Här kan du följa allt som händer hos oss just nu!

klass I-finalen till viscount!

Vilken lördag det blev för teamet! Viscount startade som en av de betrodda i Klass I-finalen på Solvalla och det kunde inte ha slutat på bättre vis. Efter att ha kört sig till ledningen en bit in i loppet så blev det seger för Viscount! En säker sådan på fina segertiden 1.12,9/2140am och Viscount tog därmed sin sjätte seger på årets åtta starter. Förstapriset 220.000 kronor i Klass I-finalen och vi i OJA Racing säger ett stort grattis till hela det härliga ägargänget samt till skötare Camilla Svahn som gör ett strålande jobb! Underbar seger för teamet!

andraplatser på Solvalla och romme!

Big Farmer startade i uttagningen till Amatör-SM under onsdagen på Solvalla och gjorde där ett bra lopp ihop med Mats Gunnarsson. Det blev ett lopp som kördes i högt tempo där Big Farmer avslutade bra och till slut spurtade in som tvåa - en andraplats som var värd 20.000 kronor.


På Romme startade Candy Frontline för första gången hos oss och det blev en andraplats för hennes del under fredagskvällen. Efter en fin resa så gick hon imål på ett bra vis och slutade tvåa - en andraplats värd 15.000 kronor.

ivanhoe överlägsen i montédebuten!

Ivanhoe startade på Eskilstuna under tisdagen och gjorde där första starten i monté, och vilken debut det blev! Överlägsen seger under sadel för Ivanhoe! Tillsammans med Jonathan Carre så blåste man runt sina konkurrenter och vann på fina segertiden 1.14,4/2180m vilket var stallets 32:a seger för året. Vi säger stort grattis till ägare Sture Dahl och till Alex som sköter om Ivanhoe!

Med till Eskilstuna var Timetomakeitrite som det blev en ny andraplats för - där han efter att ha varit med i en snabb inledning fick rygg ledaren och återigen gick bra till slut när luckan kom. Andraplatsen togs på nya rekordet 1.14,2 över medeldistans och var värd 12.500 kronor.

pallplatser på färjestad!

Det blev två pallplatser när teamet åkte till Färjestad under lördagen. Först ut var Favourite Picture som efter ett lopp i rygg på ledaren svarade för en ny bra insats och slutade tvåa. En andraplats som var värd 25.000 kronor. Valle E.W. startade sedan på V75 och efter att han också fått rygg ledaren så blev det för hans del en tredjeplats där. En ny bra insats även från honom och tredjeplatsen på V75 värd 27.500 kronor.

segrar på både romme och eskilstuna!

Teamet hade en fin tisdag där stallets starthästar kunde summera och åka hemåt med resultatet 1-1-2! Valle E.W. var först ut och var först imål på Romme! Tog sig till tät efter en bit in i loppet och höll sedan undan till vinst på tisdagens lunchtävlingar, vilket blev tredje segern på fyra starter såhär långt hos oss. Stort grattis säger vi till ägare Eva Wahl samt till skötare Camilla Kivinen! Segertiden för Valle E.W. landade på 1.14,3/2140a och förstapriset idag var 30.000 kronor.

Teamet åkte sedan till Eskilstuna på kvällen och där fortsatte framgångarna! Hårt imål blev det i kvällens sjätte lopp, men Big Farmer hinner fram och hade nosen först då han fixar stallets andra seger för dagen! Vi säger stort grattis till ägargänget samt till Camilla Svahn som sköter om Big Farmer! Förstapriset 30.000 kronor. Viscount avslutade sedan dagen för teamets del med att vara tvåa på Eskilstuna och tjänade 17.500 kronor. Därmed kunde vi summera en fin dag för stallets tre starthästar!

tåga viktor en vinnare på färjestad!

Efter ett gäng fina insatser hos oss så fick Tåga Viktor korsa mållinjen först! Detta under måndagskvällen på Färjestad då han vann försöket i DubbelCupen och tog hem förstapriset på 50.000 kronor efter en mycket stark prestation. Vi säger stort grattis till hela ägargänget! Segertiden 1.25,7 över den korta distansen och det är Cimone/Paula som sköter om Tåga Viktor.

ewertina tvåa på gävle!

Ewertina tog omgående hand om ledningen och svarade för en ny bra insats på Gävle under torsdagen. Från täten så belönades andraplatsen med 15.000 kronor, men hon kunde ej stå emot vinnaren den sista biten.

Listas Behindbars var också med till Gävle under torsdagen och hon fick planenligt ett lopp i kroppen - skötte sig bra och fick en snäll resa, vilket hon tackade för till slut då hon spurtade in på bra vis till en sjundeplats varpå hon fick med sig sistapengen hem.

räser ulla tar andra raka på axevalla!

Räser Ulla avslutade tisdagskvällen på Axevalla med seger! Hon tog direkt hand om ledningen och vann sedan säkert på tiden 1.16,9 över 2140 meter och är fortsatt obesegrad efter två starter då hon fixar stallets 28:e seger för året. Grattis säger vi till ägarna Camilla Collander och Ulf Johansson samt till Alex som sköter om Räser Ulla! Förstapriset i loppet var 30.000 kronor.

Med till Axevalla var även Timetomakeitrite som slutade tvåa i sitt lopp! En mycket fin insats för klassen över den långa distansen där han krigade hela vägen in imål emot en bra konkurrent vilket resulterade i 30.000 kronor till ägarna. Tiden 1.15,2/2640 meter.

