för alla gratulationer!

favourite picture tvåa i sin comeback!

Favourite Picture hade inte startat på ett par månader och gjorde årsdebut på Gävletravet under torsdagen. En comeback där hon svarade för en fin insats ihop med Andras Lövdal som körde den här gången och slutade på en andraplats från ledningen, vilket innebar 12.500 kronor med hem.

bouillabaisse vinner direkt i tävlingsdebuten!

Treåriga Bouillabaisse vinner sin tävlingsdebut på Rättvik! Svarade där för en mycket fin insats och korsade mållinjen på ett starkt vis när hon segrade på tiden 1.15,7/2140m. Vi säger stort grattis till hela ägargänget i Stillwell Avenue AB! Paula/Cimone sköter om Bouillabaisse och förstapriset denna tisdagen var 40.000 kronor.


Av övriga hästar som var med till Rättvik så gick det bäst för Urgent Call - som slutade trea i sitt lopp.

seger för bon bini och cheval mon ami på örebro!

Vilken spurt! Bon Bini avslutade vasst och hann fram till seger på Örebro i första starten hos oss! Segertiden 1.16,1/2160m och den här torsdagen så var förstapriset 25.000 kronor. Vi säger stort grattis till ägargänget och till Anna som sköter om Bon Bini!

Cheval Mon Ami tog sen karriärens första seger då han spårade runt om i det nionde loppet och vann säkert från ledningen. Segertiden 1.17,6 och vi säger stort grattis till hela ägargänget samt till Camilla Svahn som sköter om Cheval!

Av övriga hästar som startade på Örebro den här kvällen så lyckades Listas Behindbars bäst med en femteplats, medan det blev galopp för Jesper Trot och Adlon Amok slutade oplacerad i sitt lopp efter att inte ha haft sin bästa dag. Nu laddar teamet vidare för kommande lopp!

beauty super nova tog karriärens första seger!

Spets och slut för Beauty Super Nova och Paula! Resan till Romme kunde inte ha slutat bättre då man trots en snabb inledning höll undan till seger, fin insats! Karriärens första vinst för Beauty Super Nova som visade god inställning upploppet ner. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och ett extra grattis till skötare Anna som passade på att samtidigt ta sin första skötarseger hos oss! Segertiden 1.15,0/2140am och förstapriset 30.000 kronor.


Beauty Super Nova var därmed den av stallets hästar som lyckades bäst under den gångna veckan - Urgent Call den av övriga som också lade beslag på en pallplats. Det gjorde han på Gävle i torsdags där det blev en tredjeplats.

dubbelseger på rättvik!

Det blev en härlig tisdagslunch för teamet på Rättvik! Luna Nera Doc var först ut och kunde överta ledningen efter en bit in i sitt lopp och spårade sedan hela vägen där segertiden blev 1.15,0/2140am. Vi säger stort grattis till ägarna Håkan Svensson, Jan-Åke och Marcus Häggberg samt till skötare Camilla Kivinen! Förstapriset 25.000 kronor.

Rulle Roc tog sedan karriärens första seger och vann överlägset i loppet efteråt, en dubbel till stallet därmed på tisdagens två starthästar Luna Nera Doc och Rulle Roc! Segertiden 1.17,6/2140m och vi säger stort grattis till hela ägargänget bakom Rulle Roc samt till Alex som sköter om honom! Förstapriset även här 25.000 kronor.

jesper trot tvåa i montédebuten!

Veckosummering. Stallet hade ett gäng hästar ut under den gångna veckan, där det gick allra bäst för Jesper Trot som slutade tvåa i måndags på Mantorp. Detta var första starten i monté för Jesper Trot som spurtade in på en andraplats tillsammans med Sofia Adolfsson och svarade för en ny bra insats. 12.500 kronor in.

Pallplats blev det även för M.T.On Target som slutade trea på Örebro - detta i sin årsdebut efter längre frånvaro och med loppet i kroppen ska formen flyttats fram till nästa gång.

Walle West, Alorac Mathbell och Urgent Call gjorde alla tre bra insatser i övrigt under veckan - även om de den här gången fick nöja sig med att vara fyra, femma, respektive sjua imål den här gången.

dubbelseger på gävle och stallet över miljonen inkört 2021!

One Kind Of Art löste uppgiften på lunchtravet på Gävle under torsdagen på allra bästa vis och vann direkt i första starten hos oss! Kunde efter en bit in i loppet köras till ledningen, och sedan så blev segern säker på 1.13,9/2140am. Vi säger stort grattis till ägarna Ogd Invest AB (Oscar och Stefan Lönn)! Segern innebar dessutom teamet passerade miljonen inkört i år! Paula/Cimone sköter om One Kind Of Art. Förstapriset 25.000 kronor.

Adlon Amok ville sedan inte vara sämre än stallkamraten och vann han också på Gävle och tog sin andra raka seger! Innebar att teamet vände hemåt med två ettor på två startande, en härlig lunch helt enkelt! Segerreceptet detsamma för Adlon Amok - ledning efter en bit in i loppet och vinsten blev sedan överlägsen. Vi säger stort grattis till ägare Stall Frena AB (Fredrik Enarson) och till skötare Camilla Kivinen! Adlon Amok fixade därmed stallets tionde årsseger då han vann på 1.15,8/2140m och ökade också på miljonen vad gäller inkörda pengar för teamet 2021.

tåga viktor tvåa på nytt rekord!

Tåga Viktor var först ut av stallets starthästar den här veckan och svarade för en ny bra insats under måndagskvällen på Färjestad! I försöket av Dubbelcupen så spurtade han in som tvåa emot bra hästar och passade samtidigt på att putsa sitt rekord rejält över den långa distansen. En andraplats som var värd 25.000 kronor.

raja summer tvåa på gävle!

Veckosummering. Raja Summer var den av stallets starthästar som lyckades bäst under den gångna veckan. På Gävle så svarade han för en bra insats i kvällens femte lopp då han lade beslag på andraplatsen, och var positiv efter att ha fått ett lopp i kroppen.

Av övriga starthästar under veckan så gick det bäst för Alorac Mathbell - som spurtade in som fyra på Bollnäs.

"Calle" tillbaka i vinnarcirkeln!

Spets och slut! Urgent Call och Paula tog hem Gösta Nordins Minneslopp på Solvalla under onsdagskvällen! Man blåste omgående till täten och efter ett snabbt slutvarv så vann man sedan säkert och infriade favoritskapet på V86-spelet. Därmed så är ”Calle” återigen en vinnare och vi säger stort grattis till hela ägargänget, en härlig seger!

Förstapriset 60.000 kronor och segertiden 1.14,3/2140am.

accolade och adlon amok vinnare på bollnäs där oskar jubilerade med seger nummer 500 i karriären!

Teamet fick en härlig fredagskväll på Bollnäs! Först ut av segerhästarna var Accolade som svarade för en strålande insats, ja vilket lopp helt enkelt! Trots en startgalopp modell större så kunde han komma tillbaka och hinna fram till seger. Segertiden 1.15,0/2660m och förstapriset 35.000 kronor. Vi säger stort grattis till hela ägargänget Håkan ”Hockey” Eriksson, Karl-Erik Gidlund och Anders Carlsson samt till Paula/Cimone som sköter om Accolade!

Adlon Amok ville sedan inte vara ett dugg sämre och blev han också en vinnare på Bollnäs, Paula i segersulkyn den här gången och därmed en dubbel till stallet! Detta var första starten hos oss och Adlon Amok vann överlägset på 1.15,3. Vi säger stort grattis till Stall Frena AB (Fredrik Enarson) och till skötare Camilla Kivinen!

Segern med Accolade blev dessutom extra speciell för Oskar, då han därmed tog sin seger nummer 500 som kusk i karriären. En härlig kväll på många vis för teamet och en fin milstolpe för Oskar som togs med egentränad häst!

Tåga Viktor var också med till Bollnäs - för honom så blev det en sjätteplats den här gången.

jesper trot trea på gävle!

Jesper Trot gjorde sin andra start hos oss på Gävle under torsdagen. Efter en bra slutrunda så slutade Jesper Trot på en tredjeplats och var positiv med ett lopp i kroppen, där han landade på 1.14,9/2140am och fick ytterligare startpoäng med sig hem.

andraplats för accolade!

Accolade gjorde sin första start hos oss under onsdagen på Solvalla och svarade där för en fin insats i loppet över 3140 meter. Efter en stark spurt så blev det en andraplats! 30.000 kronor in i första starten sedan oktober månad, skoj! Samtidigt så får vi dock tycka att det var surt då det strulade lite med hästar framför i sista sväng, vilket gjorde att det blev för långt fram till vinnaren som med knapp marginal höll undan...

luna nera doc tvåa på v75!

Tre hästar till start på V75 under lördagen och bäst lyckades Luna Nera Doc! Hon gjorde en fin insats på Mantorp och slutade tvåa i försöket av Diamantstoet efter ett lopp i rygg på ledaren. 55.000 kronor in till glada ägare!

