Oskar J Andersson är travtränare och driver OJA Racing i Sala.

teamet

Här kan du läsa mer om mig, Oskar J Andersson, och min bakgrund inom travet samt vad jag har för tankar nu när jag har blivit proffstränare. Förutom att du lär känna mig bättre så kan du även läsa om alla de personer som finns runt omkring i mitt team OJA Racing och som alla hjälper till bidrar till att vi tillsammans blir vinnare på travbanorna framöver!

Travsport. Hästägare och deras hästar är alltid välkomna till OJA Racing.

kontakta oss

Oskar nås på mobilnummer 070 - 382 54 91. Samtliga kontaktuppgifter till oss i OJA Racing och hur du hittar till gården når du enkelt om du klickar dig vidare nedan - tveka inte att höra av er!

OJA Racing håller till i Sala och bedriver träning och tävling med travhästar.

gården

Nyfiken på vad vi har för träningsmöjligheter på Solbacken Gård där vi håller till? Klickar du dig vidare så får du info om stallet samt de övriga delarna av gården. Helt enkelt hur det ser ut där hästarna spenderar sina dagar och du kan läsa om vilka möjligheter vi har för att kunna utveckla och forma varje individ för att bli det bästa som just den hästen kan bli.

Hästägarna är en mycket viktig del hos Oskar J Andersson och OJA Racing.

bli hästägare

Går du i tankarna på att bli hästägare? Här kan du läsa mer om hur det går till samt om eventuella andelshästar och annat som vi har på gång - till exempel inför kommande unghästauktioner.