Favourite Picture var stallets tredje starthäst under kvällen - efter en tuff inledning så höll hon farten bra och slutade femma från ledningen i sitt lopp.

dubbel på hagmyren!

Det blev en härlig torsdagslunch på Hagmyren för teamet, dubbelseger då både Räser Ulla och Favourite Picture tog karriärens första vinster! Räser Ulla var först ut och vann överlägset i sin tävlingsdebut! Snabbstartade till ledningen från sitt springspår och segern blev sedan mycket enkel. Vi säger stort grattis till ägare Camilla Collander och Ulf Johansson samt Alex som sköter om Räser Ulla! Förstapriset 20.000 kronor.‬

Favourite Picture ville inte vara sämre än Räser Ulla utan segrade även hon på Hagmyren! Från tät så blev segern mycket enkel även för Favourite Picture som segrade på 1.16,7/2140 meter. Vi säger stort grattis till ägarna Rickard och Erik Casselbrant samt Camilla Svahn som sköter om ”Pixie”! Förstapriset 20.000 kronor även i hennes lopp och Augusti månad rullar därmed fortsatt på fint vilket vi gillar, sju segrar på femton starter hittills. Härligt hästarna fortsätter att visa vad de kan och vi i OJA Racing tackar för alla glada tillrop!

vinst för ewertina och valle e.w. på gävle!

1-1-3-0 blev stallets resultat på Gävle under tisdagen! Ewertina inledde tävlingarna på bästa vis för teamet genom att ta andra raka segern! Hon svarade för ett bra lopp från tillägg och avgjorde lätt på fint vis till slut där hon segrade på 1.30,8/1660m och är fortsatt obesegrad. Förstapriset 25.000 kronor. Skötare är Camilla Kivinen och ägare är Solbacken Trav AB, vi gratulerar!

Seger nummer två för kvällen kom sedan då Valle E.W. korsade mållinjen först! Valle E.W. gjorde en finfin insats över den långa distansen och segrade på 1.15,9/2660m i kvällens sjätte lopp på Gävletravet. Förstapriset 30.000 kronor och vi säger grattis till ägare Eva Wahl samt Camilla Kivinen som även sköter om denna!

Lotusathena var också med till Gävle och gjorde ett nytt bra lopp - från rygg ledaren så blev det en tredjeplats i Maharajahs Stoserie. Timetomakeitrite slutade tyvärr oplacerad den här kvällen, men reparerade starkt efter galopp i sitt race och teamet kunde åka hem efter en riktigt fin tävlingskväll på Gävle!

m.t.on target vinner på eskilstuna!

Spets och slut på Eskilstuna för M.T.On Target som tar karriärens första seger i sitt livs tredje start! Tog enkelt hand om ledningen från sitt innerspår och vann sedan säkert i bekväm stil på det nya rekordet 1.16,6/2140 meter. Förstapriset 25.000 kronor och vi säger stort grattis till ägargänget som haft en stor portion tålamod med sin fyraåring!‬ Paula är skötare till M.T.On Target.

v75-seger på romme för viscount!

Det blev V75-seger på hemmabanan Romme under lördagen! Viscount fick en kanonstart från springspåret tillsammans med körande Erik Adielsson som svarade för en strålande styrning och från ledningen så tog man sedan hem Klass I-försöket med 110.000 kronor i förstapris. Viscount fixar därmed teamets första V75-vinst sedan vi drog igång ifjol och vi säger stort grattis till ägargänget samt till skötare Camilla Svahn, en underbart härlig seger!

lotusathena tillbaka i vinnarcirkeln!

Spets och slut! Med ett lopp i kroppen så var det dags att besöka vinnarcirkeln igen för Lotusathena som spårade runt om i KMAB:s Stoserie på Färjestad! Det är Paula och Cimone som ligger bakom det stora jobbet och vi säger stort grattis till ägare Bifirma Stall Lotus (Britt och Jan-Evert Nehrer)!‬ Segertiden 1.15,1/2640m för Lotusathena och förstapriset 30.000 kronor.

luna nera doc vinner på gävle!

Luna Nera Doc svarar för en mycket tapper insats då hon trots tufft tempo loppet igenom höll undan från täten på Gävletravet och vinner ett försök i Maharajahs Stoserie! Vi säger stort grattis till ägare Håkan Svensson och Jan-Åke och Marcus Häggberg samt till skötare Camilla Kivinen! Segertiden den här fredagen landade på 1.13,4/2140a och förstapriset var 30.000 kronor.

pallplatser på solvalla och örebro!

Favourite Picture slutade trea i sitt lopp på Solvalla och svarade för en ny bra insats i karriärens andra start - hakade på bra i en snabb avslutning under onsdagen.

På torsdagen så lyckades Glory Days bäst som efter ett lopp utvändigt om ledaren krigade på bra hela vägen in och slutade tvåa i sin tävlingsdebut. Bra insats! Med till Örebro var även Valle E.W. som galopperade under slutrundan - men som reparerade på ett bra vis till ett fjärdepris sedan.

viscount tapper trea på V75!

Det blev inte femte raka, men oj så tapper han är Viscount! Svarade för en grymt stark insats på V75 efter ett stentufft lopp och stred som en tiger, men den här gången fick Viscount se sig passerad av två utvändiga kort före mållinjen. Tapperhetsmedalj! Tredjeplatsen värd 27.500 kronor.

Med till Bollnäs var Tåga Viktor som också gjorde ett fint lopp - fyra på nytt rekord i kallblodsloppet innan V75 drog igång.