Listas Behindbars fick också med sig pengar hem i sitt lopp tidigare under dagen - det efter att ha hakat på bra till en femteplats i Klass II-försöket, vilket gav 12.500 kronor. Femma blev sedan även My Dream Art i Silverdivisionen. För hans del så blev det 13.500 kronor in, vilket innebär teamet åkte hemåt med pengar på alla tre starthästar denna speciella dag med knepiga förutsättningar vädermässigt, och totalt blev det 81.000 kronor inkört till stallet!

jesper trot tvåa på romme och battle jack vass fyra på valla!

Jesper Trot gjorde debut hos oss på Romme i fredags och spurtade där in som tvåa i sin comeback - vilket var hans första start på över ett halvår.

Av övriga starthästar under veckan hittills så nämner vi även Battle Jack som startade på Solvalla i onsdags och där slutade fyra - men gjorde det på ett mycket bra vis. Detta då han reparerade starkt efter att ha galopperat från start och visade bra fart i sin upphämtning!

andraplatser på bollnäs!

Tåga Viktor och Urgent Call åkte till Bollnäs under söndagen och levererade båda två bra prestationer. Tåga Viktor var först ut där han på nytt gick bra och efter en fin insats så slutade han tvåa och tjänade 17.500 kronor. Andraplats blev det även för Urgent Call i loppet efteråt. Trots en resa utvändigt ledaren så krigade "Calle" bra hela vägen till mål och tjänade även han 17.500 kronor den här söndagen.

årets kusk på dalatravet!

Under lördagen så fick Oskar ta emot priset för årets kusk på Dalatravgalan, vi övriga i teamet säger stort grattis!

walle west en vinnare på romme!

Walle West gjorde en snygg slutrunda och gick enkelt ifrån de övriga till vinst på Romme under lördagen tillsammans med Lukas L Svedlund! Segertiden skrevs till 1.15,3/2140a. och vi säger ett stort grattis till ägare Bengt Wedin samt till Camilla Kivinen som sköter om vinnaren!

seger för my dream art!

Resan till Axevalla under tisdagskvällen slutade på bästa vis då My Dream Art korsade mållinjen först och därmed infriade favoritskapet i det nionde loppet. Segertiden för My Dream Art skrevs till 1.15,0/2160m och förstapriset 35.000 kronor. Vi säger stort grattis till ägarna Ogd Invest AB (Oscar och Stefan Lönn) samt till Alex som sköter om vinnaren!

seger i margaretas tidiga unghästserie för readly lavec!

Vilken fantastisk dag det blev på Solvalla under lördagen för teamet, READLY LAVEC! Detta då han från ledningen tog hem Margaretas Tidiga Unghästserie för de fyraåriga hästarna och förstapriset på 300.000 kronor, segertiden 1.14,7 efter en ny mycket fin insats. Underbar seger och vi i teamet säger stort, stort, grattis till hela ägargänget och till Alex som sköter om Readly Lavec!


Foton: Lars Jakobsson, TR Bild, och Solvalla

första segern med nya sponsorn!

Första segern med nya sponsorn JR Logistic, som även gått in som delägare i ett par hästar hos oss i stallet, togs tillsammans med Red Hot Roadster (Emma-Sara Sjöberg tränar vinnaren) under onsdagen på Solvalla. Kul att dem vill vara en del av teamet och hjälper oss på vägen till framgång!

tåga viktor trea i årsdebuten!

Tåga Viktor gjorde ett bra lopp på Färjestad under måndagen där han spurtade in som trea i sin årsdebut - samtidigt så passade han på att springa nytt rekord över den korta distansen! Med till Färjestad var även John Wadd som blev femma i sitt lopp, där han gick imål med krafter kvar sparade efter ett invändigt lopp.

my dream art duktig tvåa!

My Dream Art gjorde andra starten hos oss under lördagen och svarade där för en ny bra insats i långloppet på Eskilstunas V75-dag. Från sina tillägg så spurtade han på nytt bra till slut och slutade tvåa i sitt lopp, vilket inbringade fina 50.000 kronor för den insatsen!

fjärde raka för readly lavec!

Kaffe kaka, fjärde raka! Readly Lavec en vinnare på Örebro! Skötte bildebuten på ett fint vis och gled sedan enkelt undan från ledningen där han vann på 1.15,3/2140am vilket var femte segern totalt på sex starter hittills i karriären. 25.000 kronor i förstapris den här dagen och vi säger stort grattis till hela ägargänget och till Alex som sköter om Readly Lavec!

listas behindbars trea på V75!

Under lördagen på Bollnäs så hade teamet tre hästar till start på V75 och bäst lyckades Paula tillsammans med Listas Behindbars. I Klass II-försöket så svarade Listas för en bra insats och höll starkt till tredjepriset vilket belönades med 32.000 kronor, riktigt skoj! Urgent Call och Bearfire gjorde även de bra lopp på V75. Vilket innebar att teamet åkte hemåt med resultatet 3-4-5 efter en bra dag i Bollnäs!


Under veckan så gjorde dessutom My Dream Art sin första start i vår regi - vilket han gjorde på fint vis. Efter en bra spurt så slutade han tvåa på Solvalla och belönades med 30.000 kronor i sin årsdebut!

mera tredjeplatser!

Veckan för teamets del fortsatte med ett gäng tredjeplatser där hästarna John Wadd, Bearfire och Urgent Call samtliga lade beslag på samma placering i sina race. John Wadd startade på Eskilstuna under tisdagen och hakade där på bra till en tredjeplats värd 15.000 kronor. På Romme i fredags så startade både Bearfire och Urgent Call där Bearfire var först ut - efter att ha fått en fin resa från sitt innerspår så avslutade hon bra upploppet ner då luckan kom och gjorde en ny bra insats fram till sin tredjeplats. Urgent Call spurtade även han bra som trea, detta efter att ha körts snällt och det blev en bra comeback för honom efter sin halsoperation!

listas behindbars och Paula fixar teamets första seger för året!

Listas Behindbars smögs med invändigt och när luckan sedan kom så växlade hon enkelt ner sina konkurrenter och vann överlägset ihop med Paula på lunchtravet på Färjestad under måndagen, vi säger stort grattis till ägargänget Stall Victor Quattor HB (Rickard Casselbrant, Erik Casselbrant, Cristian Engström och John Ryberg)! Förstapriset 25.000 kronor och segertiden 1.16,0. Årets första vinst för teamet också därmed och vi kunde åka hemåt med resultatet 1-3 från lunchtävlingarna! Med till Färjestad var även Beauty Super Nova som fixade tredjeplatsen genom en bra spurt efter att ha fått en fin resa i rygg på ledaren.

tredjeplatser inledde 2021!

Årets första starter för teamet 2021 har passerat och först ut bland våra starthästar var Bearfire som svarade för en bra comeback när hon spurtade in som trea i sitt lopp på Eskilstuna. Tredjeplats blev det även för Luna Nera Doc på Solvalla - hon satt långt bak i kön, men avslutade bra den sista biten. I övrigt så startade även Alorac Mathbell den gångna veckan - för hans del så blev det en fjärdeplats i sitt lopp.

höjdpunkter från 2020

tränarchampion på gävle!

Det blev en spännande avslutning, men efter att ha haft ett strålande år 2020 på Gävle så håller vi undan och vinner tränarchampionatet på flest andrapris. Därmed så tar vi vår allra första titel sedan vi drog igång ifjol, en mycket speciell dag för teamet och vi vill rikta ett stort tack till alla som har gjort detta möjligt!

GOTT NYTT ÅR önskar teamet!

andraplatser på gävle!

Det blev två andraplatser som främsta resultat på Gävletravet när teamet åkte dit under söndagen. Cheval Mon Ami snabbstartade från sitt bakspår och svarade för en bra insats från ledningen i sin tävlingsdebut och sedan så var det Beauty Super Nova som spurtade in som tvåa i det avslutande loppet för dagen. Med till Gävle var även Rulle Roc - han slutade femma i sitt lopp efter en kortare galopp i sista sväng.

raja summer tog karriärens andra seger!

Raja Summer inledde veckan på bästa vis för teamet med seger på Färjestad! Svarade för en stark insats från utvändigt ledaren där han till slut fick dela vinsten med en vasst spurtande konkurrent i kvällens tredje lopp, vilket var Raja Summers andra seger i den fjärde starten i karriären. Passande nog var delägare Greger Artursson prisutdelare på Färjestad, stort grattis till hela ägargänget och till skötare Alex!

Med till Färjestad var även Tåga Viktor som på nytt gjorde en bra insats - han slutade tvåa över den långa distansen i kvällens avslutande lopp. Teamet kunde därmed åka hem med resultatet 1-2 från Färjestad efter att ha haft en bra kväll!

fjärde segern för readly lavec!

Teamet åkte med fyra hästar till Gävletravet under torsdagskvällen och allra bäst gick det för Readly Lavec som visade fin inställning när han höll undan till seger i kvällens tionde lopp och tog tredje raka ettan! Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till skötare Alex! Segertiden 1.16,4/2160m för treårige Readly Lavec som därmed tog sin totalt fjärde vinst i den femte starten. Förstapriset den här kvällen var 25.000 kronor. Stallkamraten Raja Summer hakade på bra där bakom och slutade trea i samma lopp.

alorac mathbell trea på romme!

Tåga Viktor, Alorac Mathbell, Favourite Picture och Valentine Heart åkte teamet till Romme för lite lunchtrav med under tisdagen. Bäst gick det för Alorac Mathbell som svarade för en ny bra insats. Han fick ett rygglopp i andraspår och spurtade in till en tredjeplats i sitt lopp och blev därmed dagsbäst av stallets hästar!

ivanhoe tog sin tredje seger i monté!

Ivanhoe gjorde en mycket fin insats och visar han trivs fint med att tävla under sadel då han segrade på 1.14,5/2140a efter ett vasst slutvarv ihop med Lena Fritz på Bollnäs! Ivanhoe tog därmed sin tredje seger på fyra försök i monté. Vi säger stort grattis till ägare Sture Dahl och till Alex som sköter! Förstapriset 30.000 kronor.

tåga viktor tvåa på romme!

Tåga Viktor hade lottats till ett tråkigt spår tolv på förhand men gjorde en ny bra insats och var med i segerstriden fram till kort före mål på Romme under fredagskvällen - till slut så blev det en andraplats och 15.000 kronor in för Tåga Viktor som fortsätter att visa fin form.

Med till Romme den här kvällen var även Rulle Roc och Valentine Heart - som båda två slutade femma i sina respektive lopp.

alorac mathbell slog till med seger på Gävle!

Alorac Mathbell startade på Gävletravet under tisdagskvällen vilket slutade på bästa vis då det blev seger! Han avgjorde via ett starkt slutvarv och vassa sista 700 meter då han spurtade fram till vinsten på 1.14,5/2140m och tog hem förstapriset på 30.000 kronor. Vi säger stort grattis till ägare Aros Rörinspektion AB (Kenneth och Rosella Eriksson) och till Alex som sköter om Alorac Mathbell!

Med till Gävle var även Favourite Picture - hon slutade oplacerad i sitt lopp, men blev där fast med krafter kvar imål och Icanhearyou som också var med till Gävletravet löste sitt kvallopp innan tävlingarna utan problem.

readly Lavec tog karriärens tredje seger!

Treårige Readly Lavec var ensam på målfotot när han tog karriärens tredje vinst i den fjärde starten! Segern blev överlägsen från ledningen på Eskilstuna vilket han gjorde på det nya rekordet 1.15,2 över 2140 meter voltstart. Förstapriset 40.000 kronor. Vi säger stort grattis till hela ägargänget bakom Readly Lavec och till Alex som sköter om vinnaren!

Med till Eskilstuna denna lördag var även Timetomakeitrite - han slutade fyra på V75 efter att ha gjort en ny bra insats.

andra- och tredjeplats på rättvik!

Teamet besökte tisdagens lunchtrav på Rättvik och först ut för dagen var Beauty Super Nova som gjorde sin tredje start i vår regi och slutade trea i det inledande loppet. Sedan var det dags för Grand Canyon Sisu som var tillbaka efter en tids frånvaro på tävlingsovalen - han slutade tvåa och blev knappt slagen i sin comeback. Två pallplatser denna tisdag med andra ord!

härlig kväll på romme med två segrar!

1-1-3 blev lördagens fina resultat på Romme för teamet! Tåga Viktor vann kvällens åttonde lopp på Romme och gjorde ett starkt lopp när han trots en tung resa utvändigt ledaren höll undan före övriga konkurrenter till seger. Vi säger stort grattis till ägargänget bakom Tåga Viktor och till skötare Paula/Cimone! Förstapriset 30.000 kronor.

Treåriga Raja Summer ville inte vara sämre än stallkamraten och vann han också på Romme i loppet efter! Spurtade till vinst efter att ha fått luckan in på upploppet och tog karriärens första seger i sitt livs andra start. Förstapriset 30.000 kronor även där och vi säger stort grattis till hela ägargänget och till Alex som sköter!

Med till Romme var även Ivanhoe som gjorde en ny bra insats i monté - den här gången slutade det med en tredjeplats i lördagens montélopp.

Vinsterna för Tåga Viktor och Raja Summer innebar dessutom att stallet nu är uppe i totalt 40 segrar såhär långt under året. En härlig tävlingskväll på hemmabanan!

luna nera doc vinner finalen i maharajahs stoserie på gävle!

Vilken spurt! Luna Nera Doc avslutade sylvasst upploppet ner och tog via sin vassa finish hem finalen i Maharajahs Stoserie på Gävle under torsdagskvällen tillsammans med Mats E Djuse! 75.000 kronor i förstapris och dessutom fina hederspriser då fri levande fölavgift med Maharajah till både uppfödare och ägare. Vi säger stort grattis till ägare Håkan Svensson, Jan-Åke och Marcus Häggberg samt till skötare Camilla Kivinen! Segertiden för Luna Nera Doc 1.13,6/2140am.

Valentine heart trea!

Det blev en tredjeplats för Valentine Heart på Eskilstuna under tisdagskvällen. Det blev långt fram till täten från det svåra utgångsläget, men spurten var bra och hon gjorde en positiv insats som trea!

Med till Eskilstuna var även Beauty Super Nova, men efter en lite trång situation i första sväng så blev det tyvärr galopp för henne. Hon liksom teamet laddar nu vidare för nya starter!

timetomakeitrite en vinnare på bollnäs!

Det blev spets och slut för Timetomakeitrite på Bollnäs! Spårade runt om i kvällens femte lopp ihop med Rikard N Skoglund under fredagskvällen och vann säkert på 1.15,0/2140am. Vi säger stort grattis till ägarna Jarmo Hirsikangas och Carolina Van den Berg samt till Camilla Kivinen som sköter om vinnaren! Timetomakeitrite fixar därmed stallets 37:e seger i år. Förstapriset 25.000 kronor.

ivanhoe tar andra raka segern i monté!

Andra raka segern för Ivanhoe blev det under tisdagen på Eskilstuna! Han fortsätter visa attt han trivs under sadel och vann montéloppet på Eskilstuna mycket enkelt tillsammans med Jonathan Carre på den för kvällen kladdiga banan. Segertiden 1.17,7/2140m. Vi säger stort grattis till ägare Sture Dahl (CSD Mur och Betong AB) och till Alex som sköter om Ivanhoe!

seger för readly lavec och stallet passerade två miljoner!

Readly Lavec avslutade tävlingarna under lördagen med seger på Gävle! Tog omgående hand om ledningen, och vann sedan säkert på 1.15,7/2140m där han tog sin andra seger i livets tredje start. Vi säger stort grattis till hela ägargänget och till Alex som sköter om Readly Lavec! Förstapriset var 30.000 kronor.

Detta var stallets totalt 35:e seger för året och tidigare under dagen så passerade stallet en annan milstolpe - detta efter att Luna Nera Doc och Tåga Viktor varit fyra respektive sexa i sina V75-lopp efter att ha gjort bra insatser. Deras placeringar innebar då att stallet lyckades passera två miljoner kronor inkört totalt under 2020 och i och med dagens resultat så har vi mer än fördubblat siffrorna från premiäråret ifjol! Stort tack till ägare, hästar, personal och alla runtomkring som gör detta möjligt!

alorac mathbell trea i comebacken!

Alorac Mathbell hade fått en paus från tävlandet och återkom under söndagen på Rättvik vilket han gjorde på ett fint vis. Efter en snäll resa så kom luckan in mot upploppet och Alorac Mathbell avslutade bra och belönades med 11.000 kronor för tredjeplatsen.

luna nera doc trea på gävle!

Luna Nera Doc startade på Gävle under måndagskvällen och svarade där för en fin insats. Ett lopp som kördes i lågt tempo och där hon hittades en bit ner i andraspår, men efter en bra slutrunda och en snabb avslutning så spurtade hon in som trea och visade bra form. Detta var det sista försöket i Maharajahs Stoserie - finalen som Luna Nera Doc redan är inkvalad till efter sin seger i ett annat försök tidigare i år.

seger för listas behindbars ihop med paula! Fin kväll på rättvik!

Det blev en trevlig fredagskväll på Rättvik för teamet! Stallets fem starthästar presterade väl och allra bäst gick det för Listas Behindbars. Dödenskross och seger! Mycket speciella, men kapabla, Listas Behindbars vann lätt ihop med Paula (som också är skötare) och detta trots en resa utvändigt ledaren. En mycket fin insats på 1.13,5/1640am och vi säger stort grattis till hela ägargänget i Stall Victor Quattor HB (Rickard Casselbrant, Erik Casselbrant, Cristian Engström och John Ryberg)! Förstapriset 20.000 kronor.