I övrigt när vi summerar den gångna helgen så ska även M.T.On Target nämnas. Han startade på Romme under fredagen och gjorde där ett nytt bra lopp då han slutade trea efter ett lopp utvändigt ledaren.

ewertina är teamets första kallblodsvinnare!

Ewertina heter stallets första kallblodsvinnare! På Lindesberg under torsdagslunchen så blev det seger i debuten på 1.33,6 och förstapriset var 20.000 kronor. Ewertina svarade för en bra insats och det ska även tilläggas att en konkurrent blev nedflyttad till andraplatsen efter en incident på upploppet, varpå Ewertina rättvist fick segern och inleder karriären på bästa vis. Ägare är Solbacken Trav AB och skötare är Camilla Kivinen, stort grattis! Volocity De Vie var också med till Lindesberg och slutade tvåa efter att ha gjort en fin insats i långloppet. Från utvändigt ledaren i det fjärde loppet så krigade han på starkt hela vägen in imål där andraplatsen var värd 12.500 kronor. En fin dag på lunchtravet för teamet!

alorac mathbell tvåa på rättvik!

Alorac Mathbell gör sällan en dålig insats och så var fallet även på måndagskvällen i Rättvik där han gjorde ännu ett bra lopp och krigade om segern ända in till mållinjen. Han fick nöja sig med andraplatsen, men en ny bra insats och 17.500 kronor med hem blev det.

videouppdatering från teamet!

Det var ett tag sedan vi gjorde videouppdatering ifrån stallet men här kommer senaste nytt från oss i OJA Racing, bara klicka på playknappen nedan!

big farmer trea i montédebuten!

Big Farmer startade för första gången under sadel på Eskilstuna och gjorde det på ett väldigt fint vis. Trots en tung löpning så kämpade han på riktigt starkt hela vägen in och slutade trea! En tredjeplats som var värd 15.000 kronor. Med i samma lopp var Victoria Tilly, men tyvärr så blev det galopp in på upploppet för hennes del.

triss i andraplatser på lindesberg!

Vi startade tre hästar på Lindesberg under tisdagen och det slutade med tre andrapris sedan Timetomakeitrite, Luna Nera Doc och M.T.On Target hade lagt beslag på varsin andraplats.

Timetomakeitrite och Luna Nera Doc avslutade båda bra ute i spåren och M.T.On Target hängde med bra i sin tävlingsdebut från rygg ledaren.

vilken kväll på rättvik, trippel till stallet!

Teamet hade sju hästar till start på Rättvik under måndagskvällen och vilken härlig kväll det blev! Vi kunde åka hemåt med resultaten 1-1-1-2-3-3-5 på de sju starthästarna. Teamets första trippel sedan vi drog igång och vi passerade samtidigt stallets rekord vad gäller segrar från ifjol, riktigt skoj! Först ut av segerhästarna var Rocket Boy som enkelt tog hem sitt lopp från ledningen och vann i fin stil. Vi säger grattis till Stall Cristal, Clarence och Pia Josefsson, samt till Cimone och Paula som har hand om Rocket Boy! Segertiden 1.16,8/2640am.

Kvällens prestation stod sedan Viscount (bilden) för i det femte loppet när han tog sin fjärde raka seger sedan skadeuppehållet. Från utvändigt ledaren i högt tempo så krossade han sina konkurrenter och vann på 1.12,9/2140am. En mycket imponerande insats och vi säger grattis till ägargänget samt Camilla Svahn som sköter om Viscount!

Den tredje och sista vinnaren för kvällen blev Valle E.W. (bilden)! Han gjorde första starten hos oss och efter att en bit in i loppet lyckats köra sig till ledningen vann han säkert i bra stil i sin comeback. Vi säger grattis till ägare Eva Wahl samt Camilla Kivinen som sköter!


I övrigt från kvällen så svarade Tåga Viktor för ett nytt fint lopp - men fick tyvärr se sig slagen precis på mållinjen och slutade tvåa. Favourite Picture var trea i sin debut efter att ha fått ett fint lopp och tredjeplats blev det även för Art Of Diamond som gjorde första starten hos oss. Med till Rättvik var även Volocity De Vie som slutade femma, en bra insats även där då han sprang så fort han kunde över den för honom lite korta distansen.


Teamet säger återigen grattis till kvällens alla segrande ägare, hästarnas skötare och grymt jobbat av hela teamet samt ett STORT TACK till alla som gör dagar som dessa möjliga!

äldre nyheter från oss i oja racing

seger för readly lavec!

Treårige Readly Lavec inleder karriären på bästa vis och vinner direkt i debuten på Lindesberg!

Vi säger stort grattis till ägargänget, där flera personer tagit chansen för första gången hos oss som ägare, och till Alex som sköter om Readly Lavec! Segertiden 1.18,0/2140m.

luna nera doc tvåa på rättvik!

Luna Nera Doc svarade för en tapper insats på Rättvik under måndagen i finalen av Dalamästarna! Från täten tillsammans med Angelica Klockar så slutade hon tvåa och tjänade 25.000 kronor, men tvingades tyvärr se sig slagen precis på mållinjen.

Med till Rättvik var Tåga Viktor som galopperade i bra slagläge i sista sväng - reparerade sedan bra till en fjärdeplats. Små marginaler...

ivanhoe tvåa i långloppet på bergsåker!