Med till Rättvik var Readly Lavec som inledde kvällen för teamet med att vara tvåa och där föll med flaggan i topp efter en snabb slutrunda från ledningen - han travade 1.15,5/2140m i sitt livs andra start!

Galopp kort efter start blev det för Räser Ulla, men vilken upphämtning av henne i sitt lopp sedan! Reparerade på starkt vis till en delad andraplats. Sedan så avslutade Beauty Super Nova kvällen på Rättvik med att vara tvåa från ledningen och Valentine Heart spurtade in som trea där bakom i samma lopp. 1-2-2-2-3 på stallets fem starthästar därmed vilket blev en trevlig kväll och nu laddar teamet vidare mot nya lopp kommande dagar!

klass I-finalen till viscount!

Vilken lördag det blev för teamet! Viscount startade som en av de betrodda i Klass I-finalen på Solvalla och det kunde inte ha slutat på bättre vis. Efter att ha kört sig till ledningen en bit in i loppet så blev det seger för Viscount! En säker sådan på fina segertiden 1.12,9/2140am och Viscount tog därmed sin sjätte seger på årets åtta starter. Förstapriset 220.000 kronor i Klass I-finalen och vi i OJA Racing säger ett stort grattis till hela det härliga ägargänget samt till skötare Camilla Svahn som gör ett strålande jobb! Underbar seger för teamet!

andraplatser på Solvalla och romme!

Big Farmer startade i uttagningen till Amatör-SM under onsdagen på Solvalla och gjorde där ett bra lopp ihop med Mats Gunnarsson. Det blev ett lopp som kördes i högt tempo där Big Farmer avslutade bra och till slut spurtade in som tvåa - en andraplats som var värd 20.000 kronor.


På Romme startade Candy Frontline för första gången hos oss och det blev en andraplats för hennes del under fredagskvällen. Efter en fin resa så gick hon imål på ett bra vis och slutade tvåa - en andraplats värd 15.000 kronor.

ivanhoe överlägsen i montédebuten!

Ivanhoe startade på Eskilstuna under tisdagen och gjorde där första starten i monté, och vilken debut det blev! Överlägsen seger under sadel för Ivanhoe! Tillsammans med Jonathan Carre så blåste man runt sina konkurrenter och vann på fina segertiden 1.14,4/2180m vilket var stallets 32:a seger för året. Vi säger stort grattis till ägare Sture Dahl och till Alex som sköter om Ivanhoe!

Med till Eskilstuna var Timetomakeitrite som det blev en ny andraplats för - där han efter att ha varit med i en snabb inledning fick rygg ledaren och återigen gick bra till slut när luckan kom. Andraplatsen togs på nya rekordet 1.14,2 över medeldistans och var värd 12.500 kronor.

pallplatser på färjestad!

Det blev två pallplatser när teamet åkte till Färjestad under lördagen. Först ut var Favourite Picture som efter ett lopp i rygg på ledaren svarade för en ny bra insats och slutade tvåa. En andraplats som var värd 25.000 kronor. Valle E.W. startade sedan på V75 och efter att han också fått rygg ledaren så blev det för hans del en tredjeplats där. En ny bra insats även från honom och tredjeplatsen på V75 värd 27.500 kronor.

segrar på både romme och eskilstuna!

Teamet hade en fin tisdag där stallets starthästar kunde summera och åka hemåt med resultatet 1-1-2! Valle E.W. var först ut och var först imål på Romme! Tog sig till tät efter en bit in i loppet och höll sedan undan till vinst på tisdagens lunchtävlingar, vilket blev tredje segern på fyra starter såhär långt hos oss. Stort grattis säger vi till ägare Eva Wahl samt till skötare Camilla Kivinen! Segertiden för Valle E.W. landade på 1.14,3/2140a och förstapriset idag var 30.000 kronor.

Teamet åkte sedan till Eskilstuna på kvällen och där fortsatte framgångarna! Hårt imål blev det i kvällens sjätte lopp, men Big Farmer hinner fram och hade nosen först då han fixar stallets andra seger för dagen! Vi säger stort grattis till ägargänget samt till Camilla Svahn som sköter om Big Farmer! Förstapriset 30.000 kronor. Viscount avslutade sedan dagen för teamets del med att vara tvåa på Eskilstuna och tjänade 17.500 kronor. Därmed kunde vi summera en fin dag för stallets tre starthästar!

tåga viktor en vinnare på färjestad!

Efter ett gäng fina insatser hos oss så fick Tåga Viktor korsa mållinjen först! Detta under måndagskvällen på Färjestad då han vann försöket i DubbelCupen och tog hem förstapriset på 50.000 kronor efter en mycket stark prestation. Vi säger stort grattis till hela ägargänget! Segertiden 1.25,7 över den korta distansen och det är Cimone/Paula som sköter om Tåga Viktor.

ewertina tvåa på gävle!

Ewertina tog omgående hand om ledningen och svarade för en ny bra insats på Gävle under torsdagen. Från täten så belönades andraplatsen med 15.000 kronor, men hon kunde ej stå emot vinnaren den sista biten.

Listas Behindbars var också med till Gävle under torsdagen och hon fick planenligt ett lopp i kroppen - skötte sig bra och fick en snäll resa, vilket hon tackade för till slut då hon spurtade in på bra vis till en sjundeplats varpå hon fick med sig sistapengen hem.

räser ulla tar andra raka på axevalla!

Räser Ulla avslutade tisdagskvällen på Axevalla med seger! Hon tog direkt hand om ledningen och vann sedan säkert på tiden 1.16,9 över 2140 meter och är fortsatt obesegrad efter två starter då hon fixar stallets 28:e seger för året. Grattis säger vi till ägarna Camilla Collander och Ulf Johansson samt till Alex som sköter om Räser Ulla! Förstapriset i loppet var 30.000 kronor.

Med till Axevalla var även Timetomakeitrite som slutade tvåa i sitt lopp! En mycket fin insats för klassen över den långa distansen där han krigade hela vägen in imål emot en bra konkurrent vilket resulterade i 30.000 kronor till ägarna. Tiden 1.15,2/2640 meter.

Favourite Picture var stallets tredje starthäst under kvällen - efter en tuff inledning så höll hon farten bra och slutade femma från ledningen i sitt lopp.

dubbel på hagmyren!

Det blev en härlig torsdagslunch på Hagmyren för teamet, dubbelseger då både Räser Ulla och Favourite Picture tog karriärens första vinster! Räser Ulla var först ut och vann överlägset i sin tävlingsdebut! Snabbstartade till ledningen från sitt springspår och segern blev sedan mycket enkel. Vi säger stort grattis till ägare Camilla Collander och Ulf Johansson samt Alex som sköter om Räser Ulla! Förstapriset 20.000 kronor.‬

Favourite Picture ville inte vara sämre än Räser Ulla utan segrade även hon på Hagmyren! Från tät så blev segern mycket enkel även för Favourite Picture som segrade på 1.16,7/2140 meter. Vi säger stort grattis till ägarna Rickard och Erik Casselbrant samt Camilla Svahn som sköter om ”Pixie”! Förstapriset 20.000 kronor även i hennes lopp och Augusti månad rullar därmed fortsatt på fint vilket vi gillar, sju segrar på femton starter hittills. Härligt hästarna fortsätter att visa vad de kan och vi i OJA Racing tackar för alla glada tillrop!

vinst för ewertina och valle e.w. på gävle!

1-1-3-0 blev stallets resultat på Gävle under tisdagen! Ewertina inledde tävlingarna på bästa vis för teamet genom att ta andra raka segern! Hon svarade för ett bra lopp från tillägg och avgjorde lätt på fint vis till slut där hon segrade på 1.30,8/1660m och är fortsatt obesegrad. Förstapriset 25.000 kronor. Skötare är Camilla Kivinen och ägare är Solbacken Trav AB, vi gratulerar!

Seger nummer två för kvällen kom sedan då Valle E.W. korsade mållinjen först! Valle E.W. gjorde en finfin insats över den långa distansen och segrade på 1.15,9/2660m i kvällens sjätte lopp på Gävletravet. Förstapriset 30.000 kronor och vi säger grattis till ägare Eva Wahl samt Camilla Kivinen som även sköter om denna!

Lotusathena var också med till Gävle och gjorde ett nytt bra lopp - från rygg ledaren så blev det en tredjeplats i Maharajahs Stoserie. Timetomakeitrite slutade tyvärr oplacerad den här kvällen, men reparerade starkt efter galopp i sitt race och teamet kunde åka hem efter en riktigt fin tävlingskväll på Gävle!

m.t.on target vinner på eskilstuna!

Spets och slut på Eskilstuna för M.T.On Target som tar karriärens första seger i sitt livs tredje start! Tog enkelt hand om ledningen från sitt innerspår och vann sedan säkert i bekväm stil på det nya rekordet 1.16,6/2140 meter. Förstapriset 25.000 kronor och vi säger stort grattis till ägargänget som haft en stor portion tålamod med sin fyraåring!‬ Paula är skötare till M.T.On Target.

v75-seger på romme för viscount!

Det blev V75-seger på hemmabanan Romme under lördagen! Viscount fick en kanonstart från springspåret tillsammans med körande Erik Adielsson som svarade för en strålande styrning och från ledningen så tog man sedan hem Klass I-försöket med 110.000 kronor i förstapris. Viscount fixar därmed teamets första V75-vinst sedan vi drog igång ifjol och vi säger stort grattis till ägargänget samt till skötare Camilla Svahn, en underbart härlig seger!

lotusathena tillbaka i vinnarcirkeln!

Spets och slut! Med ett lopp i kroppen så var det dags att besöka vinnarcirkeln igen för Lotusathena som spårade runt om i KMAB:s Stoserie på Färjestad! Det är Paula och Cimone som ligger bakom det stora jobbet och vi säger stort grattis till ägare Bifirma Stall Lotus (Britt och Jan-Evert Nehrer)!‬ Segertiden 1.15,1/2640m för Lotusathena och förstapriset 30.000 kronor.

luna nera doc vinner på gävle!

Luna Nera Doc svarar för en mycket tapper insats då hon trots tufft tempo loppet igenom höll undan från täten på Gävletravet och vinner ett försök i Maharajahs Stoserie! Vi säger stort grattis till ägare Håkan Svensson och Jan-Åke och Marcus Häggberg samt till skötare Camilla Kivinen! Segertiden den här fredagen landade på 1.13,4/2140a och förstapriset var 30.000 kronor.

pallplatser på solvalla och örebro!

Favourite Picture slutade trea i sitt lopp på Solvalla och svarade för en ny bra insats i karriärens andra start - hakade på bra i en snabb avslutning under onsdagen.

På torsdagen så lyckades Glory Days bäst som efter ett lopp utvändigt om ledaren krigade på bra hela vägen in och slutade tvåa i sin tävlingsdebut. Bra insats! Med till Örebro var även Valle E.W. som galopperade under slutrundan - men som reparerade på ett bra vis till ett fjärdepris sedan.

viscount tapper trea på V75!

Det blev inte femte raka, men oj så tapper han är Viscount! Svarade för en grymt stark insats på V75 efter ett stentufft lopp och stred som en tiger, men den här gången fick Viscount se sig passerad av två utvändiga kort före mållinjen. Tapperhetsmedalj! Tredjeplatsen värd 27.500 kronor.

Med till Bollnäs var Tåga Viktor som också gjorde ett fint lopp - fyra på nytt rekord i kallblodsloppet innan V75 drog igång.


I övrigt när vi summerar den gångna helgen så ska även M.T.On Target nämnas. Han startade på Romme under fredagen och gjorde där ett nytt bra lopp då han slutade trea efter ett lopp utvändigt ledaren.

ewertina är teamets första kallblodsvinnare!

Ewertina heter stallets första kallblodsvinnare! På Lindesberg under torsdagslunchen så blev det seger i debuten på 1.33,6 och förstapriset var 20.000 kronor. Ewertina svarade för en bra insats och det ska även tilläggas att en konkurrent blev nedflyttad till andraplatsen efter en incident på upploppet, varpå Ewertina rättvist fick segern och inleder karriären på bästa vis. Ägare är Solbacken Trav AB och skötare är Camilla Kivinen, stort grattis! Volocity De Vie var också med till Lindesberg och slutade tvåa efter att ha gjort en fin insats i långloppet. Från utvändigt ledaren i det fjärde loppet så krigade han på starkt hela vägen in imål där andraplatsen var värd 12.500 kronor. En fin dag på lunchtravet för teamet!

alorac mathbell tvåa på rättvik!

Alorac Mathbell gör sällan en dålig insats och så var fallet även på måndagskvällen i Rättvik där han gjorde ännu ett bra lopp och krigade om segern ända in till mållinjen. Han fick nöja sig med andraplatsen, men en ny bra insats och 17.500 kronor med hem blev det.

videouppdatering från teamet!

Det var ett tag sedan vi gjorde videouppdatering ifrån stallet men här kommer senaste nytt från oss i OJA Racing, bara klicka på playknappen nedan!

big farmer trea i montédebuten!

Big Farmer startade för första gången under sadel på Eskilstuna och gjorde det på ett väldigt fint vis. Trots en tung löpning så kämpade han på riktigt starkt hela vägen in och slutade trea! En tredjeplats som var värd 15.000 kronor. Med i samma lopp var Victoria Tilly, men tyvärr så blev det galopp in på upploppet för hennes del.

triss i andraplatser på lindesberg!

Vi startade tre hästar på Lindesberg under tisdagen och det slutade med tre andrapris sedan Timetomakeitrite, Luna Nera Doc och M.T.On Target hade lagt beslag på varsin andraplats.

Timetomakeitrite och Luna Nera Doc avslutade båda bra ute i spåren och M.T.On Target hängde med bra i sin tävlingsdebut från rygg ledaren.

vilken kväll på rättvik, trippel till stallet!

Teamet hade sju hästar till start på Rättvik under måndagskvällen och vilken härlig kväll det blev! Vi kunde åka hemåt med resultaten 1-1-1-2-3-3-5 på de sju starthästarna. Teamets första trippel sedan vi drog igång och vi passerade samtidigt stallets rekord vad gäller segrar från ifjol, riktigt skoj! Först ut av segerhästarna var Rocket Boy som enkelt tog hem sitt lopp från ledningen och vann i fin stil. Vi säger grattis till Stall Cristal, Clarence och Pia Josefsson, samt till Cimone och Paula som har hand om Rocket Boy! Segertiden 1.16,8/2640am.

Kvällens prestation stod sedan Viscount (bilden) för i det femte loppet när han tog sin fjärde raka seger sedan skadeuppehållet. Från utvändigt ledaren i högt tempo så krossade han sina konkurrenter och vann på 1.12,9/2140am. En mycket imponerande insats och vi säger grattis till ägargänget samt Camilla Svahn som sköter om Viscount!

Den tredje och sista vinnaren för kvällen blev Valle E.W. (bilden)! Han gjorde första starten hos oss och efter att en bit in i loppet lyckats köra sig till ledningen vann han säkert i bra stil i sin comeback. Vi säger grattis till ägare Eva Wahl samt Camilla Kivinen som sköter!


I övrigt från kvällen så svarade Tåga Viktor för ett nytt fint lopp - men fick tyvärr se sig slagen precis på mållinjen och slutade tvåa. Favourite Picture var trea i sin debut efter att ha fått ett fint lopp och tredjeplats blev det även för Art Of Diamond som gjorde första starten hos oss. Med till Rättvik var även Volocity De Vie som slutade femma, en bra insats även där då han sprang så fort han kunde över den för honom lite korta distansen.


Teamet säger återigen grattis till kvällens alla segrande ägare, hästarnas skötare och grymt jobbat av hela teamet samt ett STORT TACK till alla som gör dagar som dessa möjliga!

seger för readly lavec!

Treårige Readly Lavec inleder karriären på bästa vis och vinner direkt i debuten på Lindesberg!

Vi säger stort grattis till ägargänget, där flera personer tagit chansen för första gången hos oss som ägare, och till Alex som sköter om Readly Lavec! Segertiden 1.18,0/2140m.

luna nera doc tvåa på rättvik!

Luna Nera Doc svarade för en tapper insats på Rättvik under måndagen i finalen av Dalamästarna! Från täten tillsammans med Angelica Klockar så slutade hon tvåa och tjänade 25.000 kronor, men tvingades tyvärr se sig slagen precis på mållinjen.

Med till Rättvik var Tåga Viktor som galopperade i bra slagläge i sista sväng - reparerade sedan bra till en fjärdeplats. Små marginaler...

ivanhoe tvåa i långloppet på bergsåker!

Ivanhoe var med i stayerloppet på Bergsåker under fredagskvällen och svarade för en fin insats! Efter ett bra lopp invändigt ihop med Erik Adielsson kom luckan mitt på upploppet och Ivanhoe sköt till mycket vasst den sista biten och tjänade 37.500 kronor för andrapriset. Men nog var det surt att enbart förlora med en liten nos alltid...

dubbelseger på örebro!

Det blev en fin torsdagslunch för teamet på Örebro! Först ut var Victoria Tilly som vann överlägset i monteloppet tillsammans med Jonathan Carre på fina tiden 1.14,2/2160m. Vi säger stort grattis till ägargänget samt till Alex som sköter!