Ivanhoe var med i stayerloppet på Bergsåker under fredagskvällen och svarade för en fin insats! Efter ett bra lopp invändigt ihop med Erik Adielsson kom luckan mitt på upploppet och Ivanhoe sköt till mycket vasst den sista biten och tjänade 37.500 kronor för andrapriset. Men nog var det surt att enbart förlora med en liten nos alltid...

dubbelseger på örebro!

Det blev en fin torsdagslunch för teamet på Örebro! Först ut var Victoria Tilly som vann överlägset i monteloppet tillsammans med Jonathan Carre på fina tiden 1.14,2/2160m. Vi säger stort grattis till ägargänget samt till Alex som sköter!

Big Farmer ville sedan inte vara sämre utan vinner även han den här dagen! Från rygg på ledaren så kom luckan i god tid varpå segern blev enkel på 1.15,4/2140m. Även här stort grattis till ägargänget samt till Camilla Svahn som sköter! En härlig dag för teamet i solskenet då det blev seger för båda starthästarna!

alorac mathbell trea på lindesberg!

Alorac Mathbell var den som försvarade stallets färger under midsommarhelgen och det blev en tredjeplats i stayerloppet på Lindesberg lördag. Alorac Mathbell gjorde där en ny stabil insats och tjänade den här gången 10.000 kronor.

tredje raka för Viscount!

Viscount fortsätter att visa sig från sin bästa sida sedan han kommit tillbaka på tävlingsovalerna efter skada och på Bergsåker under tisdagslunchen så kom tredje raka segern! Viscount satt tidigt i ledningen och vann sedan säkert i fin stil tillsammans med Erik Adielsson på 1.15,0/2640am. Vi säger stort grattis till hela ägargänget samt till Camilla Svahn som sköter om Viscount! Förstapriset 30.000 kronor.

en trea och en tvåa under helgen!

I fredags så startade Ivanhoe på Romme och svarade där för ett bra lopp över den långa distansen i Salaortens Travklubbs Jubileumspokal! Det blev en tredjeplats emot bra konkurrenter och 15.000 kronor in.

Under söndagen så startade Victoria Tilly på Solvalla och för henne blev det en andraplats! Det var debut i monté för hennes del och hon gav ett positivt besked på tiden 1.16,1/2140m. tillsammans med Jonathan Carre som satt i sadeln.

ny andraplats för tåga viktor!

Tåga Viktor startade på nytt under torsdagen och efter en ny fin insats så blev det en andraplats på Rättviks lunchtrav! Tåga Viktor kämpade tappert emot vinnaren och kom imål på nytt rekord. Andraplatsen värd 12.500 kronor.

luna nera doc vinner på Eskilstuna!

Tillsammans med Lukas L Svedlund så svarade Luna Nera Doc för en stark insats och tog hem V64-2 under tisdagskvällen på Eskilstuna, riktigt skoj! Vi säger stort grattis till ägare Håkan Svensson och Jan-Åke Häggberg samt Camilla Kivinen som sköter om Luna Nera Doc! Segertiden 1.15,3 och förstapriset 25.000 kronor.

Med till Eskilstuna var även Volocity De Vie som gick imål med sparade krafter i sin årsdebut.


På Gävle så startade Rocket Boy och slutade tvåa på fint vis! En bra comeback på nytt rekord vilket gav 15.000 kronor insprunget. Kul!

tåga viktor tvåa på romme!

Tåga Viktor startade under onsdagskvällen på Romme och spurtade in till en andraplats ihop med Paula. Svarade för ett bra slutvarv och putsade på sitt rekord!

urgent call tapper tvåa!

Urgent Call startade på Solvalla under onsdagen och svarade där för en mycket stark insats som tvåa i V86-avslutningen. Efter att ha blivit hängande vid attack ute i tredjespår så såg det mörkt ut, men "Calle" han krigade på hela vägen in imål och slutade tvåa! Tapperhetsmedalj för den andraplatsen som gav 30.000 kronor.

andra raka segern för viscount!

Viscount vann direkt i sin comeback och följde upp detta med en ny etta på lunchtravet på Romme! Avgjorde på snyggt vis under slutrundan och vinner igen efter sin långa frånvaro, vi säger stort grattis till ägargänget samt till Camilla Svahn som sköter om Viscount! Härligt när hästarna visar form också, detta var stallets femte seger på de tjugo senaste starterna!


Under måndagen så startade Luna Nera Doc på Eskilstuna och tillsammans med Paula så spurtade man in till en tredjeplats. Bra avslutning efter en del trafikproblem under loppet!

spets och slut för Lima mermaid!

Lima Mermaid en vinnare på Lindesberg! Varvade på 1.10,7 framme i ledningen, men hade ändå kraft att stå emot till slut på fina 12,3. Kul att hon fick vara tillbaka i vinnarcirkeln! Solbacken Trav AB glada ägare och vi säger grattis samt till Camilla Kivinen som sköter om Lima Mermaid!

seger för timetomakeitrite!

Timetomakeitrite gjorde första starten för teamet under fredagskvällen på Gävle och det kunde inte ha slutat på bättre vis, Timetomakeitrite vinner och tar karriärens första seger! Vi säger stort grattis till ägare Jarmo Hirsikangas och Carolina Van den Berg samt till skötare Camilla Kivinen! Segertiden 1.15,3/2140am och förstapriset 30.000 kronor.

urgent call trea i comebacken!

Urgent Call startade på Solvalla i Karl Gösta Fylkings Minneslopp tillsammans med Magnus A Djuse under onsdagskvällen och det blev en tredjeplats för "Calle" som gick starkt hela vägen in imål. Tiden 1.12,6/2140am. och tredjepriset var värt 15.000 kronor. Bra comeback!

big farmer vinner på romme!

Det var full fart för teamet under måndagen då vi hade starthästar på två banor. Bäst lyckades Big Farmer som avslutade tävlingarna på Romme med seger! Tillsammans med Rikard N Skoglund så satt man tidigt i ledningen trots tillägg och sedan så svarade man säkert övriga konkurrenter till slut. Vi säger stort grattis till hela ägargänget samt till Camilla Svahn som sköter om Big Farmer! (hon valde dock stå bakom kameran på segerfotot här intill)


Till Färjestad åkte en trio där Tåga Viktor lyckades bäst och slutade tvåa i sin comeback efter lång frånvaro vilket var skoj då det dessutom var första starten hos oss! I övrigt så satt Ivanhoe fast med sparade krafter och Lima Mermaid galopperade.

seger för viscount i comebacken!

Viscount hade inte startat på över ett år och hade dessutom ett jobbigt utgångsläge, men svarade för en stark slutrunda och spurtade till seger direkt i comebacken vilket även var första starten i vår regi! Vi säger stort grattis till hela ägargänget samt till Camilla Svahn som sköter om Viscount! Segertiden 1.17,1/2140a på den regniga Rättviksbanan.


Med till Rättvik var även Alorac Mathbell, men tyvärr så blev det galopp för hans del den här gången.

nya hästar i stallet!

Träningslistan har fyllts på med nya individer.

årets kusk på dalatravet!

Eftersom det inte blev någon travgala i år på Dalatravet så fick Oskar istället sitt pris då Romme körde lunchtävlingar, detta för Årets Kusk 2019!

ny häst till stallet!

Träningslistan har fyllts på med ytterligare en individ under de senaste dagarna, läs mer nedan!

Tårtkalas!

Oskar vann V75 tillsammans med Star Costashorta som tränas av Jasmine Ising. I och med segern blev Star Costashorta miljonär och uppfödaren, som bor i krokarna, bjöd oss i teamet på tårta efteråt vilket vi tackar för!

månadens hästägare romme!

Månadens hästägare på Dalatravet Romme, teamet säger grattis till Kenneth och Rosella Eriksson som fick ta emot priset för januari månad och deras Alorac Mathbell!

Ivanhoe trea på Solvalla!

Ivanhoe startade på Solvalla under onsdagskvällen och fick en bra start från tillägg, men efter att man fick svar då man testade för ledningen så blev det sedermera en resa i tredje invändigt. Man hittade ut ett spår in på upploppet och utan att få fritt så gick Ivanhoe sedan imål på ett fint vis med krafter kvar till en tredjeplats.


Alorac Mathbell var ute på nytt under lördagen och testade den här gången på V75 som kördes på Bergsåker. Efter att ha fått dra tåget ute i tredjespår under slutrundan så blev det en fjärdeplats för hans del - stark insats! I övrigt från veckan så startade även Master Hill, men han underpresterade tyvärr den här gången och får ladda om batterierna.

ny seger för alorac mathbell!

Alorac Mathbell vinner på nytt när han avgör på ett starkt vis från dödens under fredagskvällen på Romme! Ägarna Kenneth och Rosella Eriksson (Aros Rörinspektion AB) får därmed fira ännu en seger och vi säger stort grattis till dem samt skötare Alex, Kenneth som dessutom fyller år fick därmed en perfekt födelsedagspresent!

Tredje segern på de fyra senaste starterna för Alorac Mathbell och förstapriset 30.000 kronor.

nyförvärv till stallet!

Träningslistan har fyllts på med ännu en individ under de senaste dagarna, läs mer om du klickar nedan!

besök på Långeruds gård!

Delar av teamet besökte under förra veckan alltid välmottagande Långeruds Gård för att kolla in ett stort antal nyblivna 1-åringar, vilket blev en härlig förmiddag!

alorac mathbell vinner på Gävle!

Alorac Mathbell avslutade starkt och hinner fram till seger på Gävle under tisdagskvällen! Ägarna Kenneth och Rosella Eriksson (Aros Rörinspektion AB) var som vanligt på plats och fick jobba in sin ögonsten till en ny vinst, vi säger stort grattis till dem samt till Alex som sköter om Alorac Mathbell!‬

‪Förstapriset 35.000 kronor.

bearfire trea i debuten för oss!

Bearfire gjorde första starten för oss på Romme under fredagskvällen och svarade för en bra insats där hon slutade trea - avslutade bra hela vägen in imål! I övrigt från den gångna veckan så hade Master Hill inte sin bästa dag och slutade oplacerad samma kväll som Bearfire startade och i onsdags så blev det tyvärr galopp för Victoria Tilly kort efter start. Nu laddar teamet vidare för en ny vecka!

nya segrar och senaste nytt inför V75!

Bra start på året och nya segrar för teamet har det blivit! Nu är det dags för V75-starter och här kan du lyssna hur senaste jobbet för vår bästa V75-chans var!

nya hästar till teamet!

Stallet har fyllts på med ytterligare individer under de senaste dagarna, läs mer nedan!

dubbelseger då alorac mathbell och Victoria tilly var först imål på romme!

Det blev en trevlig lördagskväll på hemmabanan Romme då stallet tog en dubbelseger - först ut var Alorac Mathbell som tog hem kvällens nionde lopp. Han svarade för en stark insats där han avgjorde på rejält vis till slut och fick därmed snabb revansch efter den snöpliga förlusten senast! Vi säger stort grattis till ägarna Aros Rörinspektion AB (Kenneth och Rosella Eriksson) som precis som vanligt var på plats då deras häst startade! Segertiden 1.14,9/2160m och förstapriset var 30.000 kronor.