Big Farmer ville sedan inte vara sämre utan vinner även han den här dagen! Från rygg på ledaren så kom luckan i god tid varpå segern blev enkel på 1.15,4/2140m. Även här stort grattis till ägargänget samt till Camilla Svahn som sköter! En härlig dag för teamet i solskenet då det blev seger för båda starthästarna!

alorac mathbell trea på lindesberg!

Alorac Mathbell var den som försvarade stallets färger under midsommarhelgen och det blev en tredjeplats i stayerloppet på Lindesberg lördag. Alorac Mathbell gjorde där en ny stabil insats och tjänade den här gången 10.000 kronor.

tredje raka för Viscount!

Viscount fortsätter att visa sig från sin bästa sida sedan han kommit tillbaka på tävlingsovalerna efter skada och på Bergsåker under tisdagslunchen så kom tredje raka segern! Viscount satt tidigt i ledningen och vann sedan säkert i fin stil tillsammans med Erik Adielsson på 1.15,0/2640am. Vi säger stort grattis till hela ägargänget samt till Camilla Svahn som sköter om Viscount! Förstapriset 30.000 kronor.

en trea och en tvåa under helgen!

I fredags så startade Ivanhoe på Romme och svarade där för ett bra lopp över den långa distansen i Salaortens Travklubbs Jubileumspokal! Det blev en tredjeplats emot bra konkurrenter och 15.000 kronor in.

Under söndagen så startade Victoria Tilly på Solvalla och för henne blev det en andraplats! Det var debut i monté för hennes del och hon gav ett positivt besked på tiden 1.16,1/2140m. tillsammans med Jonathan Carre som satt i sadeln.

ny andraplats för tåga viktor!

Tåga Viktor startade på nytt under torsdagen och efter en ny fin insats så blev det en andraplats på Rättviks lunchtrav! Tåga Viktor kämpade tappert emot vinnaren och kom imål på nytt rekord. Andraplatsen värd 12.500 kronor.

luna nera doc vinner på Eskilstuna!

Tillsammans med Lukas L Svedlund så svarade Luna Nera Doc för en stark insats och tog hem V64-2 under tisdagskvällen på Eskilstuna, riktigt skoj! Vi säger stort grattis till ägare Håkan Svensson och Jan-Åke Häggberg samt Camilla Kivinen som sköter om Luna Nera Doc! Segertiden 1.15,3 och förstapriset 25.000 kronor.

Med till Eskilstuna var även Volocity De Vie som gick imål med sparade krafter i sin årsdebut.


På Gävle så startade Rocket Boy och slutade tvåa på fint vis! En bra comeback på nytt rekord vilket gav 15.000 kronor insprunget. Kul!

tåga viktor tvåa på romme!

Tåga Viktor startade under onsdagskvällen på Romme och spurtade in till en andraplats ihop med Paula. Svarade för ett bra slutvarv och putsade på sitt rekord!

urgent call tapper tvåa!

Urgent Call startade på Solvalla under onsdagen och svarade där för en mycket stark insats som tvåa i V86-avslutningen. Efter att ha blivit hängande vid attack ute i tredjespår så såg det mörkt ut, men "Calle" han krigade på hela vägen in imål och slutade tvåa! Tapperhetsmedalj för den andraplatsen som gav 30.000 kronor.

andra raka segern för viscount!

Viscount vann direkt i sin comeback och följde upp detta med en ny etta på lunchtravet på Romme! Avgjorde på snyggt vis under slutrundan och vinner igen efter sin långa frånvaro, vi säger stort grattis till ägargänget samt till Camilla Svahn som sköter om Viscount! Härligt när hästarna visar form också, detta var stallets femte seger på de tjugo senaste starterna!


Under måndagen så startade Luna Nera Doc på Eskilstuna och tillsammans med Paula så spurtade man in till en tredjeplats. Bra avslutning efter en del trafikproblem under loppet!

spets och slut för Lima mermaid!

Lima Mermaid en vinnare på Lindesberg! Varvade på 1.10,7 framme i ledningen, men hade ändå kraft att stå emot till slut på fina 12,3. Kul att hon fick vara tillbaka i vinnarcirkeln! Solbacken Trav AB glada ägare och vi säger grattis samt till Camilla Kivinen som sköter om Lima Mermaid!

seger för timetomakeitrite!

Timetomakeitrite gjorde första starten för teamet under fredagskvällen på Gävle och det kunde inte ha slutat på bättre vis, Timetomakeitrite vinner och tar karriärens första seger! Vi säger stort grattis till ägare Jarmo Hirsikangas och Carolina Van den Berg samt till skötare Camilla Kivinen! Segertiden 1.15,3/2140am och förstapriset 30.000 kronor.

urgent call trea i comebacken!

Urgent Call startade på Solvalla i Karl Gösta Fylkings Minneslopp tillsammans med Magnus A Djuse under onsdagskvällen och det blev en tredjeplats för "Calle" som gick starkt hela vägen in imål. Tiden 1.12,6/2140am. och tredjepriset var värt 15.000 kronor. Bra comeback!

big farmer vinner på romme!

Det var full fart för teamet under måndagen då vi hade starthästar på två banor. Bäst lyckades Big Farmer som avslutade tävlingarna på Romme med seger! Tillsammans med Rikard N Skoglund så satt man tidigt i ledningen trots tillägg och sedan så svarade man säkert övriga konkurrenter till slut. Vi säger stort grattis till hela ägargänget samt till Camilla Svahn som sköter om Big Farmer! (hon valde dock stå bakom kameran på segerfotot här intill)


Till Färjestad åkte en trio där Tåga Viktor lyckades bäst och slutade tvåa i sin comeback efter lång frånvaro vilket var skoj då det dessutom var första starten hos oss! I övrigt så satt Ivanhoe fast med sparade krafter och Lima Mermaid galopperade.

seger för viscount i comebacken!

Viscount hade inte startat på över ett år och hade dessutom ett jobbigt utgångsläge, men svarade för en stark slutrunda och spurtade till seger direkt i comebacken vilket även var första starten i vår regi! Vi säger stort grattis till hela ägargänget samt till Camilla Svahn som sköter om Viscount! Segertiden 1.17,1/2140a på den regniga Rättviksbanan.


Med till Rättvik var även Alorac Mathbell, men tyvärr så blev det galopp för hans del den här gången.

nya hästar i stallet!

Träningslistan har fyllts på med nya individer.

årets kusk på dalatravet!

Eftersom det inte blev någon travgala i år på Dalatravet så fick Oskar istället sitt pris då Romme körde lunchtävlingar, detta för Årets Kusk 2019!

ny häst till stallet!

Träningslistan har fyllts på med ytterligare en individ under de senaste dagarna, läs mer nedan!

Tårtkalas!

Oskar vann V75 tillsammans med Star Costashorta som tränas av Jasmine Ising. I och med segern blev Star Costashorta miljonär och uppfödaren, som bor i krokarna, bjöd oss i teamet på tårta efteråt vilket vi tackar för!

månadens hästägare romme!

Månadens hästägare på Dalatravet Romme, teamet säger grattis till Kenneth och Rosella Eriksson som fick ta emot priset för januari månad och deras Alorac Mathbell!

Ivanhoe trea på Solvalla!

Ivanhoe startade på Solvalla under onsdagskvällen och fick en bra start från tillägg, men efter att man fick svar då man testade för ledningen så blev det sedermera en resa i tredje invändigt. Man hittade ut ett spår in på upploppet och utan att få fritt så gick Ivanhoe sedan imål på ett fint vis med krafter kvar till en tredjeplats.


Alorac Mathbell var ute på nytt under lördagen och testade den här gången på V75 som kördes på Bergsåker. Efter att ha fått dra tåget ute i tredjespår under slutrundan så blev det en fjärdeplats för hans del - stark insats! I övrigt från veckan så startade även Master Hill, men han underpresterade tyvärr den här gången och får ladda om batterierna.

ny seger för alorac mathbell!

Alorac Mathbell vinner på nytt när han avgör på ett starkt vis från dödens under fredagskvällen på Romme! Ägarna Kenneth och Rosella Eriksson (Aros Rörinspektion AB) får därmed fira ännu en seger och vi säger stort grattis till dem samt skötare Alex, Kenneth som dessutom fyller år fick därmed en perfekt födelsedagspresent!

Tredje segern på de fyra senaste starterna för Alorac Mathbell och förstapriset 30.000 kronor.

nyförvärv till stallet!

Träningslistan har fyllts på med ännu en individ under de senaste dagarna, läs mer om du klickar nedan!

besök på Långeruds gård!

Delar av teamet besökte under förra veckan alltid välmottagande Långeruds Gård för att kolla in ett stort antal nyblivna 1-åringar, vilket blev en härlig förmiddag!

alorac mathbell vinner på Gävle!