Stallkamraten Victoria Tilly ville sedan inte vara sämre och avslutade tävlingarna med att kriga sig till vinst i det tionde loppet! Segertiden 1.16,1/2140am och vi säger stort grattis till ägarna Anders Arneflod, Bo Paulsson, Johan Högberg och Rolf Axelsson!

Ett extra grattis till Alex som sköter om de båda vinnarna Alorac Mathbell och Victoria Tilly och Oskar tog dessutom en trippel som kusk, härlig kväll på hemmabanan Romme med andra ord!


I övrigt från veckan så svarade Master Hill för en fin insats då han blev tvåa på Eskilstuna under fredagen och Serenity Face slutade femma i sitt lopp på Solvalla.

videouppdatering!

Vi pratar bland annat om målat fikarum, duschhall och de hästar som vunnit sedan senast. Klicka på playknappen nedan!

Ivanhoe fixar stallets första seger 2020!

Ivanhoe korsade mållinjen först under fredagskvällen på Gävle och fixade därmed stallets första seger på det nya året. Ivanhoe fick göra grovjobbet utvändigt om ledaren sista 1300 metrarna, men hade ändå kraft att kliva förbi till seger. Vi säger grattis till ägare CSD Mur och Betong AB (Sture Dahl) och till Alex som sköter! Förstapriset 35.000 kronor.

ny häst i stallet!

Stallet har fyllts på med ett nyförvärv under de senaste dagarna, läs mer nedan!

urgent call tvåa på Solvalla!

Urgent Call startade på Solvalla under onsdagen och "Calle" gjorde där en tapper insats som tvåa över den långa distansen efter att ha körts fram utvändigt ledaren mitt i loppet. Andraplatsen värd 30.000 kronor.

alorac mathbell tvåa på ROmme!

Först ut av starthästarna 2020 var Alorac Mathbell som svarade för en stark insats på Romme under söndagen. Alorac fick gå först i tredjespår under slutrundan och hade greppet in på upploppet, men fick snöpligt se sig passerad av en smygkörd häst kort före mål och slutade tvåa. 17.500 kronor var andraplatsen värd.

årets första starter!

Teamet laddar för kommande travdagar där vi ska göra första starterna för 2020. Innebär samtidigt att vi drar igång vårt allra första helår med OJA Racing och teamet är taggade för det nya året, ses på travbanorna framöver!

2019

god jul och gott nytt år från oss!

Team OJA Racing önskar er alla en GOD JUL och hoppas att ni njuter av god mat och umgås med nära och kära under julen och önskar er samtidigt ett GOTT NYTT ÅR och laddar för 2020!

grand Canyon sisu trea på romme!

Grand Canyon Sisu spurtade in som trea på Romme under fredagskvällen, avslutade fint från sitt svåra utgångsläge! Alorac Mathbell fick dåliga ryggar och slutade oplacerad i sitt lopp - men såg fin ut och spurtade bra till slut.

På Gävle under torsdagen så slutade Emmylou Love sexa i montéloppet, men tyvärr så galopperade Timo Lane på nytt när vi summerar den gångna veckan.

ny häst i stallet!

Träningslistan har fyllts på med ett nyförvärv den senaste tiden. Läs mer nedan!

"Calle" tvåa och över miljonen insprunget!

Urgent Call tvåa på Färjestad, svarade för en stark insats från dödens! Andraplatsen värd 20.000 kronor och innebar samtidigt att detta blev en speciell kväll att minnas då ”Calle” blev miljonär! En häftig resa från det att vi köpte honom på Kriterieauktionen 2014 till det att han nu ståtar med 1.002.500 kronor insprunget!

ny hästbuss till teamet!

Vi vill att hästarna ska transporteras säkert och med bästa komfort, därför gjorde vi nyligen klart med Bosse på Umesläp med en ny hästbuss!

besök på ekeby gård!

Oskar besökte nyligen Ekeby Gård och har inlett jakten på framtidens stjärnor genom att kolla in fölungar. Nuncio, Readly Express och Bold Eagle för att nämna några av papporna!

ny häst till stallet!

Träningslistan har fyllts på med ytterligare en individ - läs mer om det senaste nyförvärvet nedan!

veckosummering!

Tre starter under den gångna veckan och bäst lyckades Alorac Mathbell i montéloppet på Örebro som slutade på en fjärdeplats under söndagen efter att ha svarat för en bra avslutning. Urgent Call blev femma i sin start på V75 och krigade på bra efter att ha fått dra tåget ute i tredjespår under slutrundan.

Grand Canyon Sisu startade på Romme under fredagen, men tyvärr så blev det galopp för honom in i första sväng den här gången. Nu laddar teamet vidare för en ny vecka!

Timo Lane trea på Örebro!

Det var rätt så lugnt med starter för stallets del under den gångna veckan, men Timo Lane var med i montélopp på Örebro under lördagskvällen och svarade där för en fin insats. Han galopperade tyvärr i den första svängen, men reparerade sedan starkt och kom tillbaka till en tredjeplats ihop med Anna Erixon.

I övrigt vad gäller veckosummering så var det enbart Victoria Tilly som startade under veckan - hon hade dock inte sin bästa dag på Romme och fick nöja sig med en sjätteplats den här gången.

rocket boy avslutar veckan med seger!