Alorac Mathbell avslutade starkt och hinner fram till seger på Gävle under tisdagskvällen! Ägarna Kenneth och Rosella Eriksson (Aros Rörinspektion AB) var som vanligt på plats och fick jobba in sin ögonsten till en ny vinst, vi säger stort grattis till dem samt till Alex som sköter om Alorac Mathbell!‬

‪Förstapriset 35.000 kronor.

bearfire trea i debuten för oss!

Bearfire gjorde första starten för oss på Romme under fredagskvällen och svarade för en bra insats där hon slutade trea - avslutade bra hela vägen in imål! I övrigt från den gångna veckan så hade Master Hill inte sin bästa dag och slutade oplacerad samma kväll som Bearfire startade och i onsdags så blev det tyvärr galopp för Victoria Tilly kort efter start. Nu laddar teamet vidare för en ny vecka!

nya segrar och senaste nytt inför V75!

Bra start på året och nya segrar för teamet har det blivit! Nu är det dags för V75-starter och här kan du lyssna hur senaste jobbet för vår bästa V75-chans var!

nya hästar till teamet!

Stallet har fyllts på med ytterligare individer under de senaste dagarna, läs mer nedan!

dubbelseger då alorac mathbell och Victoria tilly var först imål på romme!

Det blev en trevlig lördagskväll på hemmabanan Romme då stallet tog en dubbelseger - först ut var Alorac Mathbell som tog hem kvällens nionde lopp. Han svarade för en stark insats där han avgjorde på rejält vis till slut och fick därmed snabb revansch efter den snöpliga förlusten senast! Vi säger stort grattis till ägarna Aros Rörinspektion AB (Kenneth och Rosella Eriksson) som precis som vanligt var på plats då deras häst startade! Segertiden 1.14,9/2160m och förstapriset var 30.000 kronor.

Stallkamraten Victoria Tilly ville sedan inte vara sämre och avslutade tävlingarna med att kriga sig till vinst i det tionde loppet! Segertiden 1.16,1/2140am och vi säger stort grattis till ägarna Anders Arneflod, Bo Paulsson, Johan Högberg och Rolf Axelsson!

Ett extra grattis till Alex som sköter om de båda vinnarna Alorac Mathbell och Victoria Tilly och Oskar tog dessutom en trippel som kusk, härlig kväll på hemmabanan Romme med andra ord!


I övrigt från veckan så svarade Master Hill för en fin insats då han blev tvåa på Eskilstuna under fredagen och Serenity Face slutade femma i sitt lopp på Solvalla.

videouppdatering!

Vi pratar bland annat om målat fikarum, duschhall och de hästar som vunnit sedan senast. Klicka på playknappen nedan!

Ivanhoe fixar stallets första seger 2020!

Ivanhoe korsade mållinjen först under fredagskvällen på Gävle och fixade därmed stallets första seger på det nya året. Ivanhoe fick göra grovjobbet utvändigt om ledaren sista 1300 metrarna, men hade ändå kraft att kliva förbi till seger. Vi säger grattis till ägare CSD Mur och Betong AB (Sture Dahl) och till Alex som sköter! Förstapriset 35.000 kronor.

ny häst i stallet!

Stallet har fyllts på med ett nyförvärv under de senaste dagarna, läs mer nedan!

urgent call tvåa på Solvalla!

Urgent Call startade på Solvalla under onsdagen och "Calle" gjorde där en tapper insats som tvåa över den långa distansen efter att ha körts fram utvändigt ledaren mitt i loppet. Andraplatsen värd 30.000 kronor.

alorac mathbell tvåa på ROmme!

Först ut av starthästarna 2020 var Alorac Mathbell som svarade för en stark insats på Romme under söndagen. Alorac fick gå först i tredjespår under slutrundan och hade greppet in på upploppet, men fick snöpligt se sig passerad av en smygkörd häst kort före mål och slutade tvåa. 17.500 kronor var andraplatsen värd.

årets första starter!

Teamet laddar för kommande travdagar där vi ska göra första starterna för 2020. Innebär samtidigt att vi drar igång vårt allra första helår med OJA Racing och teamet är taggade för det nya året, ses på travbanorna framöver!

höjdpunkter från 2019

god jul och gott nytt år från oss!

Team OJA Racing önskar er alla en GOD JUL och hoppas att ni njuter av god mat och umgås med nära och kära under julen och önskar er samtidigt ett GOTT NYTT ÅR och laddar för 2020!

grand Canyon sisu trea på romme!

Grand Canyon Sisu spurtade in som trea på Romme under fredagskvällen, avslutade fint från sitt svåra utgångsläge! Alorac Mathbell fick dåliga ryggar och slutade oplacerad i sitt lopp - men såg fin ut och spurtade bra till slut.

På Gävle under torsdagen så slutade Emmylou Love sexa i montéloppet, men tyvärr så galopperade Timo Lane på nytt när vi summerar den gångna veckan.

ny häst i stallet!

Träningslistan har fyllts på med ett nyförvärv den senaste tiden. Läs mer nedan!

"Calle" tvåa och över miljonen insprunget!

Urgent Call tvåa på Färjestad, svarade för en stark insats från dödens! Andraplatsen värd 20.000 kronor och innebar samtidigt att detta blev en speciell kväll att minnas då ”Calle” blev miljonär! En häftig resa från det att vi köpte honom på Kriterieauktionen 2014 till det att han nu ståtar med 1.002.500 kronor insprunget!

ny hästbuss till teamet!

Vi vill att hästarna ska transporteras säkert och med bästa komfort, därför gjorde vi nyligen klart med Bosse på Umesläp med en ny hästbuss!

besök på ekeby gård!

Oskar besökte nyligen Ekeby Gård och har inlett jakten på framtidens stjärnor genom att kolla in fölungar. Nuncio, Readly Express och Bold Eagle för att nämna några av papporna!

ny häst till stallet!

Träningslistan har fyllts på med ytterligare en individ - läs mer om det senaste nyförvärvet nedan!

veckosummering!

Tre starter under den gångna veckan och bäst lyckades Alorac Mathbell i montéloppet på Örebro som slutade på en fjärdeplats under söndagen efter att ha svarat för en bra avslutning. Urgent Call blev femma i sin start på V75 och krigade på bra efter att ha fått dra tåget ute i tredjespår under slutrundan.

Grand Canyon Sisu startade på Romme under fredagen, men tyvärr så blev det galopp för honom in i första sväng den här gången. Nu laddar teamet vidare för en ny vecka!

Timo Lane trea på Örebro!

Det var rätt så lugnt med starter för stallets del under den gångna veckan, men Timo Lane var med i montélopp på Örebro under lördagskvällen och svarade där för en fin insats. Han galopperade tyvärr i den första svängen, men reparerade sedan starkt och kom tillbaka till en tredjeplats ihop med Anna Erixon.

I övrigt vad gäller veckosummering så var det enbart Victoria Tilly som startade under veckan - hon hade dock inte sin bästa dag på Romme och fick nöja sig med en sjätteplats den här gången.

rocket boy avslutar veckan med seger!

Treårige Rocket Boy skötte sig fint bakom startbilen och efter att ha körts till ledningen så håller han undan till seger på hemmabanan och tog därmed sin allra först seger i karriären under fredagen! Vi säger stort grattis till ägare Stall Cristal, Clarence och Pia Josefsson! Paula sköter om Rocket Boy och förstapriset var 30.000 kronor.

Med till Romme var även Alorac Mathbell - han galopperade tyvärr i första kurvan, men reparerade fint till en femteplats och såg ut att gilla tävla under sadel.


På Örebro under torsdagen så hade stallet två hästar till start och det blev två tredjeplatser med hem därifrån. Serenity Face galopperade i starten, men kom tillbaka fint och spurtade bra den sista biten. Urgent Call slutade även han trea - gick imål med krafter kvar efter en resa i rygg på ledaren.

veckosummering!

Det blev två segrar under den gångna veckan då både Ivanhoe och Victoria Tilly fick besöka vinnarcirkeln, härliga vinster torsdag och fredag!

Grand Canyon Sisu och Emmylou Love slutade trea i sina race denna veckan och under Eskilstunas V75-dag på lördagen så slutade Editor fyra via ett starkt slutvarv i långloppet.

Dessvärre galopp för Timo Lane i montéloppet där Emmylou Love var trea och Rocket Boy blev struken till sitt lopp då han konstrade i volten - närmast så får han därför testa startbilen.

seger för ivanhoe!

Ivanhoe gjorde första starten hos oss under fredagslunchen på Romme och det kunde inte ha slutat bättre! Han spurtade till seger på 1.16,0/2140m direkt i comebacken och förstapriset var 30.000 kronor. Vi säger stort grattis till ägare Sture Dahl samt till Alex som sköter!

victoria tilly korsade mållinjen först på örebro!

Victoria Tilly kunde tidigt köras till ledningen och höll sedan hela vägen fram till seger i det nionde loppet på Örebro under torsdagen! Segertiden 1.15,7/2160m. Alltid härligt med ägare på plats och vi säger grattis till Rolf Axelsson, Anders Arneflod, Bo Paulsson och Johan Högberg samt till skötare Alex!