Treårige Rocket Boy skötte sig fint bakom startbilen och efter att ha körts till ledningen så håller han undan till seger på hemmabanan och tog därmed sin allra först seger i karriären under fredagen! Vi säger stort grattis till ägare Stall Cristal, Clarence och Pia Josefsson! Paula sköter om Rocket Boy och förstapriset var 30.000 kronor.

Med till Romme var även Alorac Mathbell - han galopperade tyvärr i första kurvan, men reparerade fint till en femteplats och såg ut att gilla tävla under sadel.


På Örebro under torsdagen så hade stallet två hästar till start och det blev två tredjeplatser med hem därifrån. Serenity Face galopperade i starten, men kom tillbaka fint och spurtade bra den sista biten. Urgent Call slutade även han trea - gick imål med krafter kvar efter en resa i rygg på ledaren.

veckosummering!

Det blev två segrar under den gångna veckan då både Ivanhoe och Victoria Tilly fick besöka vinnarcirkeln, härliga vinster torsdag och fredag!

Grand Canyon Sisu och Emmylou Love slutade trea i sina race denna veckan och under Eskilstunas V75-dag på lördagen så slutade Editor fyra via ett starkt slutvarv i långloppet.

Dessvärre galopp för Timo Lane i montéloppet där Emmylou Love var trea och Rocket Boy blev struken till sitt lopp då han konstrade i volten - närmast så får han därför testa startbilen.

seger för ivanhoe!

Ivanhoe gjorde första starten hos oss under fredagslunchen på Romme och det kunde inte ha slutat bättre! Han spurtade till seger på 1.16,0/2140m direkt i comebacken och förstapriset var 30.000 kronor. Vi säger stort grattis till ägare Sture Dahl samt till Alex som sköter!

victoria tilly korsade mållinjen först på örebro!

Victoria Tilly kunde tidigt köras till ledningen och höll sedan hela vägen fram till seger i det nionde loppet på Örebro under torsdagen! Segertiden 1.15,7/2160m. Alltid härligt med ägare på plats och vi säger grattis till Rolf Axelsson, Anders Arneflod, Bo Paulsson och Johan Högberg samt till skötare Alex!


Grand Canyon Sisu var också med till Örebro - han fick nöja sig med en tredjeplats den här gången.

videouppdatering från teamet!

Här följer senaste nytt från oss i OJA Racing, vad som hänt sedan senast och vad som händer i veckan. Klicka helt enkelt bara på videon nedan!

tredjeplatser på både Solvalla och Örebro!

Serenity Face spurtade in till en tredjeplats på Solvalla! Hon fick luckan in mot upploppet och avslutade mycket vasst den sista biten och var inte långtifrån vinnaren. 11.000 kronor fick hon för tredjeplatsen.

Urgent Call var också med till Solvalla, men tyvärr så galopperade han bort sina chanser direkt i starten den här gången.


Rocket Boy skötte sig den här gången och lade även han beslag på en tredjeplats då han startade under fredagskvällen på Örebro - svarade för ett bra slutvarv i sitt livs andra start!

Timo Lane startade under torsdagen på Gävle, men galopperade dessvärre direkt från start i montédebuten.

inköp under kriterieauktionen!

Nummer 276, Infinity Sisu (e. Classic Photo) fick följa med oss från Kriterieauktionen hem till stallet! Film på henne finns på följande länk: https://vimeo.com/355965386


Vill du bli hästägare? Hör då av dig till oss i OJA Racing! Oskar nås på mobilnummer 070-382 54 91 eller så kan ni skicka ett mejl till oss på infoojaracing@gmail.com

Andra raka för grand canyon sisu!

Treårige Grand Canyon Sisu spårade runt om i det avslutande loppet på Gävletravet och tog därmed sin andra raka seger under torsdagskvällen! Vi säger stort grattis till ägare Bro Byggnads AB, Rolf och Kirsi Andersson! Vinsten var värd 25.000 kronor och segertiden skrevs till 1.16,4. Skötare är Paula Pettersson.

tre nya hästar till stallet!

Träningslistan har fyllts på med tre stycken nyförvärv till teamet under de senaste dagarna. Du kan läsa mer om dessa genom att klicka nedan!

veckosummering!

Alorac Mathbell slutade på en fjärdeplats på Eskilstuna - svarade återigen för en bra insats även om han hamnade precis utanför pallen den här gången. Med till Eskilstuna var även Hattie och Timo Lane som löste sitt premielopp respektive montékval utan problem.


På Rommes V75-tävlingar under lördagen så lyckades Editor bäst med en femteplats i Klass I-försöket. Tyvärr så blev det galopp för Volocity De Vie i Charlie Mills Race. Nu laddar teamet vidare för en ny travvecka!

dubbelseger på romme!

Det blev en härlig lunch på Dalatravet Romme då både Urgent Call och Grand Canyon Sisu tog hem segern i sina respektive lopp! "Calle" visade som vanligt fin inställning då han krigade sig till vinst och treårige Grand Canyon Sisu löste sin tävlingsdebut på bästa vis i loppet efteråt då han enkelt stegade undan till seger från ledningen. Förstapriset 30.000 kronor i vardera lopp. Dessa två vinster innebar samtidigt att teamet tog sin första dubbelseger sedan stallet dragit igång, mycket skoj!


Vi säger stort grattis till hästarnas respektive ägare Bro Byggnads AB, Rolf och Kirsi Andersson (Grand Canyon Sisu) och Easy KB, Nils Larsson, Anders Wännström, Robert Frohm, Niklas Wykman, Håkan Lindgren, Nabaz Palani, Rasmus Gyllenberg, Mattias Spante, Richard Spante och Jan P Andersson (Urgent Call)!

ny häst till stallet!

Träningslistan har fyllts på med ytterligare ett namn under de senaste dagarna. Läs mer om du klickar nedan!

pallplatser på både bollnäs och Hagmyren!

Teamet åkte med två hästar till Bollnäs under torsdagskvällen och det blev två stycken pallplatser med hem den här gången. Alorac Mathbell slutade trea över den långa distansen i sitt lopp där han kämpade tappert och Timo Lane slutade sedan tvåa i kvällens avslutande race.


Veckan avslutades med att Emmylou Love startade på Hagmyren under söndagen och även där blev det en pallplats med hem - detta sedan Emmylou Love slutat på tredjeplats i sitt montélopp ihop med Anna Erixon.

tredjeplats på Romme!

Volocity De Vie inledde veckan för stallets del och slutade trea på lunchtravet på Romme där han kämpade på godkänt på den kladdiga banan - 9.500 kronor in blev det för tredjeplatsen. Närmast så blir det Bollnäs som väntar för teamets del!

ny häst till teamet!

Träningslistan har fyllts på med ytterligare ett namn den senaste tiden. Läs mer nedan!

editor tillbaka i vinnarcirkeln!

Editor först imål på lunchtravet på Romme vilket innebar att det blev snabb revansch efter galoppen senast och Editor har nu vunnit tre av de fyra senaste starterna. Tisdagens seger var värd 22.000 kronor och vi säger stort grattis till ägare Stall Merrimac, Sven Bernhardsson!

"calle" spurtar till seger på romme!

Urgent Call avslutade starkt upploppet ner och satte nosen först på Romme under måndagskvällen! Förstapriset var 30.000 kronor och segern innebar "Calles" tionde seger i karriären. Delar av ägargänget var på plats i vinnarcirkeln och vi säger stort grattis!

Alorac mathbell slutade trea i comebacken!

Alorac Mathbell gjorde första starten hos oss och slutade trea på Rommes lunchtrav i sin comeback - han svarade för ett starkt slutvarv ute i spåren där han spurtade in till tredjeplatsen!

Gilbert Bris var också med till Romme - för honom blev det en femteplats den här gången.

andraplats på Rättvik!

Timo Lane slutade tvåa i det avslutande loppet på Rättvik. Med till Rättvik var även Volocity De Vie som gjorde comeback och slutade på en fjärdeplats i sitt lopp. Bra slutvarv!

emmylou love trea i montédebuten!

Det blev en tredjeplats för Emmylou Love på Romme. Hon testade på att springa under sadel för första gången och svarade för en positiv insats som trea bakom en bra vinnare. 9.500 kronor fick hon för tredjeplatsen och Emmylou kommer att få testa monté igen här framöver! Elektra och Editor var också med till Romme den här dagen, men Elektra hade tyvärr inte sin bästa dag och Editor galopperade från start.

Öppet Hus på solbacken!

Det blev en solig och väldigt varm fredag i samband med vårt Öppet Hus den 26/7 och vi är glada närmare 100 personer passade på att besöka oss under dagen, härligt med hästägare och andra travintresserade på plats hos oss på Solbacken! Vi i OJA Racing hade en mycket trivsam dag ihop med er besökare och liknande träffar hoppas vi ska kunna vara återkommande under sommaren framöver också. Vår dag drog igång vid klockan 10 där tvååringarna Cheval Mon Ami och Raja Summer tränade på rakbanan, och både delägare och andra travintresserade besökare fanns tidigt på plats för att kolla in detta. Fram tills dess att Oskar hälsade välkommen vid klockan 11:30 så var det drop in och sedan fick de som ville följa med på rundvandring på gården. I ridhuset serverades lunch, kaffe och det fanns även möjlighet att ta sig ett par vätskepauser i det varma vädret. Tipsrunda, lotteri, ponnyridning för barnen och möjlighet att köra stor häst fanns bland annat med på schemat i övrigt och många hästägare passade också på att besöka deras hästar för att ta bilder eller dela ut en morot eller två under dagen. Dessutom så visade vår ettåriga andelshäst, Teus, upp sig för publiken och teamet svarade gladeligen på frågor och minglade runt bland besökarna fram tills dess att dagen tog slut ungefär vid halv fyra-tiden på fredagen. Nedan kan ni kolla in bilder från dagen (klicka vidare på bildspelet för att se fler!) och vi i OJA Racing vill återigen passa på att säga ett stort TACK till alla som kom och besökte oss på vårt Öppet Hus på Solbacken!

Oskar hälsar välkommen.

intresserad av att jobba hos oss i framtiden?

Är du den teammänniskan vi behöver eller känner du någon annan som bör visa sitt intresse? Hör då av dig till våran mejl på infoojaracing@gmail.com eller skriv ett meddelande till oss via teamets Facebook- eller Twitter-sida. Läs mer om du klickar på filen nedan!

välkommen till oja racing!

Här på hemsidan vill vi att ni besökare ska kunna följa med på våran resa och ta del av bitar från vår vardag samtidigt som ni bekantar er med hästarna och de hästägare som vi har i stallet eller helt enkelt vill hålla koll på våra kommande starter. Kanske är du själv en av dem som utgör en viktig del i OJA Racing framöver?

Oskar J Andersson är travtränare i Sala och driver OJA Racing ihop med sambo Paula Pettersson.