Grand Canyon Sisu var också med till Örebro - han fick nöja sig med en tredjeplats den här gången.

videouppdatering från teamet!

Här följer senaste nytt från oss i OJA Racing, vad som hänt sedan senast och vad som händer i veckan. Klicka helt enkelt bara på videon nedan!

tredjeplatser på både Solvalla och Örebro!

Serenity Face spurtade in till en tredjeplats på Solvalla! Hon fick luckan in mot upploppet och avslutade mycket vasst den sista biten och var inte långtifrån vinnaren. 11.000 kronor fick hon för tredjeplatsen.

Urgent Call var också med till Solvalla, men tyvärr så galopperade han bort sina chanser direkt i starten den här gången.


Rocket Boy skötte sig den här gången och lade även han beslag på en tredjeplats då han startade under fredagskvällen på Örebro - svarade för ett bra slutvarv i sitt livs andra start!

Timo Lane startade under torsdagen på Gävle, men galopperade dessvärre direkt från start i montédebuten.

inköp under kriterieauktionen!

Nummer 276, Infinity Sisu (e. Classic Photo) fick följa med oss från Kriterieauktionen hem till stallet! Film på henne finns på följande länk: https://vimeo.com/355965386


Vill du bli hästägare? Hör då av dig till oss i OJA Racing! Oskar nås på mobilnummer 070-382 54 91 eller så kan ni skicka ett mejl till oss på infoojaracing@gmail.com

Andra raka för grand canyon sisu!

Treårige Grand Canyon Sisu spårade runt om i det avslutande loppet på Gävletravet och tog därmed sin andra raka seger under torsdagskvällen! Vi säger stort grattis till ägare Bro Byggnads AB, Rolf och Kirsi Andersson! Vinsten var värd 25.000 kronor och segertiden skrevs till 1.16,4. Skötare är Paula Pettersson.

tre nya hästar till stallet!

Träningslistan har fyllts på med tre stycken nyförvärv till teamet under de senaste dagarna. Du kan läsa mer om dessa genom att klicka nedan!

veckosummering!

Alorac Mathbell slutade på en fjärdeplats på Eskilstuna - svarade återigen för en bra insats även om han hamnade precis utanför pallen den här gången. Med till Eskilstuna var även Hattie och Timo Lane som löste sitt premielopp respektive montékval utan problem.


På Rommes V75-tävlingar under lördagen så lyckades Editor bäst med en femteplats i Klass I-försöket. Tyvärr så blev det galopp för Volocity De Vie i Charlie Mills Race. Nu laddar teamet vidare för en ny travvecka!

dubbelseger på romme!

Det blev en härlig lunch på Dalatravet Romme då både Urgent Call och Grand Canyon Sisu tog hem segern i sina respektive lopp! "Calle" visade som vanligt fin inställning då han krigade sig till vinst och treårige Grand Canyon Sisu löste sin tävlingsdebut på bästa vis i loppet efteråt då han enkelt stegade undan till seger från ledningen. Förstapriset 30.000 kronor i vardera lopp. Dessa två vinster innebar samtidigt att teamet tog sin första dubbelseger sedan stallet dragit igång, mycket skoj!


Vi säger stort grattis till hästarnas respektive ägare Bro Byggnads AB, Rolf och Kirsi Andersson (Grand Canyon Sisu) och Easy KB, Nils Larsson, Anders Wännström, Robert Frohm, Niklas Wykman, Håkan Lindgren, Nabaz Palani, Rasmus Gyllenberg, Mattias Spante, Richard Spante och Jan P Andersson (Urgent Call)!

ny häst till stallet!

Träningslistan har fyllts på med ytterligare ett namn under de senaste dagarna. Läs mer om du klickar nedan!

pallplatser på både bollnäs och Hagmyren!

Teamet åkte med två hästar till Bollnäs under torsdagskvällen och det blev två stycken pallplatser med hem den här gången. Alorac Mathbell slutade trea över den långa distansen i sitt lopp där han kämpade tappert och Timo Lane slutade sedan tvåa i kvällens avslutande race.


Veckan avslutades med att Emmylou Love startade på Hagmyren under söndagen och även där blev det en pallplats med hem - detta sedan Emmylou Love slutat på tredjeplats i sitt montélopp ihop med Anna Erixon.

tredjeplats på Romme!

Volocity De Vie inledde veckan för stallets del och slutade trea på lunchtravet på Romme där han kämpade på godkänt på den kladdiga banan - 9.500 kronor in blev det för tredjeplatsen. Närmast så blir det Bollnäs som väntar för teamets del!

ny häst till teamet!

Träningslistan har fyllts på med ytterligare ett namn den senaste tiden. Läs mer nedan!

editor tillbaka i vinnarcirkeln!

Editor först imål på lunchtravet på Romme vilket innebar att det blev snabb revansch efter galoppen senast och Editor har nu vunnit tre av de fyra senaste starterna. Tisdagens seger var värd 22.000 kronor och vi säger stort grattis till ägare Stall Merrimac, Sven Bernhardsson!

"calle" spurtar till seger på romme!

Urgent Call avslutade starkt upploppet ner och satte nosen först på Romme under måndagskvällen! Förstapriset var 30.000 kronor och segern innebar "Calles" tionde seger i karriären. Delar av ägargänget var på plats i vinnarcirkeln och vi säger stort grattis!

Alorac mathbell slutade trea i comebacken!

Alorac Mathbell gjorde första starten hos oss och slutade trea på Rommes lunchtrav i sin comeback - han svarade för ett starkt slutvarv ute i spåren där han spurtade in till tredjeplatsen!

Gilbert Bris var också med till Romme - för honom blev det en femteplats den här gången.

andraplats på Rättvik!

Timo Lane slutade tvåa i det avslutande loppet på Rättvik. Med till Rättvik var även Volocity De Vie som gjorde comeback och slutade på en fjärdeplats i sitt lopp. Bra slutvarv!

emmylou love trea i montédebuten!

Det blev en tredjeplats för Emmylou Love på Romme. Hon testade på att springa under sadel för första gången och svarade för en positiv insats som trea bakom en bra vinnare. 9.500 kronor fick hon för tredjeplatsen och Emmylou kommer att få testa monté igen här framöver! Elektra och Editor var också med till Romme den här dagen, men Elektra hade tyvärr inte sin bästa dag och Editor galopperade från start.

Öppet Hus på solbacken!

Det blev en solig och väldigt varm fredag i samband med vårt Öppet Hus den 26/7 och vi är glada närmare 100 personer passade på att besöka oss under dagen, härligt med hästägare och andra travintresserade på plats hos oss på Solbacken! Vi i OJA Racing hade en mycket trivsam dag ihop med er besökare och liknande träffar hoppas vi ska kunna vara återkommande under sommaren framöver också. Vår dag drog igång vid klockan 10 där tvååringarna Cheval Mon Ami och Raja Summer tränade på rakbanan, och både delägare och andra travintresserade besökare fanns tidigt på plats för att kolla in detta. Fram tills dess att Oskar hälsade välkommen vid klockan 11:30 så var det drop in och sedan fick de som ville följa med på rundvandring på gården. I ridhuset serverades lunch, kaffe och det fanns även möjlighet att ta sig ett par vätskepauser i det varma vädret. Tipsrunda, lotteri, ponnyridning för barnen och möjlighet att köra stor häst fanns bland annat med på schemat i övrigt och många hästägare passade också på att besöka deras hästar för att ta bilder eller dela ut en morot eller två under dagen. Dessutom så visade vår ettåriga andelshäst, Teus, upp sig för publiken och teamet svarade gladeligen på frågor och minglade runt bland besökarna fram tills dess att dagen tog slut ungefär vid halv fyra-tiden på fredagen. Nedan kan ni kolla in bilder från dagen (klicka vidare på bildspelet för att se fler!) och vi i OJA Racing vill återigen passa på att säga ett stort TACK till alla som kom och besökte oss på vårt Öppet Hus på Solbacken!

Oskar hälsar välkommen.

intresserad av att jobba hos oss i framtiden?

Är du den teammänniskan vi behöver eller känner du någon annan som bör visa sitt intresse? Hör då av dig till våran mejl på infoojaracing@gmail.com eller skriv ett meddelande till oss via teamets Facebook- eller Twitter-sida. Läs mer om du klickar på filen nedan!

välkommen till oja racing!

Här på hemsidan vill vi att ni besökare ska kunna följa med på våran resa och ta del av bitar från vår vardag samtidigt som ni bekantar er med hästarna och de hästägare som vi har i stallet eller helt enkelt vill hålla koll på våra kommande starter. Kanske är du själv en av dem som utgör en viktig del i OJA Racing framöver?

Oskar J Andersson är travtränare i Sala och driver OJA Racing ihop med sambo Paula Pettersson.